Kb. 1 hónapja játszok itt (Everest) minden nap több órát. Még nem volt ilyen problémám. Nem lehet valami más okozza a problémát? Pl. segédszoftverek vagy valami más, nemtom nem értek hozzá, csak érdekes többen panaszkodnak, de én még nem tapasztaltam.
Kb. 1 hónapja játszok itt (Everest) minden nap több órát. Még nem volt ilyen problémám. Nem lehet valami más okozza a problémát? Pl. segédszoftverek vagy valami más, nemtom nem értek hozzá, csak érdekes többen panaszkodnak, de én még nem tapasztaltam.
Megint lehalt a server....
Rohadj meg te szemét tetű Ladbrokes, hogy egyik pillanatról a másikra kikapcsolsz, majd rendszerkarbantartást írsz a honlapon. Tartsátok karban ezt a fostalicska sz@r rendszert nyugodtan, de legalább szóljatok előre, hogy "Ne játsszál te szerencsétlen, mert kib@szunk úgyis fél óra múlva"
Sziasztok!
Tegnap óta nem tudok belépni a ladbrokes termébe. Jelszó és felhasználónév megadása után "loading tables" felirat és nem megy tovább. Másnál is van ilyen probléma?
volt, megoldódott magától.
sziasztok! letöltöttem az everest pokert, menti is a handeket, de a pt4 vmiért nem trackeli, tudnátok segíteni, h mit kell beállítani, h a hud elinduljon? köszi a segítséget előre is
sziasztok! letöltöttem az everest pokert, menti is a handeket, de a pt4 vmiért nem trackeli, tudnátok segíteni, h mit kell beállítani, h a hud elinduljon? köszi a segítséget előre is
Angol a szoftver(everest)?