imTheDoctor
Válasz Zsipali kommentjére
2014. máj. 16. 18:59

Hold'Em Manager 2 FAQs - Poker Software :: iPoker Setup

kössz a segítséget, de nem HM2ről van szó hanem PT4ről
reméltem, h lesz vki, aki leírja 3 rövid mondatban, h mit és hol kell ki/bekapcsolni.. de inkább megoldom magamnak

Zsipali
Válasz imTheDoctor kommentjére
2014. máj. 16. 19:49

kössz a segítséget, de nem HM2ről van szó hanem PT4ről
reméltem, h lesz vki, aki leírja 3 rövid mondatban, h mit és hol kell ki/bekapcsolni.. de inkább megoldom magamnak

Ha rákattintassz arra amit belinkeltem, akkor nem kellett volna sértődőset játszani mikor segíteni próbálok. :) settings->system->store hand history locally-ba pipa a kliensben, úgy sejtem mindegy hogy pt4 vagy hm2 ha nem menti a hh-kat.

Borsodpro
2014. máj. 17. 18:49

Sziasztok
Tudna valaki segíteni, hogy az Ipoker hálózat Gala Póker teremben működik e a HM1?

imTheDoctor
2014. máj. 17. 21:30

Ha rákattintassz arra amit belinkeltem, akkor nem kellett volna sértődőset játszani mikor segíteni próbálok. :) settings->system->store hand history locally-ba pipa a kliensben, úgy sejtem mindegy hogy pt4 vagy hm2 ha nem menti a hh-kat.

ha elolvastad volna rendesen a kérdésem, akkor nem próbálnád most menteni a menthetetlent, mert tudnád, h a beállításokkal minden rendben volt... nem hiányzott egy pipa sem, ne nézz már madárnak
de igen, én sértődtem meg...elnézést miszter addict
a jövőben majd csak akkor kérdezek ha 1500+ kommentem lesz, akkor talán kapok is érdemi segítséget
megjegyzem azóta megoldottam a gondot magamnak ;)
puszipacsi

Zsipali
Válasz imTheDoctor kommentjére
2014. máj. 17. 22:21

ha elolvastad volna rendesen a kérdésem, akkor nem próbálnád most menteni a menthetetlent, mert tudnád, h a beállításokkal minden rendben volt... nem hiányzott egy pipa sem, ne nézz már madárnak
de igen, én sértődtem meg...elnézést miszter addict
a jövőben majd csak akkor kérdezek ha 1500+ kommentem lesz, akkor talán kapok is érdemi segítséget
megjegyzem azóta megoldottam a gondot magamnak ;)
puszipacsi

En kerek elnezest, hogy megprobaltam segiteni. Igerem ezentul nem szanok idot arra hogy megprobaljak valaszt keresni a keresedre.

Strapa
Válasz Borsodpro kommentjére
2014. máj. 18. 9:55

Sziasztok
Tudna valaki segíteni, hogy az Ipoker hálózat Gala Póker teremben működik e a HM1?

Igen. 1.14.01.

Deathrynx
Válasz Strapa kommentjére
2014. máj. 18. 15:42

Sziasztok,

Biztos hülye kérdés, de nem lehet rendesen asztalt választani? Hol kell átállítani olyanra a nézetet hogy választani lehessen? Nálam most olyan, hogy kategóriánként listázza őket és mutatja hogy hány asztal van. Aztán a play now-ra kattintva egy random asztalra dob be (cash game).

Köszi.

samseaborn
Válasz Demiro kommentjére
2014. máj. 18. 19:42

ipoker (whill) cashout kérdésem lenne. Kértem volna ki egy kis pénzt kártyára, első cashout, rendben is lenne, hogy kérték az igazolványmásolatokat. Bescanneltem, beküldtem, erre kaptam egy újabb mailt, amiben ugyanazt kérik, csak "photo captured copies"-t kérnek. Jól gondolom, hogy nem jó nekik a scannelés, és fényképezzem le az igazolványaimat? Vagy ez mi a szösz?
kösz

d-_-b
2014. máj. 20. 12:41

Hello! Versenyjegyeket el lehet adni az ipoker hálón? Vagy csak nevezésre jók?

musli25
2014. máj. 21. 21:12

Dracula poker meg van még?Nem szűnt meg?

Élő ügyfélszolgálat