Dracula poker meg van még?Nem szűnt meg?
Hello! Versenyjegyeket el lehet adni az ipoker hálón? Vagy csak nevezésre jók?
ez normális hogy NL10en (tíz!!) tele van az összes asztal regekkel? de komolyan mindegyikről van elég handem és 20/18-24/20 körüli mind, kivéve néhány 8/8ast. lehet van benne valami, hogy ipoker tele van botokkal kis szinteken? vagy csak már itt tartunk, hogy 15ből 8 asztalra beülök, és mindenhol regfest, 1 asztalonvolt egy 30/18as...
hát én is tapasztaltam hogy nl5-ön nl10-en gyakorlatilag nem tudok nyerni, az asztalok tele vannak nitekkel de lehet hogy valami velem nincs rendben, sng-ken viszont mesés a mezőny
ez normális hogy NL10en (tíz!!) tele van az összes asztal regekkel? de komolyan mindegyikről van elég handem és 20/18-24/20 körüli mind, kivéve néhány 8/8ast. lehet van benne valami, hogy ipoker tele van botokkal kis szinteken? vagy csak már itt tartunk, hogy 15ből 8 asztalra beülök, és mindenhol regfest, 1 asztalonvolt egy 30/18as...
csak elég furcsa ez az egész, hogy olvasom pl. misirulez féle mesterektől a hozzászólást hogy "minek ülsz ennél az asztalnál?" közben ilyen nyomorult téten is tele vannak az asztalok 30 vpip alatti arcokkal. nyilván egy nl50 v 100as rajtuk is átgyalogolna király winrattel, de ez engem eléggé meglepett.
reméltem az az oka, hogy nl10re még megéri a "béna" botjaikat futtatni, de nagyobb limiten azért több jó asztal akad.
Már egy hete nincsenek frissítések rakerace-re (boyle-ra,mybet-re)?
A frissítés dátuma változik, de a termelt rake mindenkinél ugyanannyi.
Jó lenne tudni hogy állunk.
Már egy hete nincsenek frissítések rakerace-re (boyle-ra,mybet-re)?
A frissítés dátuma változik, de a termelt rake mindenkinél ugyanannyi.
Jó lenne tudni hogy állunk.
Ipoker(boyle) megy nálatok rendesen?
Utóbbi két napban olyanokat csinál néha,hogy én lennék soron ,de megáll az egész. Nincsenek gombok, se visszaszámláló, semmi. A játék persze megy , mert sitoutra kerülök..
A többi asztalon meg megy rendesen a játék.
standard "karbantartás" utáni bug fesztivál. Minden ipoker teremben ez van