WellPlayed
Válasz musli25 kommentjére
2014. máj. 21. 21:25

Dracula poker meg van még?Nem szűnt meg?

Majdnem 2 éve megszűnt.

joco11111
Válasz d-_-b kommentjére
2014. máj. 21. 21:34

Hello! Versenyjegyeket el lehet adni az ipoker hálón? Vagy csak nevezésre jók?

Csak nevezésre.

Ibiza
Válasz Demiro kommentjére
2014. máj. 23. 22:46

ez normális hogy NL10en (tíz!!) tele van az összes asztal regekkel? de komolyan mindegyikről van elég handem és 20/18-24/20 körüli mind, kivéve néhány 8/8ast. lehet van benne valami, hogy ipoker tele van botokkal kis szinteken? vagy csak már itt tartunk, hogy 15ből 8 asztalra beülök, és mindenhol regfest, 1 asztalonvolt egy 30/18as...

Masters800
2014. máj. 24. 10:26

hát én is tapasztaltam hogy nl5-ön nl10-en gyakorlatilag nem tudok nyerni, az asztalok tele vannak nitekkel de lehet hogy valami velem nincs rendben, sng-ken viszont mesés a mezőny

svajcifiu
Válasz Ibiza kommentjére
2014. máj. 24. 10:32

ez normális hogy NL10en (tíz!!) tele van az összes asztal regekkel? de komolyan mindegyikről van elég handem és 20/18-24/20 körüli mind, kivéve néhány 8/8ast. lehet van benne valami, hogy ipoker tele van botokkal kis szinteken? vagy csak már itt tartunk, hogy 15ből 8 asztalra beülök, és mindenhol regfest, 1 asztalonvolt egy 30/18as...

Ez a sok rake race amit az Ipoker termei promóként kínálnak a legnagyobb affilate oldalak játékosainak, óhatatlanul elárasztja a mezőnyt regekkel már kisebb téteken is.

Ibiza
2014. máj. 24. 20:43

csak elég furcsa ez az egész, hogy olvasom pl. misirulez féle mesterektől a hozzászólást hogy "minek ülsz ennél az asztalnál?" közben ilyen nyomorult téten is tele vannak az asztalok 30 vpip alatti arcokkal. nyilván egy nl50 v 100as rajtuk is átgyalogolna király winrattel, de ez engem eléggé meglepett.

reméltem az az oka, hogy nl10re még megéri a "béna" botjaikat futtatni, de nagyobb limiten azért több jó asztal akad.

uav_online
2014. máj. 26. 21:11

Már egy hete nincsenek frissítések rakerace-re (boyle-ra,mybet-re)?
A frissítés dátuma változik, de a termelt rake mindenkinél ugyanannyi.
Jó lenne tudni hogy állunk.

Admin
Válasz uav_online kommentjére
2014. máj. 26. 21:24

Már egy hete nincsenek frissítések rakerace-re (boyle-ra,mybet-re)?
A frissítés dátuma változik, de a termelt rake mindenkinél ugyanannyi.
Jó lenne tudni hogy állunk.

Mybet esetében valóban nem változott az első 7-8 játékos raketermelése, de rajtuk kívül a többieknél volt változás. Utánakérdezünk, hogy biztosan helyesek-e az adatok, és ha valaki úgy gondolja, hogy a raketermelése helytelenül szerepel a race állásban, akkor kérjük, hogy jelezze ezt nekünk az info[kukac]pokerakademia[pont]com email címen.

uav_online
2014. jún. 4. 16:41

Ipoker(boyle) megy nálatok rendesen?
Utóbbi két napban olyanokat csinál néha,hogy én lennék soron ,de megáll az egész. Nincsenek gombok, se visszaszámláló, semmi. A játék persze megy , mert sitoutra kerülök..
A többi asztalon meg megy rendesen a játék.

Zsipali
Válasz petofis kommentjére
2014. jún. 4. 19:16

standard "karbantartás" utáni bug fesztivál. Minden ipoker teremben ez van

Élő ügyfélszolgálat