Ibiza
Válasz Demiro kommentjére
2014. jún. 11. 21:09

Köszi szépen!

kacorkiraly
Válasz Ibiza kommentjére
2014. jún. 11. 22:01

ipoker 2-ről mik a vélemények. nemrég bereggeltem véletlen. de léptem is le, mert 1-2 asztal volt . Vagyis a rosszabb hálózatra gondolok.

Altos
2014. jún. 12. 7:54

Az Ipoker 1 a rosszabb, a 2-őn azért akad akció.

Zsipali
Válasz BrenDoN kommentjére
2014. jún. 13. 23:29
ferkocse
2014. jún. 18. 22:07

hi.
Winner-en játszom, szeretném látni az eredményeimet a sharkscope-on is.
valaki tudna segíteni, hol lehet ezt engedélyezni?
köszönöm!

castor11
Válasz ferkocse kommentjére
2014. jún. 19. 10:07

hi.
Winner-en játszom, szeretném látni az eredményeimet a sharkscope-on is.
valaki tudna segíteni, hol lehet ezt engedélyezni?
köszönöm!

Cg asztaloknál megkeresed a Sharkscope nevűt és observerként beírod a chatbe, hogy opt-in. A Sharkscope oldalán pontosabb leírást is találsz.

uav_online
2014. jún. 22. 17:45

Másnak megy a terem? mybet percenként ledobál

Masters800
2014. jún. 22. 18:00

nálam will hill megy

u.i.:kár volt elkiabálni

hpiste
2014. jún. 26. 14:56

Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni.
Kb. 1 éve játszok az Ipokeren elsőnek Galán majd párhuzamosan a winneren,és most februártól csak a Coralon.

Az a problémám,hogy a Gala és a Coral állandóan ledobált/ledobál.

3 változatban:
-az első,hogy ledob és rögtön a bejelentkezési ablak felugrik,ilyenkor vagy visszaenged vagy elkezd gondolkodni,és ha bárhová kattintok elfehéredik.
-a második,hogy kijön a coral emblémás ablak és fut rajta az a fehér számegyenesszerű a vége valami olyan üzenet,hogy "Sorry there is no response from server...." (ha tényleg elmegy a netem akkor is ilyet csinál)
-a harmadik,hogy simán bezárja a clientet,és utána valami "Due technical problemet ír,és ha bármire rányomok bezárja.

Kezdetben mindig írtam a Gala supportnak,mondták,hogy törölni kell a cookie-kat meg,hogy biztos a netemmel van a baj. Na erre megcsináltattam,hogy gyakorlatilag szakadásmentes legyen a netem. Továbbra is azt szajkózták,hogy a hiba nálam van. Ezért feltelepítettem a gépemre a Virtualboxot, aki nem ismeri ez gyakorlatilag megosztja a gépet,és az ipoker rendszer úgy érzékel mintha két gépről lennék,így meg tudok nyitni két különböző ipoker clienst,de sem egy asztalra,de még egy versenyre sem lehet beülni vele,viszont azt jól mutatja,hogy az egyik oldalnak van hibája, a másiknak nincs. Ilyen téren a Winnert használom ellenőrzőnek,mert annál összesen nem volt annyi ledobás és hiba mint a Coralon egy hét alatt.
A hónapokig tartó tortúra után a Gala végül,így hogy bizonyítottam,hogy a másik megy,még az övéké nem,visszaadott 1000$-t,de ott is hagytam őket és átmentem a Coral. A tulaj ugyanaz és a hibák is ugyanazok.
Ezen a héten betelt a pohár,mert naponta 2-3órát szórakozik,és nem tudok/merek egy asztalnál többön játszani.

Ha valaki működő megoldást mond,annak Skrillen átutalok 10 eurot.

Előre is köszönöm a segítségeteket!

svajcifiu
2014. jún. 26. 15:18

a pokerstars, vagy fulltilt feltelepitese a megoldas :)

Élő ügyfélszolgálat