krgabez
Válasz Demiro kommentjére
2014. jún. 4. 19:21

Ezt kell megszokni a hónapra.

trboo
2014. jún. 6. 15:28

Vajon a fiktiv játékosok kreálása a skin(ek) által a havi kritériumok teljesítésére(havi fix számú új játékos behozása a hálózatba,illetve fish/reg arány látszólagos fenntartása,hogy a kiemelt hálózatban maradhassanak) hány törvényi szabályozást szeg meg?

trixilw
Válasz trboo kommentjére
2014. jún. 6. 16:15

Vajon a fiktiv játékosok kreálása a skin(ek) által a havi kritériumok teljesítésére(havi fix számú új játékos behozása a hálózatba,illetve fish/reg arány látszólagos fenntartása,hogy a kiemelt hálózatban maradhassanak) hány törvényi szabályozást szeg meg?

milyen törvény? BTK?

ferkocse
2014. jún. 8. 15:04

ipoker2 teremből (winner) fd bónusz ideje alatt lehet cash out-olni?
már úgy értem, hogy a bónuszt ne bukjam be :)
nem akarom végigböngészni a szabályzatukat, gondolom itt van olyan,
aki kapásból tudja. előre is kösz!

and217
2014. jún. 9. 20:05

Most kaptam emailt , hogy a betfred nem engedélyez játékot Magyarországról június 9 után, és hogy 30 napom van hogy kivegyem a pénzem.. Más ipoker teremnél is ez van? Vagy csak a betfredesek szívnak?

Zsipali
Válasz and217 kommentjére
2014. jún. 10. 1:12

Most kaptam emailt , hogy a betfred nem engedélyez játékot Magyarországról június 9 után, és hogy 30 napom van hogy kivegyem a pénzem.. Más ipoker teremnél is ez van? Vagy csak a betfredesek szívnak?

Szerintem csak Betfred

Betfred closing (List of Countries affected)
Hey guys,

Please be advised that Betfred is withdrawing on Monday, 9th of June, from a number of countries due to regulatory and general licensing processes. This means that all accounts from those territories will be closed. Players will have 2 weeks to withdraw their money.

The respective countries are below:

• South Africa
• Denmark
• Germany
• Sweden
• Netherlands
• Norway
• Finland
• Belgium
• Poland
• Bulgaria
• Austria
• Czech Republic
• Hungary
• Japan
• Latvia
• Portugal
• Slovakia
• Ukraine
• Romania
• Canada

Ibiza
2014. jún. 11. 16:31

Szerintetek kb. mekkora különbség lehet bb/100-ban sima ipokeres asztalok és speed között?Mik a tapasztalataitok?
Fishek szeretik a gyorspokit?

Masters800
2014. jún. 11. 16:44

szeretik de itt sokkal szerencsésebbek:mad:

Ibiza
2014. jún. 11. 18:25

Valaki más esetleg?

BelaKecske
Válasz Ibiza kommentjére
2014. jún. 11. 20:13

Szerintetek kb. mekkora különbség lehet bb/100-ban sima ipokeres asztalok és speed között?Mik a tapasztalataitok?
Fishek szeretik a gyorspokit?

Nincs olyan sok fish sztem mint sima asztalokon, meg nl50 pl. nem is nagyon szokott menni speed-en, sőt ha jól emlékszem akkor a nl10 sem, nl20 meg nl100 általában, ahol 100nál többen vannak.

Inkább ilyen short stack-ek voltak, mint nagy fishek, ipoker2 van elég nem anonym asztalt sztem és azok jobbak, anonymmel együtt meg jóval több fish van sztem.

De persze órabérben lehet simán többet hozni, ugye rakeback is nyilván nagyobb lesz, ugyan annyi óra játék alatt, persze ez is attól függ h hány asztalon tolod amúgy, mert speed nem fog annyira sok menni.

Szal bb/100-ban feltehetőleg gyengébb leszel, de órabérben lehet jobb.

Élő ügyfélszolgálat