iPoker, "ideiglenes" zárolás
Sziasztok!
Szeretném megosztani a történetem, mivel úgy tűnik ezt bárkivel, bármikor megteheti az iPoker.
Leginkább Jackpot SNG-ket játszom, így volt ez július 29-én is amikor megnyerték a Maui-t és másnap a Jackpotot az alap €10.000 -ra állították.
Augusztus 6-án mégis visszatették a régi €34.000 -t, az én számlámat pedig ideiglenesen zárolták.
Írtam a teremnek (Coral), kaptam is a választ, iPoker vizsgálat, ideiglenesen zárolva vagyok, majd értesítenek, többet nem mondhatnak.
ProLabson már korábban is megtaláltam a Jackpot nyertest, az viszont csak a zárolás után tűnt fel, hogy több asztalán is ott voltam és az egyik HU-t ellenem nyerte.
Így már világos volt miért vizsgálnak, gondoltam max. 1-2 hét és újra játszhatok, addig kibírom játék/roll nélkül. Két hét elteltével érdeklődtem: A vizsgálat még tart, majd értesítenek.
Szeptemberben megtudtam, hogy a nyertest és egy ismerősét már véglegesen kitiltották az iPoker hálózatból összejátszás vagy annak alapos gyanúja miatt.
Így hát írtam újra a Coral-nak és már az iPokernek is, logikusnak tűnt, hogy akkor ezzel egyidejűleg engem is tisztáznak, feloldják a tiltást és a rollomhoz is hozzáférhetek. Persze, mint kiderült ez csak nekem tűnt logikusnak, iPoker válaszra sem méltatott, a teremtől pedig csak a sablont kaptam.
Októbet 7-én, majd november 9-én újra próbálkoztam, eredménytelenül.
Itt tartok augusztus 6., tehát lassan 3.5 hónapja, "ideiglenesen" zárolva, a rollom bent, a nyertest és ismerősét pedig már közel 2 hónapja kitiltották.
Valószínűleg nem egyedi eset vagyok, van egy másik játékos, 'note100k' aki szintén HU-zott a Jackpot nyertessel és augusztus 6-án játszott utoljára ProLabs szerint. Mivel előtte aktív volt, valószínűleg ő is zárolva van azóta.
Szóval ha rossz helyen vagy rossz időben, vagy nem is annyira abszurd példa, valaki botnak hisz és bejelent, nem pár hétre, hanem akár 3+ hónapra is zárolhatnak a "vizsgálat" idejére.
Ilyen erővel ez bárkivel, bármikor megtörénhet és úgy látszik addig húzhatják a vizsgálatot, ameddig csak akarják, érdemben pedig képtelenség felvenni bárkivel is a kapcsolatot.
Van egy hasznos jótanács, bár remélem sokaknak ez nem újdonság: sose tarts bent több pénzt, mint amennyi a játékhoz szükséges!
GL, sziasztok.
Koszi h megosztottad a sztoridat... Hát igen ipokeren vannak furcsasagok.. Én már kb3 hónapja nem jjatszom ipoker en, de volt fent pénzem ahh mondom kikerém. Máskor 1 nap alatt kiutaltak,most meg eltelt 4-5nap és semmi.. Irtam a supporttnak azt mondták küldjek IP-t. Mondom wtf már 1 éve elkuldtem és volt milliónyi 1 be meg kiutalasom. Erre megkerdeztek h miért jatszom ilyen keveset lol. Tiszta hulyek
Sziasztok, szia danfiu!
IP-t? Itt IP címre gondolsz? Tőlem olyat még sosem kértek.
Viszont fejlemény történt az ügyemben, kiutalták a rollom Skrill-re! Semmi más levelet nem kaptam, csak a Skrill-től, hogy pénz érkezett. Hogy a számlámmal, pontjaimmal, bónuszommal mi lesz, még nem tudom. Remélem nem az, hogy a pénzem visszakapom, ezzel elismerve, hogy valóban semmi közöm a csaláshoz de a számlám mégis zárolva marad.
ezt leírom, mert ilyet még nem tapasztaltam pályafutásom során...
szerdán játszottam utoljára a winner termében, kilépéskor $900 körül volt az egyenlegem.
tegnap nem játszottam, most léptem be. az egyenlegem $1125???
nézem a hand history-t utolsó dátum 12-e.
ez most mi? rake race nem lehet, az előző már megjött, a következő majd jövő hétfőn.
bónuszom nincs. rakeback se lehet, mert a pontjaim megvannak.
be nem fizettem, nincs is most ennyi a skrill-en...
player transfer van itt esetleg? valaki félreküldte volna nekem? üzenetet nem kaptam a kliensen.
ilyet még nem tapasztaltam...
mondjuk jobb, mintha hiányozna :) valami ötlet?
korai télapó? :D
ezt leírom, mert ilyet még nem tapasztaltam pályafutásom során...
szerdán játszottam utoljára a winner termében, kilépéskor $900 körül volt az egyenlegem.
tegnap nem játszottam, most léptem be. az egyenlegem $1125???
nézem a hand history-t utolsó dátum 12-e.
ez most mi? rake race nem lehet, az előző már megjött, a következő majd jövő hétfőn.
bónuszom nincs. rakeback se lehet, mert a pontjaim megvannak.
be nem fizettem, nincs is most ennyi a skrill-en...
player transfer van itt esetleg? valaki félreküldte volna nekem? üzenetet nem kaptam a kliensen.
ilyet még nem tapasztaltam...
mondjuk jobb, mintha hiányozna :) valami ötlet?
korai télapó? :D
Mikor kiülsz az asztalról, egyből még nem fog látszódni a pénz a cashierben. Kell egy kis idő, amíg a szoftver "átrakja" oda az asztalról.
Kilépés után valószínűleg nem vártad meg, míg minden pénzt jóváírt.
Én küldem neked, bizalomerősítésként.
Majd jöhet vissza
Én küldem neked, bizalomerősítésként.
Majd jöhet vissza
Van olyan terem ahol mennek SnG-k?
Hi !
Pár napja nem tudok belépni egyetlen ipoker terembe sem. (everest, WH , winner ,titan)
Mindegyik teremnél automatikusan elvolt mentve kliensbe a nevem meg a jelszó , de amikor beakarok lépni jön a szöveg hogy incorrect password vagy username , pedig én semmit nem változtattam ugye.
Kértem Whn jelszócserét , megpróbáltam belépni azzal is ott pedig azt írta hogy nemtud csatlakozni a serverhez. Lehet a blokkolásnak köze ehhez ?