uav_online
Válasz time4revenge kommentjére
2014. nov. 20. 11:08

Hi !

Pár napja nem tudok belépni egyetlen ipoker terembe sem. (everest, WH , winner ,titan)
Mindegyik teremnél automatikusan elvolt mentve kliensbe a nevem meg a jelszó , de amikor beakarok lépni jön a szöveg hogy incorrect password vagy username , pedig én semmit nem változtattam ugye.
Kértem Whn jelszócserét , megpróbáltam belépni azzal is ott pedig azt írta hogy nemtud csatlakozni a serverhez. Lehet a blokkolásnak köze ehhez ?

Honlapon be tudsz lépni?

BT86
2014. nov. 20. 12:49

Hi !

Pár napja nem tudok belépni egyetlen ipoker terembe sem. (everest, WH , winner ,titan)
Mindegyik teremnél automatikusan elvolt mentve kliensbe a nevem meg a jelszó , de amikor beakarok lépni jön a szöveg hogy incorrect password vagy username , pedig én semmit nem változtattam ugye.
Kértem Whn jelszócserét , megpróbáltam belépni azzal is ott pedig azt írta hogy nemtud csatlakozni a serverhez. Lehet a blokkolásnak köze ehhez ?

Ezek közül csak az Everest van fent most nálam. Az beengedett engem most.
Valószínű nálad lesz a hiba. Nem telepítettél fel valamit előtte ami bekavarhatna?

time4revenge
Válasz BT86 kommentjére
2014. nov. 20. 13:15

Fogalmam sincs mi lehet , nem szoktam telepítgetni a gépre semmit. Közben wh-ra sikerült megváltoztatni a jelszót.

BT86
2014. nov. 20. 13:34

Fogalmam sincs mi lehet , nem szoktam telepítgetni a gépre semmit. Közben wh-ra sikerült megváltoztatni a jelszót.

Az új jelszóval be tudsz lépni?
Újratelepíteni próbáltad már valamelyik klienst?

firekill79
Válasz Demiro kommentjére
2014. dec. 2. 15:13

Szevasztok,

Coralon egyszerűen nem menti a handeket a program, vagy csak én nem tudom, hogy hova. Ahova eddig mentette ott nincsen semmi. Esetleg valaki tudna segíteni? A "Store Hand History Locally" be van pipálva.

mojojojo
Válasz firekill79 kommentjére
2014. dec. 2. 16:53

Kb. 1 hónapja volt ilyen gondom egy upgrade után. HM2-vel az autodetect megoldotta problémát. ....\Coral Poker\history-ba menti nekem.

WINAMAXDONK
2014. dec. 6. 3:00

Mostanság milyen gyakran kapcsol szét ? Mert ma szétkapcsolt és elég tiltre tud rakni, és mostanába nem játszottam de előtte is megesett azért.

BT86
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2014. dec. 6. 8:56

Mostanság milyen gyakran kapcsol szét ? Mert ma szétkapcsolt és elég tiltre tud rakni, és mostanába nem játszottam de előtte is megesett azért.

Október végén majd 2 hétig használhatatlan volt. Én azóta elkerülöm.

Fec0ka
2014. dec. 6. 10:04

Szinte minden nap megesik, 7-8 percig nem lehet ilyenkor belogolni. :(

relish
2014. dec. 7. 20:11

Sziasztok! Mostanában nem jelenik meg a HUD versenyeken. Ti tapasztaltatok ilyet? Nekem a Gálán van gondom. Mi lehet a megoldás?. Se HM1, se HM2 nem megy...

A handeket egyébként elmenti, csak a HUD nem jelenik meg.

Élő ügyfélszolgálat