Sziasztok! Mostanában nem jelenik meg a HUD versenyeken. Ti tapasztaltatok ilyet? Nekem a Gálán van gondom. Mi lehet a megoldás?. Se HM1, se HM2 nem megy...
A handeket egyébként elmenti, csak a HUD nem jelenik meg.
Sztem összevonták az ipoker1-et meg az ipoker2-t, boyle-on és mybeten is eltűntek az eddigi asztalok és újak jelentek meg és több asztal van!
délután st husángoltam everesten, jól is csapta +7 Bi lett a vége.
aztán pihi, vacsora, és nem enged be azóta...
másnál is kaputt??
mindeig felb*sz ez az ipoker, de aztán kárpótol...
nem tudom, meddig érdemes idegekkel bírni :)
szóval valakinél megy most az everest?
hali. ipoker termek hova mentik le a gépre a note-okat? elöre is köszi.
Valahol működik már a rematch funkció?
Másnak is vannak problémái a klienssel mostanában? Kifagy, lost connection, volt olyan is, hogy rajtam kívül többen is sitoutra kerültünk jó pár asztalon. Amúgy Everest pókeren játszok.
Másnak is vannak problémái a klienssel mostanában? Kifagy, lost connection, volt olyan is, hogy rajtam kívül többen is sitoutra kerültünk jó pár asztalon. Amúgy Everest pókeren játszok.
2,5-3 hónapja vagyok Everesten, annyira én nem éreztem rossznak eddig a helyzetet, viszont az elmúlt pár nap folyamatosak voltak a leállások. Most is 15 percig tartott a sessionöm emiatt, sok értelme nem lett volna folytatni....