Fec0ka
Válasz relish kommentjére
2014. dec. 8. 10:05

Sziasztok! Mostanában nem jelenik meg a HUD versenyeken. Ti tapasztaltatok ilyet? Nekem a Gálán van gondom. Mi lehet a megoldás?. Se HM1, se HM2 nem megy...

A handeket egyébként elmenti, csak a HUD nem jelenik meg.

Nekem csak azokkal a versenyekkel van ilyen problémám, amiknek a neve Core,Encore,Prime.. A sima GTD versenyekkel nincs gondom. Pár napja utána olvastam, azt mondták a HM-nél hogy dolgoznak rajta, de nem tudják megmondani mikorra lesz eredmény. :(

Civilfish
Válasz Demiro kommentjére
2014. dec. 11. 8:44

Sztem összevonták az ipoker1-et meg az ipoker2-t, boyle-on és mybeten is eltűntek az eddigi asztalok és újak jelentek meg és több asztal van!

ferkocse
2014. dec. 12. 20:21

délután st husángoltam everesten, jól is csapta +7 Bi lett a vége.
aztán pihi, vacsora, és nem enged be azóta...
másnál is kaputt??
mindeig felb*sz ez az ipoker, de aztán kárpótol...
nem tudom, meddig érdemes idegekkel bírni :)
szóval valakinél megy most az everest?

illoke
Válasz ferkocse kommentjére
2014. dec. 23. 10:07

hali. ipoker termek hova mentik le a gépre a note-okat? elöre is köszi.

Infernulum
2015. jan. 4. 11:24

Valahol működik már a rematch funkció?

Corey
2015. jan. 6. 14:41

Másnak is vannak problémái a klienssel mostanában? Kifagy, lost connection, volt olyan is, hogy rajtam kívül többen is sitoutra kerültünk jó pár asztalon. Amúgy Everest pókeren játszok.

shiningKKingdom
Válasz Corey kommentjére
2015. jan. 6. 14:43

Másnak is vannak problémái a klienssel mostanában? Kifagy, lost connection, volt olyan is, hogy rajtam kívül többen is sitoutra kerültünk jó pár asztalon. Amúgy Everest pókeren játszok.

Más skinen is sajnos... vannak dogok amik nem változnak...

BelaKecske
Válasz Corey kommentjére
2015. jan. 6. 15:03

mostanában???

Zsipali
Válasz Corey kommentjére
2015. jan. 6. 15:09

Kb két éve folyamatosan van az a mostanában

Corey
2015. jan. 6. 15:39

2,5-3 hónapja vagyok Everesten, annyira én nem éreztem rossznak eddig a helyzetet, viszont az elmúlt pár nap folyamatosak voltak a leállások. Most is 15 percig tartott a sessionöm emiatt, sok értelme nem lett volna folytatni....

Élő ügyfélszolgálat