coral poker
Hello
Nem tudja valaki miért nem menti le a coral poker a handhistorykat? A teremben be van jelölve, hogy csinálja, de érdekes módon a "history" mappa sincs meg a telepített könyvtárban. Már újra is raktam és úgy sem.
nem is lesz ott
központi szerveren tárolja
Azt kétlem, mert másnál van pl. - (anélkül nem is lehetne hudot használni) és be is lehet jelölni, hogy store hand history locally az optionsban.
Hello
Nem tudja valaki miért nem menti le a coral poker a handhistorykat? A teremben be van jelölve, hogy csinálja, de érdekes módon a "history" mappa sincs meg a telepített könyvtárban. Már újra is raktam és úgy sem.
Hali
Everest pókerre szeretnék befizetni de nem tudok
Rámegyek pénztár befizetés skrill katt rá és egy üres explorer ablakot dob fel
Valami ötlet ?
ja hogy hh, basszus, félreolvastam, note-okat értettem, bocs.
Na az új verzió már az app data->local->"terem" mappába mentik a felhasználóneved alatt.
Hali
Everest pókerre szeretnék befizetni de nem tudok
Rámegyek pénztár befizetés skrill katt rá és egy üres explorer ablakot dob fel
Valami ötlet ?
Megnéztem...és poker trackerben is. Pont ez probléma, hogy elvileg a users/én/AppData/local/coral poker mappában lévő "handhistory" könyvtárba kéne hogy mentse a handeket, ami nekem nem is létezik ott...Már megpróbáltam reinstallt is, de úgy sem. Megkérdeztem már mást is aki játszik ott, neki ott van a handhistry mappa, szóval nem értem. A teremnek is írtam, de nem tudták.
Másnak se megy?
Másnak se megy?