Igorkos
Válasz Demiro kommentjére
2016. máj. 11. 5:26

Üdv
Olyan problémám akadt hogy az új verziójú netbet kliensnél beírva a usernamet és jelszót rákattintok a loginra és nem történik semmi.írtam már a supportnak,akik azt válaszolták hogy kijavították a hibát,ám a probléma továbbra is fennáll.Tudja esetleg vki hogy mi lehet a gond?

nightfury
Válasz Igorkos kommentjére
2016. máj. 11. 6:59

Üdv
Olyan problémám akadt hogy az új verziójú netbet kliensnél beírva a usernamet és jelszót rákattintok a loginra és nem történik semmi.írtam már a supportnak,akik azt válaszolták hogy kijavították a hibát,ám a probléma továbbra is fennáll.Tudja esetleg vki hogy mi lehet a gond?

Nálam ugyanez. Többszöri próbálkozás (és egér csapkodás az asztalhoz) után aztán sikerült véghre belépnem, azóta ok. Szóval gyakorlatilag lehet azt mondani. elmúlt magától.
Ja, és az új kliens nálam más mappába pakolta a handeket, szal ha használsz HM2-öt, majd azt is át kell állítani manuálisan.

Igorkos
2016. máj. 11. 19:08

Hát nálam még mindig szar. A supportos azt írta hogy töröljem a cookiekat és cache fájlokat a chromeból és úgy töltsem le és rakjam fel újra de ugyanúgy szar.

iKeksz
2016. máj. 11. 19:25

Nálam is szar, nekem azt írták, hogy Internet explorer 9 vagy újabb verzióval csináljam és adjam hozzá a netbet aloldalait, telepítsem újra, de semmi. Ugyanaz a probléma

musli25
2016. máj. 17. 0:17

Melyik teremnél van jó android app.?
Valaki játszik így?
Tablet-en szeretnék játszani.
Köszi

Kisvitéz
Válasz musli25 kommentjére
2016. máj. 17. 17:14

bet365ön az nagyon jó, már próbáltam.

nightfury
2016. máj. 19. 17:10

Gondolom senkit nem érint, de jól látom, hogy ipokerről eltűntek az NL2-es asztalok?

OldRknight
Válasz nightfury kommentjére
2016. máj. 19. 17:50

Gondolom senkit nem érint, de jól látom, hogy ipokerről eltűntek az NL2-es asztalok?

Jól.

nightfury
2016. máj. 21. 22:23

Köszi! Bár most úgy láttam megint van...
Kifizetés szempontjából melyik oldal a neccesebb? William Hill, vagy Bet365.
Úgy láttam mindkét oldal kapott hideget meleget. :)
Bár nekem a wh eddig fizetett. Igaz nem nagy összegeket, de sokan panaszkodnak rá.

musli25
Válasz nightfury kommentjére
2016. máj. 23. 20:23

Nekem a mybet szarakszik már vagy 1hónapja legalább.
Mindent elküldtem nekik:SZ.I jogsi,lakcimkártya,csekk.
De még mindig nem jó nekik valami.
Komolyan küldjem be nekik a Születési anyakönyvi okíratót?
Más járt így náluk?

Élő ügyfélszolgálat