Üdv
Olyan problémám akadt hogy az új verziójú netbet kliensnél beírva a usernamet és jelszót rákattintok a loginra és nem történik semmi.írtam már a supportnak,akik azt válaszolták hogy kijavították a hibát,ám a probléma továbbra is fennáll.Tudja esetleg vki hogy mi lehet a gond?
Üdv
Olyan problémám akadt hogy az új verziójú netbet kliensnél beírva a usernamet és jelszót rákattintok a loginra és nem történik semmi.írtam már a supportnak,akik azt válaszolták hogy kijavították a hibát,ám a probléma továbbra is fennáll.Tudja esetleg vki hogy mi lehet a gond?
Hát nálam még mindig szar. A supportos azt írta hogy töröljem a cookiekat és cache fájlokat a chromeból és úgy töltsem le és rakjam fel újra de ugyanúgy szar.
Nálam is szar, nekem azt írták, hogy Internet explorer 9 vagy újabb verzióval csináljam és adjam hozzá a netbet aloldalait, telepítsem újra, de semmi. Ugyanaz a probléma
Melyik teremnél van jó android app.?
Valaki játszik így?
Tablet-en szeretnék játszani.
Köszi
bet365ön az nagyon jó, már próbáltam.
Gondolom senkit nem érint, de jól látom, hogy ipokerről eltűntek az NL2-es asztalok?
Gondolom senkit nem érint, de jól látom, hogy ipokerről eltűntek az NL2-es asztalok?
Köszi! Bár most úgy láttam megint van...
Kifizetés szempontjából melyik oldal a neccesebb? William Hill, vagy Bet365.
Úgy láttam mindkét oldal kapott hideget meleget. :)
Bár nekem a wh eddig fizetett. Igaz nem nagy összegeket, de sokan panaszkodnak rá.
Nekem a mybet szarakszik már vagy 1hónapja legalább.
Mindent elküldtem nekik:SZ.I jogsi,lakcimkártya,csekk.
De még mindig nem jó nekik valami.
Komolyan küldjem be nekik a Születési anyakönyvi okíratót?
Más járt így náluk?