bankszámIakivonatot küIdj, amin a regisztráIt címed van. FogaImam sincs mi közük hozzá, de több ipokeres teremben csak azt fogadták eI nekem. RáadásuI nekem a számIázási címem nem ugyanaz voIt, mint a bejeIentett Iakcím, hiába próbáIod megmagyarázni, eséIyteIen. Netbank printscreen nem jó, csak amit bank küId IevéI..
Nickname csere itt lehetséges?
bankszámIakivonatot küIdj, amin a regisztráIt címed van. FogaImam sincs mi közük hozzá, de több ipokeres teremben csak azt fogadták eI nekem. RáadásuI nekem a számIázási címem nem ugyanaz voIt, mint a bejeIentett Iakcím, hiába próbáIod megmagyarázni, eséIyteIen. Netbank printscreen nem jó, csak amit bank küId IevéI..
Olyat nektek csinál(és ha igen meg lehet valahogy oldani?) ,hogy mikor átkattintotok egy másik asztalra akkor átméretezi a legkisebbre és nem lehet visszahúzni nagyra mert nem engedi?
Vagy olyat, hogy méretezni nem az asztalablak szélét húzva kell ,hanem kicsit kintebb(mintha rosszul nézné a pixeleket)?
Nekem a mybet szarakszik már vagy 1hónapja legalább.
Mindent elküldtem nekik:SZ.I jogsi,lakcimkártya,csekk.
De még mindig nem jó nekik valami.
Komolyan küldjem be nekik a Születési anyakönyvi okíratót?
Más járt így náluk?
Sziasztok
Egy kis info kellene nekem hogy az alábbi Ipoker termek melyike fogad még magyar játékosokat:
Winner,Everest,Dafa,Netbet,Boyle,Genting,Expekt,Gala,Betclic,Grosvenor,Mansion,Mybet,Offsidebet,Sport Interaction,Betmost,Poker Plex,Tain,Winmaster
Az Everestre nyugodtan jöhetsz még:D
Winner,Everest,Dafa,Netbet,Boyle,Betclic,Mansion,Pokerplex,Winmaster
Boyle-ra próbáltam épp két napja, és nem lehet MO-ról...
Legalábbis a választható országok között nem vagyunk ott.
Köszi srácok. (Y)