Speed asztalokra lehet valahogy hud-ot tenni?
Nekem működik speeden is a hud. Ne felejtsd rendszergazdaként indítani a hm-et es a klienst is, illetve a tüzfal is okozhatja a gondot.
Sima asztalokon megy, speeden nem.
Sima asztalokon megy, speeden nem.
Hali! Lenne egy olyan problémám, hogy bet365-re (szoftveren se és az oldal sem jön be) nem tudok bejelentkezni mert felugrik a navos oldal... Mobilnetről sem műküdik (Telekomos). Gondolom VPN-el jó lenne viszont azt nem szeretik a termek. Ha van valakinek bármilyen ötlete ezzel kapcsolatban azt megköszönném.
Ipoker lexarja a vpnt
Nem tudom nálatok hogy megy, de nálam az volt régebben ,hogy ha picit elmegy a netem (2-3mp-re) akkor azt látom hogy áll a játék az asztaloknál de megy tovább az egész ahogy visszajött a netem(max ha sokáig megy el 30mp+ akkor dob ki).
Mától viszont azt vettem észre ,hogy picit is instabil a netem akkor rögvest kidob :S
Kétszer ment el a netem de csak 1-1mp-re és azonnal kivágott az everest kliens.
Ti tapasztaltatok ilyet mostanában?
Hali!PT4 Hudot használok, és rendesen feljön a HUD majd amikor uj asztalra ültet akkor nem jön fel.Valaki valami megoldás?
Csak a mybet terem fog megszűnni?
Vagy másik is.
Everest marad?
Hali!PT4 Hudot használok, és rendesen feljön a HUD majd amikor uj asztalra ültet akkor nem jön fel.Valaki valami megoldás?