Megváltoztatták a versenykínálatot, és brutálisan emelték a versenyek fee-jét is. Talán ez is hír.
Hello
Tudnátok olyan termet ajánlani, ami fogad magyarokat és nem tiltotta le a nav? (bet365,william,netbet ne legyen)
Szia
Betclic.
Everestet csak en nem tudom a honlaprol letölteni (virusirto lehet benne a ludas), vagy masnak sem megy? (nekem ugy tunik, rossz a link, ami a fajlra mutat)
Sziasztok! Egyik ismerősöm akar regelgni Betfaire de magyar iprol nem indul el se a kliens letöltese se a regisztráció . Próbálta Tor böngészővel ott eljut a regisztracioig de valami hiba üzenettel nem engedi regelni. Valakinek valami ötlet? Köszi előre is.
Milyen pénznemben érdemes létrehozni a számlát? A legpraktikusabb, amilyen nemű a skrill számla, vagy mire érdemesebb odafigyelni? Vagy egyáltalán kell ezzel foglalkozni?
Milyen pénznemben érdemes létrehozni a számlát? A legpraktikusabb, amilyen nemű a skrill számla, vagy mire érdemesebb odafigyelni? Vagy egyáltalán kell ezzel foglalkozni?
Nem csalodtam Jymaster egy igazi donk vagy.
Milyen most az ipoker mezőnye? Főleg NL5-NL20 érdekelne?
Még mindig regwar megy, mint 1-2 éve vagy kicsit azért balanszba kerültek a dolgok?
heti 4-5 napot játszok.. még mindig sok a fish bár én főként mtt-zek :)