WINAMAXDONK
Válasz Demiro kommentjére
2016. jún. 25. 14:04

Köszi . Az a baj sok asztal mellett ez se olyan ****a mikor own after ownolok :D de azért segít.

WINAMAXDONK
2016. júl. 19. 21:17

Megvan vadulva az uj ipokerszoftver a torna asztalokat nem nyitja meg a lobbyból hanem lefagy, ha pl egy cash asztalt megpróbálok nyitni az oké neki.

Masters800
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2016. júl. 19. 21:26

Megvan vadulva az uj ipokerszoftver a torna asztalokat nem nyitja meg a lobbyból hanem lefagy, ha pl egy cash asztalt megpróbálok nyitni az oké neki.

Legjobb döntés: hagyd el az ipokert mert kurv@ szar a szoftver.

SajtiEgon
2016. júl. 19. 22:48

Nekem pl. a Netbet már be se jön, egész pontosan a login képernyő helyett egy fehérség az összes, amit képes magából kicsikarni.
Más is tapasztalt ilyet? Tud megoldást?

Surob
2016. júl. 19. 23:40

Vpn.

Joe Loobo
2016. júl. 21. 14:03

Van esetleg valaki aki tor kliensen keresztül ér el blokkolt poker oldalt? (netbet)
Tapasztalatokat előre is köszönöm!

uav_online
2016. júl. 28. 14:08

Nálam az összes asztalhoz ki van írva ,hogy JP (jackpot).
Ez mit jelent? Kénytelenek vagyunk mostantól nagyobb rake-et fizetni?

Sword84
Válasz SajtiEgon kommentjére
2016. júl. 29. 22:28

Nekem pl. a Netbet már be se jön, egész pontosan a login képernyő helyett egy fehérség az összes, amit képes magából kicsikarni.
Más is tapasztalt ilyet? Tud megoldást?

Nekem a Betfairnel jelentkezett 2 napja ugyanez a probléma. Ez nem valami szoftveres hiba?

TominhoPA
2016. aug. 1. 17:34

Nekem is ugyanez van a betfairnél, nem voltam hétvégén, uh nálam ma jelentkezett. Találtál rá megoldást sword?

SajtiEgon
Válasz Sword84 kommentjére
2016. aug. 1. 18:45

Nekem a Betfairnel jelentkezett 2 napja ugyanez a probléma. Ez nem valami szoftveres hiba?

Simán lehet hogy az.
Mondjuk a Netbet most megint jó.

Élő ügyfélszolgálat