naná hogy
Válasz hayraki kommentjére
2007. nov. 2. 21:15

Az Ipoker hálózatban valóban van Jackpot SNG, így lesz a legegyszerűbb : http://www.chilipoker.com/magyar/promotions/jackpot.html

Valhalla
2007. nov. 6. 21:07

Köszi Hayraki, bár nem csináltál nagy kedvet a hálózathoz :), azért nem felejtem el teljesen, nekem a Chili annyira szimpatikus :) Amúgy nem a fish hiány problémás, de én az olyan 25-30 VPIP asztalokat kedvelem, magasabb BB/100 jön ki. Látom azért te elboldogulsz rendesen, gratula a bankroll fejlődéséhez, csak így tovább, ebben a szelemben :D

Naná hogynak is köszi, ha tényleg csak 6 s&g-t kell nyerni, ez szinte potyapénz. Na, máris egy ok a Chili-re....

naná hogy
Válasz Valhalla kommentjére
2007. nov. 6. 21:15

Naná hogynak is köszi, ha tényleg csak 6 s&g-t kell nyerni, ez szinte potyapénz. Na, máris egy ok a Chili-re....

Azért azt meg is kell ám nyerni!
Én eddig csak egy emberről hallottam aki kivette a Fort Knox nagy jackpotot!
Olyanról is tudok aki havi 700db FK-t játszik és eddig az 1200össz alatt 3db kicsi jött ki!!!!
SZal annyire nem egyszerű, kb olyan mint amikor 6szor mész all-in az AA-al!

Valhalla
Válasz naná hogy kommentjére
2007. nov. 6. 21:24

Azért azt meg is kell ám nyerni!
SZal annyire nem egyszerű

Persze, gondolom hogy nem ingyen adják, nem gondoltam én azt olyan véresen komolyan, hogy egyszerű lenne :)

Mesélj, hogy haladsz a Chilin FL-n ? Most én is megint arra hajlok, hogy FL-eznék inkább... Hétvégén legalábbis össze-vissza vertem minden svédet, finnt, skandinávot, pánikszerűen hagyták el azt asztalokat, ahol megjelent Valhallas7thGate Mondtam is nekik, jó lenne ha már valami használható lapot is kapnék néha :)

naná hogy
2007. nov. 6. 21:30

K.rva szarul haladok!
Esküszöm el van átkozva a regem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Találtam a titanos accon 80centet, majd sikerült 2 nap alatt(kb 5k hand) alatt csinálni belőle 100dodó körül FL-en!
Mellette Chilin hasonló hand mennyiség mellett nem tudtam előre lépni, sőt!!! visszamentem gamblerkedni NL-re annyira nem maradt semmi!
Nem tom mi lesz belőle, valahogy ezeket a nagy bónuszokat(annyira nem nagy 600dodó) örülök ha meg tudom csinálni az Ipokeren nullásra.
Nekem nem fekszik eddig ez a hálózat.

Valhalla
Válasz naná hogy kommentjére
2007. nov. 6. 22:01

Hát ez ne jó hír, tényleg sajnálom. A hétvégén a 2+2 fórumot olvasgattam, s ott is azt írták, annyival jobbak már a játékosok átlagban, hogy FLSH-n is már kezd a loose-agressiv játék az igazán kifizetődővé válni, így viszont már a bankroll követelmények is szigorodnak, 500-600 körülit javasolnak kisebb téteken játszóknak, 3/6$-ig, e fölött már inkább 1000 BB körüli az ideális, mivel a lazább játék jóval nagyobb volalitással jár. Nekem az a tapasztalatom, hogy ahol van USA-beli jtékos, ott ez kifizetődőbb játék tight-agressiv stílusban, mint a NL, hasonló bankroll mellett (értem ez alatt, hogy ha van 500$ bankrollom, akkor messze jobban járok, pénzben, FL1/2$-vel, mint NL25-ön)

Egyébként miért tértél át (vissza?) FL-re?

naná hogy
2007. nov. 7. 0:02

Nyáron volt egy nagyobb cashoutom, nem volt meg a megfelelő pénz a normális szinthez(NL50, itt már nem éreztem annyira szerencsejátéknak) és egész egyszerűen NL25 nem ment. Majd tettem egy uccsó kísérletet NL50-en a paraminon(írtam is jópár sort), nem éreztem a játékot meg az ellenfeleket, oltári bukta. Majd találtam Party-n kb 1,5 dollárt, amivel nem tudtam beülni NL-re, majd abból elkezdtem építkezni FL-en. Elég szépen sikerült. Mondom akkor megpróbálom, elég szépen ment, majd következett egy Cashout ismét.
Partyn azóta kb 5ször építettem újra a BR-em pár dollárból FL-en. Egyedül ezzel a nyamvadt Ipokerrel nem vagyok kibékülve. Paraminon is találtam pár dollárt vagyis EUR-t kb 20-at, abból is pár nap alatt sikerült 200+os BR-t építeni FL-en.
Nagyjából ezért, meg azért ha rosszul readelem az ellent akkor nem kerül forintálisan annyiba mint NL-en illetve a napi nyereség az adott BR mellett jobb mint NL-en. PL. 1k BR ---> NL 25(4k hand naponta = 100 dodó nyerség)
1k BR ---> FL 1/2(4k hand naponta = 160 dodó nyereség)
A leírt nyereséget NL-nél 5, FL-nél 2,5 BB/100-al számoltam és hosszútávon.
Ami érdekes, hogy napközben mindig nagyon ment,3 fél négy fele általában marha nagy down majd éjfélre visszahoztam a bukót.
Semmi értelme nem volt hogy napközben lenyomtam 2-3k handet jól, majd délután 500hand alatt -100BB !!!!
Jah meg több asztal, könnyebb ABC-t játszani, stb...
röviden ennyi :D

hayraki
Válasz Demiro kommentjére
2007. nov. 9. 22:23

Szeva Demiro, megnéztem a veled kapcsolatos statokat a PT-ben, ha nem bánod leírom (csak, hogy lásd milyennek látszol az asztalnál :) )

TomLucky
Hands: 366
VPIP: 19.13%
Blind Steal: 39.02%
PFR: 13.66%
TAF: 3.52

Gilardi viszont lazább játékos :) (bár kicsi a minta)
Hands: 114
VPIP: 25.44%
Blind Steal: 60.00%
PFR: 14.91%
TAF: 1.81

Viszont a PT szerint veled szemben nyerő vagyok... :)
Gilardi: +30.70
TomLucky: +5

Demiro
2007. nov. 10. 12:43

Viszont a PT szerint veled szemben nyerő vagyok... :)
Gilardi: +30.70
TomLucky: +5

Hohó!

Összesítettem rendesen a statjaimat, még ezeken túl van 2db iPokeres nickem(ugye a JamonSerrano és a Paragounis).

A végeredmény ellened:
+ $49.15 :)

571 hand alapján.
VPIP: 21.72
PFR: 9.98
Blind steal: 20.83
TAF: 1.26

Lehetnél egy kicsit agresszívabb, az iPokeren szerintem elengedhetetlen. De ne ellenem! :)

hayraki
Válasz Demiro kommentjére
2007. nov. 11. 15:36

Hohó!

A végeredmény ellened:
+ $49.15 :)

Ja tényleg, rossz listát néztem a PT-ben:)
TomLucky lehúzott rendesen... Nálad csak egy ember tudott többet nyerni tőlem, vagyis a 2. helyen állsz :)

Élő ügyfélszolgálat