Powerotti
Válasz medgypeti kommentjére
2008. márc. 31. 17:38

Ezek mekkora rb-nek felelnek meg kb?Mert nem igazán tudom, hogy mondjuk mennyi pont jön pl.NL50-en 1óra alatt.Erről van vkinek infoja?

Hamar gyűlnek a pontok. NL10 Fr-en kb fél óra alatt 80 pont 3 asztalon.
Legfelső 3 szinten van cash back, 1000 pontonként lehet átváltani 5$-ra.
max-2 szint = max 75$ cash back
max-1 szint = max 150$ cash back
max szint = unlimited cash back

Legfeljebb annyit válthatsz át, amennyit az előző hónapban termeltél.

20 centenként 1 cent a rake. (3$-ig, high stakes asztalokon 5$)

Valhalla
2008. márc. 31. 18:02

Szemezgetek a hálózattal.Szerintetek hol van a legjobb bonus?Loyalty bonusról is hallottam NoIQ-n, erről tud vki, vmit?

Egy komoly indokot fel tudok hozni, ami miatt jobb ha elfelejted a hálózatot: nekem nagyon bejött :D :D S ami ugye nekem jó (pl. Ongame) az neked nem, s persze viszont (pl. Everest) :D

Amennyiben mégis akkor: Chili, méghozzá úgy hogy kegyetlenül sokat játssz, amíg a bónuszt kiszeded, de tényleg rengeteget, s akkor hozzád vágnak egy olyan ajánlatot, ami akár kb. 40 % rakebacknak is megfelelhet.

medgypeti
Válasz Valhalla kommentjére
2008. márc. 31. 19:01

Egy komoly indokot fel tudok hozni, ami miatt jobb ha elfelejted a hálózatot: nekem nagyon bejött :D :D S ami ugye nekem jó (pl. Ongame) az neked nem, s persze viszont (pl. Everest) :D

Amennyiben mégis akkor: Chili, méghozzá úgy hogy kegyetlenül sokat játssz, amíg a bónuszt kiszeded, de tényleg rengeteget, s akkor hozzád vágnak egy olyan ajánlatot, ami akár kb. 40 % rakebacknak is megfelelhet.

Köszi az infot!Már épp akartam nyitni egy hova tűnt Valhalla topicot!:D
Amúgy úgy néz ki végül a NoIQ-ra esik a választásom, kaptam egy elég jó ajánlatot.

Valhalla
2008. márc. 31. 23:09

Köszi az infot!Már épp akartam nyitni egy hova tűnt Valhalla topicot!:D

Valhalla eddig Omaházott, s ugyebár nem igazán a Pókerakadémia tagjai ennek szakértői. Nade megunta mert ellenfelek felismerik a sorveszélyes szitukat, így meg már nem annyira érdekes :( NL is van annyira kifizetődő ;)

CrisRoniii7
Válasz Valhalla kommentjére
2008. ápr. 1. 7:37

Az RNG nem furcsa senkinek??

Godmode
Válasz CrisRoniii7 kommentjére
2008. ápr. 1. 10:53

Az RNG nem furcsa senkinek??

Az mindig mindenhol es mindenkinek furcsa az aktualis helyzetben... :D:rolleyes:

CrisRoniii7
Válasz Godmode kommentjére
2008. ápr. 1. 15:10

Az mindig mindenhol es mindenkinek furcsa az aktualis helyzetben... :D:rolleyes:

Nem! engem nem idegesít szóval semmi ilyen...:)
csak fura volt,h egy sng-n a csávó előtt maradt fél BB,azt kiült,én meg 20 percig szenvedtem azzal a fél-1 bb-jével mert mindig levert,pedig nem 1* nem 2*nálam volt az esélyesebb lap...
Meg a kedvencem AI megyünk,nálam is nála is TP,és persze h leesik neki a kickere...:)

pilot36
Válasz Demiro kommentjére
2008. ápr. 10. 13:24

Sziasztok. Most regeltem Cd-re, és kérdezném, hogy a hátteret nem lehet valahogy megváltoztatnii?

a poker akadémiás kódom hogy aktiválódik?

spirited
Válasz pilot36 kommentjére
2008. ápr. 10. 13:38

Sziasztok. Most regeltem Cd-re, és kérdezném, hogy a hátteret nem lehet valahogy megváltoztatnii?

a poker akadémiás kódom hogy aktiválódik?

Alapból nem lehet, de van egy segédprogi, iBolide-nak hívják, amivel meg lehet változtatni a hátteret egyszínű szürke, barna és sárgás-zöld. Viszont nem ingyenes, $28-ba kerül. Én azért vettem meg nem rég, mert a lapok színét is sokkal láthatóbbá teszi és azóta nem is néztem be a színeket. Van demo is, azt ki lehet próbálni: PokerBolide.com, software for poker and advanced gambling

pilot36
Válasz spirited kommentjére
2008. ápr. 10. 13:45

Kösz kösz

....most regeltem de már 2.5$ plusszom van....rengeteg halacska van.(szerintem)

Amúgy jó oldal?

Ps-on MTT-zek, Everesten cash

Élő ügyfélszolgálat