Sziasztok,
van vagy 25.000 VIP pontom a Titan-on, amit még régről gyűjtöttem, és nem tudok vele mit kezdeni. Szerintetek mit érdemes vele csinálni?
Sziasztok,
van vagy 25.000 VIP pontom a Titan-on, amit még régről gyűjtöttem, és nem tudok vele mit kezdeni. Szerintetek mit érdemes vele csinálni?
Nekem is van úgy 44K-m, és töröm az agyam mit érdemes vele kezdeni. Jobb híján tornákra költöm, van 2000 meg 3000 pontos torna, bár ezek sem túl vonzóak, mert legalább 1000-en indulnak, és 2K illete 3K$ az összdíj, tulajdonképpen freeroll kategória. Ha lenne valami shop szívesen vásárolgatnék, de Clubon nincs.
Néhány teremben át lehet váltani a pontokat pénzzé 1000pont=$1 arányban. Pl. a cdpoker ilyen. Érdemes megnézni van-e ilyen lehetőség más ipoker teremben. Ezt a My account/Pointsnál lehet megnézni, hogy van-e Cashin points gomb. (Lásd cdpoker).
Ezzel én is szívok az expekten, van 350000 pontom a heti versenyekre. Egy pár évig hétvégéken nem fogok unatkozni :)
Szemezgetek a hálózattal.Szerintetek hol van a legjobb bonus?Loyalty bonusról is hallottam NoIQ-n, erről tud vki, vmit?
Szemezgetek a hálózattal.Szerintetek hol van a legjobb bonus?Loyalty bonusról is hallottam NoIQ-n, erről tud vki, vmit?
Úgy rémlik max VIP szinten VC Pokeren beváltható a pont, és nagyon jó arányban.
200=1$
Úgy rémlik max VIP szinten VC Pokeren beváltható a pont, és nagyon jó arányban.
200=1$
Ipokeren léteznek 25-40%-os cashbak ajánlatok + ehhez hozzájönnek a különböző promók (pl. racek). A cashback nagysága a termelt rakel van összefüggéssel és ezügyben a termekkel kel tárgyalni a részletekért. A cashbacket még úgy lehet megdobni, ha te nyitod az asztalt, ilyenkor másfélszeres pont jár.