kanrich_
Válasz hayraki kommentjére
2007. nov. 22. 0:07

Sziasztok,

van vagy 25.000 VIP pontom a Titan-on, amit még régről gyűjtöttem, és nem tudok vele mit kezdeni. Szerintetek mit érdemes vele csinálni?

dzsairosz
Válasz kanrich_ kommentjére
2007. nov. 22. 0:26

Sziasztok,

van vagy 25.000 VIP pontom a Titan-on, amit még régről gyűjtöttem, és nem tudok vele mit kezdeni. Szerintetek mit érdemes vele csinálni?

Nekem is van úgy 44K-m, és töröm az agyam mit érdemes vele kezdeni. Jobb híján tornákra költöm, van 2000 meg 3000 pontos torna, bár ezek sem túl vonzóak, mert legalább 1000-en indulnak, és 2K illete 3K$ az összdíj, tulajdonképpen freeroll kategória. Ha lenne valami shop szívesen vásárolgatnék, de Clubon nincs.

kanrich_
Válasz dzsairosz kommentjére
2007. nov. 22. 1:18

Nekem is van úgy 44K-m, és töröm az agyam mit érdemes vele kezdeni. Jobb híján tornákra költöm, van 2000 meg 3000 pontos torna, bár ezek sem túl vonzóak, mert legalább 1000-en indulnak, és 2K illete 3K$ az összdíj, tulajdonképpen freeroll kategória. Ha lenne valami shop szívesen vásárolgatnék, de Clubon nincs.

Egyszer elindultam vmi 10.000 pontos havi versenyen már, de azon meg már nem indulhatok, mert nem vagyok azon a VIP levelen.
Én is csak ezeket az 1000-2000 pontos "freeroll" versenyeket látom, de ezeken nem akarok indulni.

spirited
Válasz kanrich_ kommentjére
2007. nov. 22. 1:47

Néhány teremben át lehet váltani a pontokat pénzzé 1000pont=$1 arányban. Pl. a cdpoker ilyen. Érdemes megnézni van-e ilyen lehetőség más ipoker teremben. Ezt a My account/Pointsnál lehet megnézni, hogy van-e Cashin points gomb. (Lásd cdpoker).

Ezzel én is szívok az expekten, van 350000 pontom a heti versenyekre. Egy pár évig hétvégéken nem fogok unatkozni :)

medgypeti
Válasz spirited kommentjére
2008. márc. 31. 0:20

Szemezgetek a hálózattal.Szerintetek hol van a legjobb bonus?Loyalty bonusról is hallottam NoIQ-n, erről tud vki, vmit?

Rattila
Válasz medgypeti kommentjére
2008. márc. 31. 0:54

Szemezgetek a hálózattal.Szerintetek hol van a legjobb bonus?Loyalty bonusról is hallottam NoIQ-n, erről tud vki, vmit?

VC a legjobb a FD bónuszok tekintetében,de itt nincs loyality.Utána a Chili,és a VC különböző alsite-jai.A Chilin van loyality(egyénileg van megállapítva)!
A Betfred is jó,ott ha jól tudom kb 40%ra jön ki a loyality!

Skiboy
2008. márc. 31. 0:56

Rendszeres játékosoknak több ipoker terem is biztosít loyalty bonust. A Chili például biztosan ilyen, a pontokat cashre váltják.

Powerotti
Válasz Skiboy kommentjére
2008. márc. 31. 2:53

Úgy rémlik max VIP szinten VC Pokeren beváltható a pont, és nagyon jó arányban.
200=1$

medgypeti
Válasz Powerotti kommentjére
2008. márc. 31. 2:56

Úgy rémlik max VIP szinten VC Pokeren beváltható a pont, és nagyon jó arányban.
200=1$

Ezek mekkora rb-nek felelnek meg kb?Mert nem igazán tudom, hogy mondjuk mennyi pont jön pl.NL50-en 1óra alatt.Erről van vkinek infoja?

spirited
2008. márc. 31. 4:32

Ipokeren léteznek 25-40%-os cashbak ajánlatok + ehhez hozzájönnek a különböző promók (pl. racek). A cashback nagysága a termelt rakel van összefüggéssel és ezügyben a termekkel kel tárgyalni a részletekért. A cashbacket még úgy lehet megdobni, ha te nyitod az asztalt, ilyenkor másfélszeres pont jár.

Élő ügyfélszolgálat