Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
Fouad boy
Válasz Fu kommentjére
2012. dec. 21. 21:18

és a dirty dozen?

Mint mondtam,ez attól függ hány százalék a ROI-d(pontosabban, hogy hányszor vagy a top 2 ben, mert van vigaszdíj is)
De ahhoz is több ezer sng kell.
A maui-ban ha jól tudom 5-ször kell egymás után megnyerni(10fős aztal)
A dirty meg 12fős és 4szer kell megnyerni

Fu
Válasz Demiro kommentjére
2012. dec. 21. 21:22

jaja, csak azért kérdezem h meiket érdemesebb tolni, sima 10 fős alap sng-t vagy megéri jackpot-ozni mert ott ugyebár nagyobb a beülő

Fouad boy
2012. dec. 21. 21:25

Ha van jó bónuszod akkor én a jackpot sngeket választanám

sakkos000
2012. dec. 21. 21:27

Ha keresgélsz a fórumban, konkrétan lesz a jackpot asztalokról fórum topic

petskate
2012. dec. 22. 11:58

Sziasztok ! William Hillnél hány nap míg megérkezik MB-re a pénz ? (elküldtem már a személyt, ezzel nem volt gond, elfogadták, elős cashout)
Mert már csütörtök este elindítottam, azt írja hogy egy nap, de skrill még nincs ott a pénz

Mezo_gsi
Válasz petskate kommentjére
2012. dec. 22. 12:03

Sziasztok ! William Hillnél hány nap míg megérkezik MB-re a pénz ? (elküldtem már a személyt, ezzel nem volt gond, elfogadták, elős cashout)
Mert már csütörtök este elindítottam, azt írja hogy egy nap, de skrill még nincs ott a pénz

Elvileg kapsz e-mailt eloszor arrol, hogy fogadtak a kifizetesi kerelmedet, utana meg arrol, hogy elbiraltak.
A masodik e-mailtol szamolva max par ora szokott lenni.

Fu
2012. dec. 22. 15:41

zwilliam hillen és titanon kívül melyiken a legkönnyebb kipörgetni a 200%-os deposit bónuszt?

petskate
Válasz Mezo_gsi kommentjére
2012. dec. 22. 15:56

Elvileg kapsz e-mailt eloszor arrol, hogy fogadtak a kifizetesi kerelmedet, utana meg arrol, hogy elbiraltak.
A masodik e-mailtol szamolva max par ora szokott lenni.

még nem kaptam róla semmilyen emailt. remélem csak késnek vele, vagy kezdjek aggódni?

trixilw
Válasz Fu kommentjére
2012. dec. 22. 16:02

Paddy meg eleg jo ha elso kategorias a cel. Ha jo a masodik akkor betfred. 770 a legrosszabb.

Fouad boy
Válasz petskate kommentjére
2012. dec. 22. 16:07

még nem kaptam róla semmilyen emailt. remélem csak késnek vele, vagy kezdjek aggódni?

Kérdezz rá az online supportnál

Élő ügyfélszolgálat