trixilw
Válasz Demiro kommentjére
2012. dec. 22. 20:18

Titán másnál sem enged be?

Runci
2012. dec. 25. 11:58

iPokeren milyen mostanában a mezőny? NL25-ön játszok és az Ongame gyengülésével váltanom kell. Party+bwin, FTP, Pokerstars kilőve. iPoker vagy Microgameing a lehetőség, de nem tudom melyik lehetne a jobb választás.

trixilw
2012. dec. 26. 20:36

Fáj, fizikai fájdalmat okoz. Komolyan. Support is meghalt. Titán és WH.

sakkos000
Válasz Runci kommentjére
2012. dec. 27. 10:07

Nem tudom mennyire csökkent az ongame játékos állománya, illetve milyen erősségű a mezőny, de az ipoker2 az vicc kategória NL20-on. Tegnap volt olyan éjfél-egy körül, hogy kettő asztal ment NLH. PL Holdem!!! meg vagy 6.

fejes1988
Válasz sakkos000 kommentjére
2012. dec. 27. 16:15

Mi ez a kifizetési mizéria az ipokinál? Meg a support sem válaszol? Mi áll a háttérben?

Egyébként engem most konkrétan a Paddy Power érdekelne. Mik a tapasztalatok ennél a teremnél? Tervezek befizetést a közeljövőben.

dexterjacko
2012. dec. 27. 16:35

Ez nem általános, csak a Poker770 húzza el nagyon a kifizetéseket, a többi nagyobb teremmel (pl a Paddy is) nincs nagyon probléma a tapasztalatok szerint.

petskate
Válasz dexterjacko kommentjére
2012. dec. 27. 19:04

Sziasztok !
William Hillnél vagyok, most ez lenne az első cashout, lakcím érvénysítést elfogadták, elindítottam a cashoutot mb-re, levonták a pokerszámláról, aztán kapom a mailt h küldjem el a személyim, 4 napja elküldtem, azóta semmi, ma már rájuk is írtam h mi van, mert az egész rollomról van szó és nem tudok emiatt játszani. Ugye mb-re meg még nem jött meg. Ez pedig max 24 órát kéne igánybe vennie azt írja...

Fouad boy
Válasz petskate kommentjére
2012. dec. 27. 19:11

Sziasztok !
William Hillnél vagyok, most ez lenne az első cashout, lakcím érvénysítést elfogadták, elindítottam a cashoutot mb-re, levonták a pokerszámláról, aztán kapom a mailt h küldjem el a személyim, 4 napja elküldtem, azóta semmi, ma már rájuk is írtam h mi van, mert az egész rollomról van szó és nem tudok emiatt játszani. Ugye mb-re meg még nem jött meg. Ez pedig max 24 órát kéne igánybe vennie azt írja...

Várd meg,hogy mit írnak vissza.De én az online supportot is megkérdezném

GoodGame
Válasz Fouad boy kommentjére
2012. dec. 28. 10:46

Várd meg,hogy mit írnak vissza.De én az online supportot is megkérdezném

Egyetértek, az első cashoutnak, ahol még verifikáció is szükséges érdemes nagyobb időablakot engedni, várd meg míg reagálnak vagy próbáld meg őket sürgetni kicsit az online chat-en.

Fouad boy
2012. dec. 30. 20:59

Épp próbélok belepni a titanba,de ezt írja ki:
All our servers are busy right now.Please try again in a moment.Kb 20 perce próbálgatom ,de semmi.
Ez azért is gáz mert be vagyok regelve egy versenyre

Élő ügyfélszolgálat