Titán másnál sem enged be?
iPokeren milyen mostanában a mezőny? NL25-ön játszok és az Ongame gyengülésével váltanom kell. Party+bwin, FTP, Pokerstars kilőve. iPoker vagy Microgameing a lehetőség, de nem tudom melyik lehetne a jobb választás.
Fáj, fizikai fájdalmat okoz. Komolyan. Support is meghalt. Titán és WH.
Nem tudom mennyire csökkent az ongame játékos állománya, illetve milyen erősségű a mezőny, de az ipoker2 az vicc kategória NL20-on. Tegnap volt olyan éjfél-egy körül, hogy kettő asztal ment NLH. PL Holdem!!! meg vagy 6.
Mi ez a kifizetési mizéria az ipokinál? Meg a support sem válaszol? Mi áll a háttérben?
Egyébként engem most konkrétan a Paddy Power érdekelne. Mik a tapasztalatok ennél a teremnél? Tervezek befizetést a közeljövőben.
Ez nem általános, csak a Poker770 húzza el nagyon a kifizetéseket, a többi nagyobb teremmel (pl a Paddy is) nincs nagyon probléma a tapasztalatok szerint.
Sziasztok !
William Hillnél vagyok, most ez lenne az első cashout, lakcím érvénysítést elfogadták, elindítottam a cashoutot mb-re, levonták a pokerszámláról, aztán kapom a mailt h küldjem el a személyim, 4 napja elküldtem, azóta semmi, ma már rájuk is írtam h mi van, mert az egész rollomról van szó és nem tudok emiatt játszani. Ugye mb-re meg még nem jött meg. Ez pedig max 24 órát kéne igánybe vennie azt írja...
Sziasztok !
William Hillnél vagyok, most ez lenne az első cashout, lakcím érvénysítést elfogadták, elindítottam a cashoutot mb-re, levonták a pokerszámláról, aztán kapom a mailt h küldjem el a személyim, 4 napja elküldtem, azóta semmi, ma már rájuk is írtam h mi van, mert az egész rollomról van szó és nem tudok emiatt játszani. Ugye mb-re meg még nem jött meg. Ez pedig max 24 órát kéne igánybe vennie azt írja...
Várd meg,hogy mit írnak vissza.De én az online supportot is megkérdezném
Épp próbélok belepni a titanba,de ezt írja ki:
All our servers are busy right now.Please try again in a moment.Kb 20 perce próbálgatom ,de semmi.
Ez azért is gáz mert be vagyok regelve egy versenyre