Ki lehet lőni valahogy a 2 felugró ablakot ha elindul egy SnG?(Aktuális SnG lobbyja illetve egy értesítés hogy elindult) Illetve TN működik ipoker hálózaton?
Ez Titánon van így, nem általános. Ha mégsem Titan azért leírhatnád, megköszönnénk.
Valaki megnézné, hogy neki indul-e a kliens?
tx
Ki lehet lőni valahogy a 2 felugró ablakot ha elindul egy SnG?(Aktuális SnG lobbyja illetve egy értesítés hogy elindult) Illetve TN működik ipoker hálózaton?
betpotsoft.com
Jut eszembe, adminék, felvehetnétek a kapcsolatot a betpotos Igorra, hogy jelenjenek meg a programjai itt az oldalon az ajánlóban. Egyre több ipokeres terem van, gondolam sokaknak kéne. Meg nekem is hogy ne álljon le a frissítéssel, a pénz meg mindig motiválja :)
Az igen idáig,hogy játszottatok? :) nekem mondjuk szerencsém volt,mert 2éve használom ezt a progit és rohadt nagy segitség...Most már a lobbykat se kell zárogatnom meg regisztrácio is jól müxik.Allint nem mindig veszi be ennyi a hátránya
Ma dél körül beregeltem Everest-re, account currency-nek kiválasztottam USD-t erre csinált nekem egy HUF-os számlát. Hat óra alatt nem bírtak az e-mail-ekre válaszolni, meg nem volt online chat sem. Most tudtam beszélni a support-tal, hogy változtassák már meg a currency-t USD-re, erre mondja küldjem be a világ f.a.sz.á.t is magamról, az összes barátom kedvenc színeit igazoló közjegyző által hitelesített dokumentumot, aztán jól indokoljam meg, hogy miért akarom megváltoztatni, aztán kérelmeznem kell hogy töröljék a jelenlegi számlámat, hogy nyithassak egy újat! LOL BAZMEG! Mondom, hogy nem én hibáztam, hanem ők, meg miért olyan nagy történet átállítani a szaros currency-t, de persze nem tehet semmit. Jó thanks akkor viszem másik hálózatba a pénzem! VICC kategória.
Ma dél körül beregeltem Everest-re, account currency-nek kiválasztottam USD-t erre csinált nekem egy HUF-os számlát. Hat óra alatt nem bírtak az e-mail-ekre válaszolni, meg nem volt online chat sem. Most tudtam beszélni a support-tal, hogy változtassák már meg a currency-t USD-re, erre mondja küldjem be a világ f.a.sz.á.t is magamról, az összes barátom kedvenc színeit igazoló közjegyző által hitelesített dokumentumot, aztán jól indokoljam meg, hogy miért akarom megváltoztatni, aztán kérelmeznem kell hogy töröljék a jelenlegi számlámat, hogy nyithassak egy újat! LOL BAZMEG! Mondom, hogy nem én hibáztam, hanem ők, meg miért olyan nagy történet átállítani a szaros currency-t, de persze nem tehet semmit. Jó thanks akkor viszem másik hálózatba a pénzem! VICC kategória.kérd meg az akadémiás supportot járjon el helyetted. Én sem hiszem hogy olyan nehéz átállítani dollárra
Ki melyik termet ajanlana ipokerre? Ami fontos: megbizhato terem, gyors cashout, vip support(gyors email vagy skype), faxa rb, kb ennyi
Ki melyik termet ajanlana ipokerre? Ami fontos: megbizhato terem, gyors cashout, vip support(gyors email vagy skype), faxa rb, kb ennyi