SenkiAlfonz6
Válasz Demiro kommentjére
2013. nov. 20. 1:20

Ki lehet lőni valahogy a 2 felugró ablakot ha elindul egy SnG?(Aktuális SnG lobbyja illetve egy értesítés hogy elindult) Illetve TN működik ipoker hálózaton?

hwd
Válasz trixilw kommentjére
2013. nov. 21. 18:19

Ez Titánon van így, nem általános. Ha mégsem Titan azért leírhatnád, megköszönnénk.

Mybeten volt :) Köszi a választ!

Suncitizen
Válasz hwd kommentjére
2013. nov. 21. 18:24

Valaki megnézné, hogy neki indul-e a kliens?

tx

trixilw
Válasz SenkiAlfonz6 kommentjére
2013. nov. 21. 21:48

Ki lehet lőni valahogy a 2 felugró ablakot ha elindul egy SnG?(Aktuális SnG lobbyja illetve egy értesítés hogy elindult) Illetve TN működik ipoker hálózaton?

betpotsoft.com

Jut eszembe, adminék, felvehetnétek a kapcsolatot a betpotos Igorra, hogy jelenjenek meg a programjai itt az oldalon az ajánlóban. Egyre több ipokeres terem van, gondolam sokaknak kéne. Meg nekem is hogy ne álljon le a frissítéssel, a pénz meg mindig motiválja :)

csabacz
Válasz trixilw kommentjére
2013. nov. 21. 23:11

betpotsoft.com

Jut eszembe, adminék, felvehetnétek a kapcsolatot a betpotos Igorra, hogy jelenjenek meg a programjai itt az oldalon az ajánlóban. Egyre több ipokeres terem van, gondolam sokaknak kéne. Meg nekem is hogy ne álljon le a frissítéssel, a pénz meg mindig motiválja :)

Köszi, jó proginak tűnik, könnyebbé tenné a dolgomat ipokeren.
Azt szeretném kérdezni tőled, hogy megbízható/rendesen működő program? Egyszerű kezelni?

(Felesben, 6 hónapost venne valaki) ??

bigbang87
2013. nov. 22. 0:05

Az igen idáig,hogy játszottatok? :) nekem mondjuk szerencsém volt,mert 2éve használom ezt a progit és rohadt nagy segitség...Most már a lobbykat se kell zárogatnom meg regisztrácio is jól müxik.Allint nem mindig veszi be ennyi a hátránya

S0nnyB1ack
2013. dec. 10. 18:16

Ma dél körül beregeltem Everest-re, account currency-nek kiválasztottam USD-t erre csinált nekem egy HUF-os számlát. Hat óra alatt nem bírtak az e-mail-ekre válaszolni, meg nem volt online chat sem. Most tudtam beszélni a support-tal, hogy változtassák már meg a currency-t USD-re, erre mondja küldjem be a világ f.a.sz.á.t is magamról, az összes barátom kedvenc színeit igazoló közjegyző által hitelesített dokumentumot, aztán jól indokoljam meg, hogy miért akarom megváltoztatni, aztán kérelmeznem kell hogy töröljék a jelenlegi számlámat, hogy nyithassak egy újat! LOL BAZMEG! Mondom, hogy nem én hibáztam, hanem ők, meg miért olyan nagy történet átállítani a szaros currency-t, de persze nem tehet semmit. Jó thanks akkor viszem másik hálózatba a pénzem! VICC kategória.

svajcifiu
Válasz S0nnyB1ack kommentjére
2013. dec. 10. 18:19

Ma dél körül beregeltem Everest-re, account currency-nek kiválasztottam USD-t erre csinált nekem egy HUF-os számlát. Hat óra alatt nem bírtak az e-mail-ekre válaszolni, meg nem volt online chat sem. Most tudtam beszélni a support-tal, hogy változtassák már meg a currency-t USD-re, erre mondja küldjem be a világ f.a.sz.á.t is magamról, az összes barátom kedvenc színeit igazoló közjegyző által hitelesített dokumentumot, aztán jól indokoljam meg, hogy miért akarom megváltoztatni, aztán kérelmeznem kell hogy töröljék a jelenlegi számlámat, hogy nyithassak egy újat! LOL BAZMEG! Mondom, hogy nem én hibáztam, hanem ők, meg miért olyan nagy történet átállítani a szaros currency-t, de persze nem tehet semmit. Jó thanks akkor viszem másik hálózatba a pénzem! VICC kategória.
kérd meg az akadémiás supportot járjon el helyetted. Én sem hiszem hogy olyan nehéz átállítani dollárra

danfiu
2013. dec. 21. 20:53

Ki melyik termet ajanlana ipokerre? Ami fontos: megbizhato terem, gyors cashout, vip support(gyors email vagy skype), faxa rb, kb ennyi

BrenDoN
Válasz danfiu kommentjére
2013. dec. 22. 13:03

Ki melyik termet ajanlana ipokerre? Ami fontos: megbizhato terem, gyors cashout, vip support(gyors email vagy skype), faxa rb, kb ennyi

Ha rakelsz havi 5k-t és szeretnéd hosszú távon ott tolni, akkor szerintem Betfair a legjobb, kérdés, hogy sikerült-e javítani a problémáikat...

Én most Coralon tolom, még nem volt CO, de FD-vel tuti nagyon jó RB jön ki, support mondjuk bal**** volt, szóval ha VIP support kell, inkább Betfair.

Willhill-el is nagyon elégedett vagyok, de FD után akkor éri meg, ha magas VIP szinten kb félévente vagy évente váltasz cashbacket.

Viszont eddig Everestnél éreztem leginkább azt, hogy tényleg törődnek a játékosaikkal.

Amire van PA race, ott nagyon nem tudsz melléfogni ezek közül.

Élő ügyfélszolgálat