Valaki hasznalja az Im modder nevu applikaciot?
http://betpotsoft.com/
Ipokeren kezdek el jatszani es szeretnek valami faxa modot kesziteni, csak nem igazan jon ossze. Valaki tudna nekem benne segiteni?ty
Valaki hasznalja az Im modder nevu applikaciot?
BetpotSoft
Ipokeren kezdek el jatszani es szeretnek valami faxa modot kesziteni, csak nem igazan jon ossze. Valaki tudna nekem benne segiteni?ty
Örülök hogy a moderálás szombat éjfélkor is működik, bezzeg amikor az FD bónuszom miatt írtam, és ami egyébként a ti saratok, akkor 2 hétig semmi reakciót nem kaptam; mellesleg azóta se.
Ja, és kevesebb mint 3 nappal a race vége előtt talán illene frissíteni az állást, hogy esetleg tervezni is tudjon az ember.
Örülök hogy a moderálás szombat éjfélkor is működik, bezzeg amikor az FD bónuszom miatt írtam, és ami egyébként a ti saratok, akkor 2 hétig semmi reakciót nem kaptam; mellesleg azóta se.
Igenigen, a skypesupport bármiben segített eddig és nem kellett várni sokat ;)
Mostanság az Everest nem nagyon akar válaszolni az üzenetemre. Négy napja várom a válaszukat. :/ kicsit csipkedhetnék magukat
Naná hogy csalikol, meg a betpot is egy scam (ahogy egy reg ellenfelem mondta amikor megkérdeztem, hogyhogy nem használja), de azért vegyétek már észre hogy két ünnep között a support nagy része is elmegy ám pihenni, a póker support pedig a legtöbb teremben egy tizedét képezi a teljes supportnak, még mindig a sportfogadásból és a casinóból kapják a legtöbb pénzt.
Bocs, de ha százezres nagyságrendű pénzekről van szó, akkor ezt nem tudom elfogadni kifogásként. Főleg hogy a dolog 16-án kezdődött, az még nem igazán a 2 ünnep között van.