sziasztok! nem tudja vki, h mi lett az 5 és 10 dolláros DoN-okkal? tegnap még voltak, mára eltűntek...
Váltott a terem... Váltsd át €-ba a szűrőd és megtalálod őket.
sziasztok! nem tudja vki, h mi lett az 5 és 10 dolláros DoN-okkal? tegnap még voltak, mára eltűntek...
köszi a válaszokat, de tisztában vagyok vele, h eltűnnek lassan a dolláros játékok, nincs is szűrve a pénznem nálam...
jelenleg winner-en azonban nomál sebességű DoN-oknál 4$ után a 45euro a köv szint. ezt az ugrást én picit nagynak érzem. erre vonatkozott a kérdésem. online support nem mond semmit persze..
köszi a válaszokat, de tisztában vagyok vele, h eltűnnek lassan a dolláros játékok, nincs is szűrve a pénznem nálam...
jelenleg winner-en azonban nomál sebességű DoN-oknál 4$ után a 45euro a köv szint. ezt az ugrást én picit nagynak érzem. erre vonatkozott a kérdésem. online support nem mond semmit persze..
Valami gebasz lehet a szűrőddel, mert nekem is látszódik minden szépen.
Reseteld le a szűrőket teljesen. Nekem úgy dobta ki csak az új asztalokat, utána már szépen mentek a dologok. Meg annyi, hogy ha 5$-osakat játszottál, akkor a minimumra ne 5-t állíts, hanem kevesebbet, mert nem kerek 5 a nevezés már.
Valami gebasz lehet a szűrőddel, mert nekem is látszódik minden szépen.
Winner-en játszol?
Aham.