tigiri
Válasz hayraki kommentjére
2014. jan. 6. 10:35

sziasztok! nem tudja vki, h mi lett az 5 és 10 dolláros DoN-okkal? tegnap még voltak, mára eltűntek...

RandomRambo
Válasz Demiro kommentjére
2014. jan. 6. 10:54

Váltott a terem... Váltsd át €-ba a szűrőd és megtalálod őket.

WellPlayed
Válasz tigiri kommentjére
2014. jan. 6. 10:56

sziasztok! nem tudja vki, h mi lett az 5 és 10 dolláros DoN-okkal? tegnap még voltak, mára eltűntek...

Az iPoker hálózat folyamatosan vezeti ki a dolláros játékait, mostantól a DoN játékok (Double Up) is Euróban érhetők el.

tigiri
Válasz WellPlayed kommentjére
2014. jan. 6. 11:12

köszi a válaszokat, de tisztában vagyok vele, h eltűnnek lassan a dolláros játékok, nincs is szűrve a pénznem nálam...

jelenleg winner-en azonban nomál sebességű DoN-oknál 4$ után a 45euro a köv szint. ezt az ugrást én picit nagynak érzem. erre vonatkozott a kérdésem. online support nem mond semmit persze..

castor11
2014. jan. 6. 11:27

köszi a válaszokat, de tisztában vagyok vele, h eltűnnek lassan a dolláros játékok, nincs is szűrve a pénznem nálam...

jelenleg winner-en azonban nomál sebességű DoN-oknál 4$ után a 45euro a köv szint. ezt az ugrást én picit nagynak érzem. erre vonatkozott a kérdésem. online support nem mond semmit persze..

Reseteld le a szűrőket teljesen. Nekem úgy dobta ki csak az új asztalokat, utána már szépen mentek a dologok. Meg annyi, hogy ha 5$-osakat játszottál, akkor a minimumra ne 5-t állíts, hanem kevesebbet, mert nem kerek 5 a nevezés már.

Koszka9999
Válasz castor11 kommentjére
2014. jan. 6. 11:29

Valami gebasz lehet a szűrőddel, mert nekem is látszódik minden szépen.

tigiri
Válasz castor11 kommentjére
2014. jan. 6. 11:38

Reseteld le a szűrőket teljesen. Nekem úgy dobta ki csak az új asztalokat, utána már szépen mentek a dologok. Meg annyi, hogy ha 5$-osakat játszottál, akkor a minimumra ne 5-t állíts, hanem kevesebbet, mert nem kerek 5 a nevezés már.

megígérem, h ez az utolsó levelem a témában, de továbbra is csak azt tudom mondani, h nem szűrő problémám van. lereseteltem ternészetesen, de továbbra sincs normál sebességen 4$ és 45EUR között semmilyen double up játéom. kizárólag turbo és supertubo. szal csak egyetlen kérdés még: valakinek ez másképp van Winner pokeren?

tigiri
Válasz Koszka9999 kommentjére
2014. jan. 6. 11:40

Valami gebasz lehet a szűrőddel, mert nekem is látszódik minden szépen.

Winner-en játszol?

Koszka9999
2014. jan. 6. 11:42

Winner-en játszol?

Aham.

tigiri
Válasz Koszka9999 kommentjére
2014. jan. 6. 11:46

Aham.

hát akkor én valszeg meghülyültem: újraindítottam a klienst 3x, reseteltem a szűrőket 5x és továbbra sem látok 4 és 45 között csak turbo Double up-ot...

na mind1, köszönöm a gyors válaszokat mindenkinek!

Élő ügyfélszolgálat