Chryss85
Válasz ThxLittleFish kommentjére
2008. aug. 30. 11:59

néha tudok jókat readelni, de azért nem vagyok egy uri geller :D turnt találjam ki saját magam?!?! vagy akár a saját lapomból az egyiket...
ez most komoly?! hogy ilyen pókerterem működik ahol nem látod milyen lapot kaptál vagy van az asztalon?! kb. 60 leosztásból kétszer volt ilyen hogy nem látszódott a lap ez valami vicc?

update:
hova menti ez szoftvercsoda a handhistoryt?

nem gyakran mondok ilyet, de aki ezt a szoftvert írta az egy genetikai selejt volt

Szerintem ne a Bodogra regelj be az Idleminer affil kódjával, hanem más site-ra (van össz. 4), ahol nem játszanál amúgy. A bodogon sztem túl jó a bónusz, ha máshonnan regelsz, nem érdemes elszúrni az Idleminerral :) (A 4 terem a Full Tilt, Bodog, LuckyAce, Mansion). Én mondjuk a Mansionra mentem be. Elég befizetni $50-t, és rögtön adják a licenszet, nem is kell játszani hozzá :)

AcQc
Válasz vinczesz kommentjére
2008. szept. 1. 9:44

Help

Megtudná valaki mondani hogy mitől lehet az hogy kliens folyamatosan akadozik és sokszor sit out-ra is kerülök. Hetek óta ilyen:( Csak nálam ilyen vagy más is tapasztalta ezt? Lehet orvosolni a dolgot vagy nem?

vinczesz
Válasz AcQc kommentjére
2008. szept. 1. 9:50

Megtudná valaki mondani hogy mitől lehet az hogy kliens folyamatosan akadozik és sokszor sit out-ra is kerülök. Hetek óta ilyen:( Csak nálam ilyen vagy más is tapasztalta ezt? Lehet orvosolni a dolgot vagy nem?

Szerencsés vagy, engem bejelentkezni sem enged. Egyébként ugyanezek a problémák megvoltak nálam is. Ha épp nem a saját géped kevés a klienshez, akkor szoktak hálózati gondok is jelentkezni, ami igen nagy válaszidővel jár. Emiatt van az, hogy kiültet, annak ellenére, hogy visszaültél, lejátssza úgy a partit, mintha nem is játszottál volna stb. Én már szívesen elfelejteném ezt a termet, de még van bent párszáz dollárom, amit jó lenne kiutalni. Úgy, hogy nem tudok bejelentkezni, és csak emailben kérem, biztonsági indokokra hivatkozva nem küldik ki...

ThxLittleFish
Válasz AcQc kommentjére
2008. szept. 1. 9:57

nekem akkor akadozik ha fedik az asztalok egymást de ezzel inkább nem is próbálkoztam tovább ezt a szoftvert nem multitablingre találták ki az tuti...

Dom
Válasz ThxLittleFish kommentjére
2008. szept. 1. 13:01

Hááát, nekem különösebb problémám még nem volt...
Max., hogy a turn néha kicsit lassabban jelent meg.

Ezen kívül csak néha az a barom akaszt ki rövid időre, aki gutshottal riverig kísér és lemákolja a setemet, hiába emelek potokat. :)

vinczesz
Válasz Dom kommentjére
2008. szept. 1. 13:05

Hááát, nekem különösebb problémám még nem volt...
Max., hogy a turn néha kicsit lassabban jelent meg.

Tehát olyan se történik, hogy átméretezett asztal esetén egy-két lap nem látszik? Mintha ott se lenne...

Nagyszerű hír volt, amikor a 888 bejelentette, hogy mostmár lehet miniasztalt is használni és így a multitabling is könnyebb. Hát nem nagyon jött össze nekik... A Pacific-nél még legalább kimentett valahogy a webes kliens, de az LA-ék azt nem adoptálták sajnos.

axles
2008. szept. 1. 17:46

hali, befizettem ma lucky acere, de se instabonuszt, se a masikat sztem nem kaptam meg, mer seehol nem latom. masik, ugye nem sok emberrel tortent meg, hogy beragadt a penze? mer berarktam majdnem az egesz brt es nem szeretnek ilyen kellemetlen meglepetest:D

vinczesz
Válasz axles kommentjére
2008. szept. 1. 18:36

hali, befizettem ma lucky acere, de se instabonuszt, se a masikat sztem nem kaptam meg, mer seehol nem latom. masik, ugye nem sok emberrel tortent meg, hogy beragadt a penze? mer berarktam majdnem az egesz brt es nem szeretnek ilyen kellemetlen meglepetest:D

Írj nekik és az azonnalit meg fogod kapni. Pár hasonló esetről olvastam már.

Dom
2008. szept. 1. 18:46

Tehát olyan se történik, hogy átméretezett asztal esetén egy-két lap nem látszik? Mintha ott se lenne...

Nem. Nekem az említetten kívül nem.

axles
Válasz Dom kommentjére
2008. szept. 1. 19:01

lehet az abaj egyebkent, hogy pacificon volt mar szamlam? es kikaptam a bonuszt? vagy csak idiotak? fpp az hany comp point?:)

Élő ügyfélszolgálat