néha tudok jókat readelni, de azért nem vagyok egy uri geller :D turnt találjam ki saját magam?!?! vagy akár a saját lapomból az egyiket...
ez most komoly?! hogy ilyen pókerterem működik ahol nem látod milyen lapot kaptál vagy van az asztalon?! kb. 60 leosztásból kétszer volt ilyen hogy nem látszódott a lap ez valami vicc?
update:
hova menti ez szoftvercsoda a handhistoryt?
nem gyakran mondok ilyet, de aki ezt a szoftvert írta az egy genetikai selejt volt
Help
Megtudná valaki mondani hogy mitől lehet az hogy kliens folyamatosan akadozik és sokszor sit out-ra is kerülök. Hetek óta ilyen:( Csak nálam ilyen vagy más is tapasztalta ezt? Lehet orvosolni a dolgot vagy nem?
Megtudná valaki mondani hogy mitől lehet az hogy kliens folyamatosan akadozik és sokszor sit out-ra is kerülök. Hetek óta ilyen:( Csak nálam ilyen vagy más is tapasztalta ezt? Lehet orvosolni a dolgot vagy nem?
Hááát, nekem különösebb problémám még nem volt...
Max., hogy a turn néha kicsit lassabban jelent meg.
Ezen kívül csak néha az a barom akaszt ki rövid időre, aki gutshottal riverig kísér és lemákolja a setemet, hiába emelek potokat. :)
Hááát, nekem különösebb problémám még nem volt...
Max., hogy a turn néha kicsit lassabban jelent meg.
hali, befizettem ma lucky acere, de se instabonuszt, se a masikat sztem nem kaptam meg, mer seehol nem latom. masik, ugye nem sok emberrel tortent meg, hogy beragadt a penze? mer berarktam majdnem az egesz brt es nem szeretnek ilyen kellemetlen meglepetest:D
hali, befizettem ma lucky acere, de se instabonuszt, se a masikat sztem nem kaptam meg, mer seehol nem latom. masik, ugye nem sok emberrel tortent meg, hogy beragadt a penze? mer berarktam majdnem az egesz brt es nem szeretnek ilyen kellemetlen meglepetest:D
Tehát olyan se történik, hogy átméretezett asztal esetén egy-két lap nem látszik? Mintha ott se lenne...
lehet az abaj egyebkent, hogy pacificon volt mar szamlam? es kikaptam a bonuszt? vagy csak idiotak? fpp az hany comp point?:)