axles
Válasz axles kommentjére
2008. szept. 1. 19:12

loler ez a terem. rosszabb mint a pacific ^^. irok nekik, es erre irjak, hogy hat meg nem kaptam meg a bonuszt! tovabba kapok emailt, amiben irjak, hogy a cimem az hungary, aztan mier londonbol vagyok bejelentkezve. ^^ isten csapja meg oket.

ThxLittleFish
Válasz axles kommentjére
2008. szept. 1. 19:19

ha lekicsinyitem az asztalt kb 30 leosztásonként nem látok legalább egy lapot úgyhogy azt nem javaslom senkinek ha csak nem hatalmas gambler az illető :D amúgy meg ha nem kicsinyitem le akkor átfedéssel férnek el az asztalok és akadoznak... :D arról nem beszélve hogy agyatlanul ugrálnak miközben még az egyiknél épp emelnél az idő túl gyorsan lejár főleg az ilyen fast asztaloknál.... szal valljuk be ez a szoftver bizony egy xar :)
viszont a játékosok... soha nem látott idióták komolyan FÉLELMETES :D szerintem sok még a szabályokat sem tudja... a "regulárok" is nagyon gyengék... csak ez a szoftver ne tenne tiltre.... :P na meg persze ezek a iqbetyárok szépeket tudnak mákolni

vinczesz
Válasz ThxLittleFish kommentjére
2008. szept. 1. 19:36

viszont a játékosok... soha nem látott idióták komolyan FÉLELMETES :D szerintem sok még a szabályokat sem tudja... a "regulárok" is nagyon gyengék... csak ez a szoftver ne tenne tiltre.... :P na meg persze ezek a iqbetyárok szépeket tudnak mákolni

Én szeretném meggyőzni az itteni játékosokat, hogy jöjjenek át a Ladbrokes-ra. Szívesen nyitok nekik egy privát asztalt.:)

vinczesz
Válasz axles kommentjére
2008. szept. 1. 19:38

lehet az abaj egyebkent, hogy pacificon volt mar szamlam? es kikaptam a bonuszt? vagy csak idiotak?

Kizárt dolog, nekem is van Pacific-es számlám és szinte azonnal az ottani bónusz után regisztráltam és ilyen gond nem volt. Habár most elég nagy gondom van velük...

axles
Válasz vinczesz kommentjére
2008. szept. 1. 19:52

en is egyebkent cska a jatekosok miatt jatszom itt, pacificon toltam 1 honapot aztan tiltre tett a software, sztem a makolasok nem annyira pofatlanok, mint pl starson es ftn, annak ellenere, hogy itt 10 szer tobb a fish, aki asse tudja, mi az a poker csak nyomkodja a gombokat :D:D:D
asztalt meg sem probalok kicisnyiteni, 4et egymasra rakok es tolom a 17 vpip nit jatekom :^^, ugy tunik nem eleg neki az 1 giga memo amugy, majd mingya rendelek meg 1et. mar ugyis akartm. ja amugy megkaptam a bonuszt. :) ha kijon a bonusz valszeg gyors depo pacira, vagy ongamere.

vinczesz
Válasz axles kommentjére
2008. szept. 1. 20:35

asztalt meg sem probalok kicisnyiteni, 4et egymasra rakok es tolom a 17 vpip nit jatekom :^^, ugy tunik nem eleg neki az 1 giga memo amugy, majd mingya rendelek meg 1et. mar ugyis akartm. ja amugy megkaptam a bonuszt. :) ha kijon a bonusz valszeg gyors depo pacira, vagy ongamere.

Az átfedések is gondot okozhatnak. Egyébként meg kell, hogy nyugtassalak, nekem 4G memóriám van ebben a laptopban és így se tökéletes (mármint volt, amikor még be tudtam jelentkezni...).

Én a Pacira és ide se jönnék vissza, ha egyszer a pénzemhez jutnék...

axles
2008. szept. 1. 22:05

de igy neked, hogy van ez, hogy nem tudsz bejelentkezni? probaltad mas gepen?

ThxLittleFish
Válasz axles kommentjére
2008. szept. 1. 22:15

egyre jobb a szoftver.... leszedtem animációkat meg ilyenek nem akadt annyira kiszedtem az allin gombot is mert gondoltam tök fölösleges max csak véletlen rákattintok...
erre azzal a szomorú ténnyel szembesültem hogy reraisre nem tudok allint nyomni csak minraiselni lol......... de ez a selejt... akkor is lecallol valszeg.... HIHETETLEN
(flopon volt allin csak lassan mutatja a kártyáját)
Image

vinczesz
Válasz axles kommentjére
2008. szept. 1. 22:18

de igy neked, hogy van ez, hogy nem tudsz bejelentkezni? probaltad mas gepen?

Ja, két gépem van. Egyiken se megy, pedig a nyaralás előtt ment mindkettőn. A héten a végére járok, vagy így, vagy úgy, de megoldom...

axles
2008. szept. 2. 23:12

oke lehet nagyon noob leszek, de hol latom, hogy sikeresen bekotottek e a szamlam a pokerakademiahoz, mer uj felhasznalo vagyok itt es igazibol csak a hem miatt jatszom luckyacen. irtam emailt a cimre, de nem valaszolnak pedig megvan a 200 pont.:(

Élő ügyfélszolgálat