A comp point = FPPs ?
A comp point = FPPs ?
oke lehet nagyon noob leszek, de hol latom, hogy sikeresen bekotottek e a szamlam a pokerakademiahoz, mer uj felhasznalo vagyok itt es igazibol csak a hem miatt jatszom luckyacen. irtam emailt a cimre, de nem valaszolnak pedig megvan a 200 pont.:(
hello, megkaptam a hem licenszet, nagyon koszonom, korabban amikor pacificra regeltem , nem sikerult bekotniuk az affilitehez, es kicsit aggodtam, ugyanis most csak hem miatt fizettem be ide. koszi
Sikerült már valakinek működő IdlemanerHandgrabber / Holdemmanager / LuckyAce konfigurációt összehozni? A handgrabber (elvileg 1000 handig működő) free változata meg se mukkan ha kinyitom az pénzes asztalokat. Az igaz hogy nem fizettem még be a terembe, de elvileg az observed hand-eket is importálnia kellene. A másik kérdés ha importálna akkor hova?
Sikerült már valakinek működő IdlemanerHandgrabber / Holdemmanager / LuckyAce konfigurációt összehozni? A handgrabber (elvileg 1000 handig működő) free változata meg se mukkan ha kinyitom az pénzes asztalokat. Az igaz hogy nem fizettem még be a terembe, de elvileg az observed hand-eket is importálnia kellene. A másik kérdés ha importálna akkor hova?
Köszi a választ. A hand grabber indításánál amúgy kell a launch-ra klikkelni, vagy magától csinálja a dolgot? Ha rákattintok a következő hibaüzenetet küldi:
"Pacific Thread::Start Pacific - CreateProcess failed: A rendszer nem találja a megadott fájlt."
ebben a teremben/network vannak regularok?
kérdés
hello. lenne egy kérdésem. a program megszerzése érdekelne, kb mennyi idö alatt van itt meg az a 200pont? ha mondjuk nl25 teli asztalon jáccok 4asztalon akkor kb mennyi idö? valaki aki már kijáccotta léci adjon vm támpontot. köszi
hello. lenne egy kérdésem. a program megszerzése érdekelne, kb mennyi idö alatt van itt meg az a 200pont? ha mondjuk nl25 teli asztalon jáccok 4asztalon akkor kb mennyi idö? valaki aki már kijáccotta léci adjon vm támpontot. köszi