r0ckm4n
Válasz axles kommentjére
2008. szept. 2. 23:49

A comp point = FPPs ?

Admin
Válasz r0ckm4n kommentjére
2008. szept. 5. 4:44

A comp point = FPPs ?

Egyforma ütembe jön a két pont, de a comp pointot csak addig adják amíg a bónusz tart. Az FPP pontok cashre válthatók 100FPP/1$ arányban.

Admin
Válasz axles kommentjére
2008. szept. 5. 14:22

oke lehet nagyon noob leszek, de hol latom, hogy sikeresen bekotottek e a szamlam a pokerakademiahoz, mer uj felhasznalo vagyok itt es igazibol csak a hem miatt jatszom luckyacen. irtam emailt a cimre, de nem valaszolnak pedig megvan a 200 pont.:(

A Holdem Manager kódot még szept. 3-án elküldték neked. Reméljük megkaptad és minden rendben van!

axles
Válasz Admin kommentjére
2008. szept. 6. 1:52

hello, megkaptam a hem licenszet, nagyon koszonom, korabban amikor pacificra regeltem , nem sikerult bekotniuk az affilitehez, es kicsit aggodtam, ugyanis most csak hem miatt fizettem be ide. koszi

Zoli
Válasz axles kommentjére
2008. szept. 8. 9:10

Sikerült már valakinek működő IdlemanerHandgrabber / Holdemmanager / LuckyAce konfigurációt összehozni? A handgrabber (elvileg 1000 handig működő) free változata meg se mukkan ha kinyitom az pénzes asztalokat. Az igaz hogy nem fizettem még be a terembe, de elvileg az observed hand-eket is importálnia kellene. A másik kérdés ha importálna akkor hova?

vinczesz
Válasz Zoli kommentjére
2008. szept. 8. 9:29

Sikerült már valakinek működő IdlemanerHandgrabber / Holdemmanager / LuckyAce konfigurációt összehozni? A handgrabber (elvileg 1000 handig működő) free változata meg se mukkan ha kinyitom az pénzes asztalokat. Az igaz hogy nem fizettem még be a terembe, de elvileg az observed hand-eket is importálnia kellene. A másik kérdés ha importálna akkor hova?

Működik, de a sorrend nem mindegy. A handgrabbert kell elindítanod, majd az fogja megnyitni a Lucky Ace klienst. Viszont, hogy ez observed handeket is importálna... Szerintem csak a sajátjaidat fogja.

Zoli
Válasz vinczesz kommentjére
2008. szept. 8. 9:46

Köszi a választ. A hand grabber indításánál amúgy kell a launch-ra klikkelni, vagy magától csinálja a dolgot? Ha rákattintok a következő hibaüzenetet küldi:

"Pacific Thread::Start Pacific - CreateProcess failed: A rendszer nem találja a megadott fájlt."

cake
Válasz Zoli kommentjére
2008. szept. 8. 16:46

ebben a teremben/network vannak regularok?

illoke
Válasz r0ckm4n kommentjére
2008. szept. 18. 15:08

kérdés

hello. lenne egy kérdésem. a program megszerzése érdekelne, kb mennyi idö alatt van itt meg az a 200pont? ha mondjuk nl25 teli asztalon jáccok 4asztalon akkor kb mennyi idö? valaki aki már kijáccotta léci adjon vm támpontot. köszi

Valhalla
Válasz illoke kommentjére
2008. szept. 18. 16:05

hello. lenne egy kérdésem. a program megszerzése érdekelne, kb mennyi idö alatt van itt meg az a 200pont? ha mondjuk nl25 teli asztalon jáccok 4asztalon akkor kb mennyi idö? valaki aki már kijáccotta léci adjon vm támpontot. köszi

NL25-ön 1000 játszma 30 pont, tehát nagyjából 6500 játszma kell

Élő ügyfélszolgálat