illoke
Válasz Valhalla kommentjére
2008. szept. 18. 16:37
köszi szépen a gyors választ
Dom
2008. szept. 18. 17:18
NL25-ön 1000 játszma 30 pont, tehát nagyjából 6500 játszma kell
PokerRoomon meg 4 nap alatt kiszedtem NL30-on a HM-et,3100 handból. Itt, mivel nem volt handgrabberem fogalmam sincs :), de a 6-7000 a reális.
Valhalla
Válasz peterpanic kommentjére
2008. szept. 18. 17:22
hogy bírod?:)
Miért, mi a baj ezzel a teremmel? Az igaz, hogy szinte csak multiway potok vannak, de eszerint kell játszani... Amúgy azt bírom itt, hogy legrosszabb esetben is 0-ás egy-egy 5000 hand-es session. Mondjuk ehhez sokszor kell AA-t, KK-t, QQ-t dobni :) Plusz simán olvasható az ellenfelek játéka, 117 leosztás megy átlagban egy asztalon, mi kell még:D Az igaz hogy AKo-m 25000 hand után rettenet veszteséges, sőt, ami durvább, a straight is, igen, nem vicc, többet buktam sorral, mint nyertem. Node jártam én már az Everesten is, na az tényleg egy sz***** mo*****, cs**** sz***** undorító fa**** kö***** bu** te**** ro**** terem:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Na de majd megnézem egyébként hamarosan a Ladbrokest, Betfairt is, hasonló stílusúnak tűnik, csak kisebb a rake, plusz van rakeback is, ha tudsz ezekről valami hasznosat ne titkold el, jöhet némi szellemi tuning:):)
Valhalla
Válasz Dom kommentjére
2008. szept. 18. 17:25
PokerRoomon meg 4 nap alatt kiszedtem NL30-on a HM-et,3100 handból. Itt, mivel nem volt handgrabberem fogalmam sincs :), de a 6-7000 a reális.
Nekem van handgrabberem:p Vannak az akadémián kedves emberek, akik szívesen kölcsönadják;) Az tény, hogy gyorsabban jöjjön a pont, a tuti kezeimre all-in tolok, mivel a feltett pénz számít
peterpanic
2008. szept. 18. 18:14
betfair ajánlom, de ott nincsenek nagyon fullring asztalok, viszont SH-n rendszeresen megtalálható vagyok:).
nem én csak a pacific hálózat kliensbugjait nem bírom, pl játszok 5 asztalon erre eltűnik a kliens a futó processzek közül, énmeg nézek egy nagyot, meg az ebben a topikban felvetett nem látom a kártyát probléma:D.
plusz tényleg 30-40%al több raket szednek...
ok az emberek teljesen idióták:)
Valhalla
Válasz peterpanic kommentjére
2008. szept. 18. 18:32
betfair ajánlom, de ott nincsenek nagyon fullring asztalok, viszont SH-n rendszeresen megtalálható vagyok:).
nem én csak a pacific hálózat kliensbugjait nem bírom, pl játszok 5 asztalon erre eltűnik a kliens a futó processzek közül, énmeg nézek egy nagyot, meg az ebben a topikban felvetett nem látom a kártyát probléma:D.
plusz tényleg 30-40%al több raket szednek...
ok az emberek teljesen idióták:)
Egy éve nem játszottam fullring asztalon texas hold' em cash game-t, képzelheted mennyire megkönnyezem a hiányukat:D
Kliens közepes, de öszintén, van valahol teljesen normális kliens (azt aláírom, hogy vannak jobb kliensek). Játékosokat nem nevezném (legtöbbjüket) idiótának, csak játszani akarnak... egyébként fejlődik az állomány, gondolom köszönhetően a pókersulik ügyféltoborzóinak is. Egyszerűen csak nincsenek tisztában a póker alaptörvényeivel. Ha belegondolok, hogy ha úgy kezdtem volna játszani, hogy semmi szakirodalom előtte, én se járnék sokkal előrébb, mint ők.
Egyébként PLO Hi/Lo-ban pl. vannak elég jó játékosok, akikre illik odafigyelni, vagy sokba fog kerülni a velük való konfrontáció
Bajkevero
2008. szept. 25. 8:33
First Depo atveres
Ma reggel regisztraltam a PokerAkademia linkrol, befizettem $400-t, vartam, hogy $500 jelenik meg a szamlan (25% egyboli bonusz jovairas), de semmi. A szamlan $400 van, es csak $300 megszerezheto bonusz!
Hogy is van ez???????
vinczesz
Válasz Bajkevero kommentjére
2008. szept. 25. 9:19
Ma reggel regisztraltam a PokerAkademia linkrol, befizettem $400-t, vartam, hogy $500 jelenik meg a szamlan (25% egyboli bonusz jovairas), de semmi. A szamlan $400 van, es csak $300 megszerezheto bonusz!
Hogy is van ez???????
Nem átverés, néha nem működik automatikusan. Írj nekik emailt és ráteszik a számládra. Többeknek hasonlóan ment a dolog.