@CrisRoniii7:
Stars és Party SNG rendszere nagyon jó!A party-t még nem annyira ismerem de azt tudom ,h a Stars mezőnye erősebb már alacsonyabb limiteken is!
A Stars kifizetései és ügyfélkezelése egyszerűen hibátlan!
MB-re kb 2 perc a kifizetés!A magyar support 1 napon belül válaszol és mindíg nagyon segítőkészek!
És ha engem kérdezel nem érdemes keverni a cg-et a SNG/MTT játékkal mert teljesen más játékot kíván!
Remélem tudtam segíteni!
@CrisRoniii7:
Stars és Party SNG rendszere nagyon jó!A party-t még nem annyira ismerem de azt tudom ,h a Stars mezőnye erősebb már alacsonyabb limiteken is!
A Stars kifizetései és ügyfélkezelése egyszerűen hibátlan!
MB-re kb 2 perc a kifizetés!A magyar support 1 napon belül válaszol és mindíg nagyon segítőkészek!
És ha engem kérdezel nem érdemes keverni a cg-et a SNG/MTT játékkal mert teljesen más játékot kíván!
Remélem tudtam segíteni!
partyn gyengébb, ebbe biztos vagyok:)
Persze!Party-n sokkal de sokkal gyengébb a mezőny!Starson meg kell küzdeni még $3-os turbon is az ITM-ért Party-n meg van ,h egy kezet sem játszom meg és már ITM vagyok!Ok ok ez ritka de nem egyszer fordult már elő!Nekem nagyon tetszik a Party vakstruktúrája turbo-n!Elég gyors de nem túlságosan!
Party-n nincs "duble or nothing" Stars-on viszont van!
Én játszottam sokat Starson és még csak most ismerkedem a Party-val de eddig nagyon jó választásnak tűnik az utóbbi!
Köszönöm a válaszokat! Először megnézem mit tudok elérni a dupla vagy semmi sng-ken. Nagyon kezdő vagyok még az sng szakmában(nem mintha egyébként profi lennék :D ) hátha ezeken könnyebben ITM kerülök, mint a normál játékokon. Aztán lehet túl nagy falat lesz :) Talán Ongame-n kellene próbálkoznom ugyanezzel....
Nem tudnátok ajánlani egy termet ahol reggel 1-2 től lehet akár 12-kora délutánig játszani? Feltétel, hogy legyen vmi bónusz/rakeback, sok (elég) NL25-50 SH asztal.
Hát ha éjjel akarsz jáccani akkor olyan helyre kell menned ahol amerikaiak is jáccanak. ilyen pl a cake ahol nincs is értelme máskor jáccani csak éjjel és kora reggel, itt van FD és RB is. aztán ott van a FullTilt, itt is van FD és RB is, bár a mezőny sokkal erősebb mint a cakén. pokerstarson is vannak amerikaiak és elég sok asztal is, csak gyenge az FD -je és a cash back is roszabb mint cakén/ftp -n az RB.
az ipoker termeket én személy szerint nem ajánlom, everesten meg dél körül kezdenek szálingozni az emberek, szerintem a boss termekbe is ez a helyzet.
Hát ha éjjel akarsz jáccani akkor olyan helyre kell menned ahol amerikaiak is jáccanak. ilyen pl a cake ahol nincs is értelme máskor jáccani csak éjjel és kora reggel, itt van FD és RB is. aztán ott van a FullTilt, itt is van FD és RB is, bár a mezőny sokkal erősebb mint a cakén. pokerstarson is vannak amerikaiak és elég sok asztal is, csak gyenge az FD -je és a cash back is roszabb mint cakén/ftp -n az RB.
az ipoker termeket én személy szerint nem ajánlom, everesten meg dél körül kezdenek szálingozni az emberek, szerintem a boss termekbe is ez a helyzet.
Sziasztok
Ongame termek közül melyiket ajánljátok, illetve mi a véleményetek a cake-ről?
előre is köszi
Sziasztok
Ongame termek közül melyiket ajánljátok, illetve mi a véleményetek a cake-ről?
előre is köszi