Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Online póker termek > Melyik Terembe menjek??

zoltanh
Válasz Janika90 kommentjére
2008. okt. 25. 20:57

hát ha sokan megélnek belőle akor nekem is menne. persze tudom hogy néha tanulni is kell. de jobb és könyeb ez a pokerbiznisz mint a munka.

Sok sikert hozzá! De ilyen hozzáállással szerintem nem viszed sokáig. Azért GL

V.Peti
Válasz zoltanh kommentjére
2008. okt. 25. 21:04

a számból vetted ki a szót. NL10, rengeteg videónézés, rengeteg olvasás, rengeteg leosztás...sok sikert kívánok!

Chryss85
Válasz zoltanh kommentjére
2008. okt. 25. 21:10

Jaja, NL10, kb 40-50k leosztás minimum, aztán ha szerencséd van, elkapsz egy 10-15k-s downswinget vagy egyhelyben topogást, és ha azt túléled, akkor mehetsz NL25-re. Higyj nekem ;)

Viszont ezzel a hozzáállással a $300-ból egy hét múlva nem lesz semmi... :(

Janika90
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. okt. 25. 21:52

Jaja, NL10, kb 40-50k leosztás minimum, aztán ha szerencséd van, elkapsz egy 10-15k-s downswinget vagy egyhelyben topogást, és ha azt túléled, akkor mehetsz NL25-re. Higyj nekem ;)

Viszont ezzel a hozzáállással a $300-ból egy hét múlva nem lesz semmi... :(

épp ezért leszek megfontolt.például nem megyek allin csak jobb lappal.akkor nem érhet baj.
nl10-en amugyse lehet bukni mert mindenki tök hülye majd inkább nl50en kezdődnek a gondok ahol nincs sok hal csak profi. de ők meg kiismerhetőek

bravesoul
2008. okt. 25. 22:02

épp ezért leszek megfontolt.például nem megyek allin csak jobb lappal.akkor nem érhet baj.

Ez nekem még eszembe se jutott . Jó ötlet! Majd szólj,hogy megy :)

peterpanic
2008. okt. 25. 22:02

NL50 headsup asztalokat ajánlom betfairen. bármikor ráérek egy játékra, PM me:)

GreEko
Válasz peterpanic kommentjére
2008. okt. 25. 22:07

jaj olyan gonoszak vagytok... :D
azon csodálkozok, hogy a helyesírásba még nem kötött bele senki :P
amúgy 1 hétig se fog tartani ;) nekem is sikerült anno pár ora alatt elverni 100-200 eurot) vagy tanulsz belőle, és rájössz hogy nem csak úgy jön a pénz (nem szerencsejáték) vagy pedig újratöltessz, és buksz tovább. Kölcsönpénzből meg soha nem mernék játszani, főleg tudás nélkül, de kiváncsian várom a fejleményeket, azért drukkolok ;)

vinczesz
2008. okt. 25. 22:13

nl10-en amugyse lehet bukni mert mindenki tök hülye majd inkább nl50en kezdődnek a gondok ahol nincs sok hal csak profi. de ők meg kiismerhetőek

Újra egy varázsló jött közénk! A taktika tökéletes!

Itt szólnék a "tök hülye" akadémiás NL10-es kollégákhoz, hogy vigyázzanak, mert nemsokára elnyeri a gatyájukat is!

A tanácsom pedig Ladbrokes NL50 SH asztalok, olyat keress, ahol magam is ott ülök! Játssz és egyszerűen csak ismerj ki!

Egyébként pedig, nem ezt a hozzászólásodat fogják majd mutogatni, amikor az ellenfelekkel szemben tanúsított tiszteletről és a játékkal szembeni alázatodról szólnak majd a póker históriás könyvei.

V.Peti
2008. okt. 25. 23:17

jaj polacheck kolléga copyrightozz!

zoltanh
Válasz V.Peti kommentjére
2008. okt. 25. 23:20

Nekem még nincs aláírásom, de szerintem nemsokára megfog születni :p

Élő ügyfélszolgálat