hát ha sokan megélnek belőle akor nekem is menne. persze tudom hogy néha tanulni is kell. de jobb és könyeb ez a pokerbiznisz mint a munka.
Sok sikert hozzá! De ilyen hozzáállással szerintem nem viszed sokáig. Azért GL
Sok sikert hozzá! De ilyen hozzáállással szerintem nem viszed sokáig. Azért GL
Jaja, NL10, kb 40-50k leosztás minimum, aztán ha szerencséd van, elkapsz egy 10-15k-s downswinget vagy egyhelyben topogást, és ha azt túléled, akkor mehetsz NL25-re. Higyj nekem ;)
Viszont ezzel a hozzáállással a $300-ból egy hét múlva nem lesz semmi... :(
épp ezért leszek megfontolt.például nem megyek allin csak jobb lappal.akkor nem érhet baj.
NL50 headsup asztalokat ajánlom betfairen. bármikor ráérek egy játékra, PM me:)
jaj olyan gonoszak vagytok... :D
azon csodálkozok, hogy a helyesírásba még nem kötött bele senki :P
amúgy 1 hétig se fog tartani ;) nekem is sikerült anno pár ora alatt elverni 100-200 eurot) vagy tanulsz belőle, és rájössz hogy nem csak úgy jön a pénz (nem szerencsejáték) vagy pedig újratöltessz, és buksz tovább. Kölcsönpénzből meg soha nem mernék játszani, főleg tudás nélkül, de kiváncsian várom a fejleményeket, azért drukkolok ;)
épp ezért leszek megfontolt.például nem megyek allin csak jobb lappal.akkor nem érhet baj.
nl10-en amugyse lehet bukni mert mindenki tök hülye majd inkább nl50en kezdődnek a gondok ahol nincs sok hal csak profi. de ők meg kiismerhetőek
nl10-en amugyse lehet bukni mert mindenki tök hülye majd inkább nl50en kezdődnek a gondok ahol nincs sok hal csak profi. de ők meg kiismerhetőek
Nekem még nincs aláírásom, de szerintem nemsokára megfog születni :p