Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Online póker termek > Melyik Terembe menjek??

bojanika
Válasz lion kommentjére
2008. okt. 21. 10:10

Sziasztok

Ongame termek közül melyiket ajánljátok, illetve mi a véleményetek a cake-ről?
előre is köszi

Az sok mindentől függ. :)

A legjobb választásnak talán a Nextpoker tűnik, a folyamatos bónusz miatt, amit ráadásul 100$-onként írnak jóvá.
Ha nagyobb téten játszol és érdekelnek a pokershop termékek, akkor versenyképes a Best Poker is. Itt azonban egyösszegben írják jóvá a bónuszt, tehát nincs mese, tolni kell. Itt is van lehetőség új bónuszra, ezt a support-tal lehet/kell lelevelezni, ami néha kissé nehézkes...
A RedKings sem rossz, ráadásul akár 3000$-os bónuszt is szerezhetsz, amit 25%-os lépcsőkben fizetnek ki.
Valamint itt van még a PokerRoom, 1000$-os bónusszal és ajándék HM-mel vagy PT3-mal. Ez is lehet szempont...

lion
Válasz bojanika kommentjére
2008. okt. 21. 12:15

Hali

Köszi, inkább SSS-t játszok NL50 és NL100, Ongame terembe lassan jöhet így a bonus, a Next néztem én is, bár ott nincs Shop, de a folyamatos bonus az jó

castor11
Válasz lion kommentjére
2008. okt. 21. 12:39

Hali

Köszi, inkább SSS-t játszok NL50 és NL100, Ongame terembe lassan jöhet így a bonus, a Next néztem én is, bár ott nincs Shop, de a folyamatos bonus az jó

Erre szerintem elég jó a Cake Poker. Dealt rakeback számítás, annyi a hátrány, hogy éjszakázni kell és nincs sok asztal. Egyébként ilyenre szerintem a Next is elég jó. A bónusz kicsit lassabban jön a contibuted számítás miatt, de szerintem még így is megéri

lion
Válasz castor11 kommentjére
2008. okt. 21. 13:07

Erre szerintem elég jó a Cake Poker. Dealt rakeback számítás, annyi a hátrány, hogy éjszakázni kell és nincs sok asztal. Egyébként ilyenre szerintem a Next is elég jó. A bónusz kicsit lassabban jön a contibuted számítás miatt, de szerintem még így is megéri

A Cake-re dealt rake miatt gondoltam, de az FTP-n már játszom, elég éjszakára egy terem.
A Next-en $ alapú minden? nincs váltogatás főszámla meg pokerszámla?

buktar
Válasz lion kommentjére
2008. okt. 21. 13:32

A Next-en $ alapú minden? nincs váltogatás főszámla meg pokerszámla?

A főszámla euró alapú. A pókerszámla $ -os. :(

lion
Válasz buktar kommentjére
2008. okt. 21. 14:50

A főszámla euró alapú. A pókerszámla $ -os. :(

Akkor marad a Cake poker:)

Janika90
2008. okt. 25. 17:48

sziasztok 300$ dolárom lesz pókerre mejik terembe elég ez a bankroll?

úgy akarom hogy az nl10-et kihagynám mert úgy hallottam ott sok hülye.

ja és ne a pokerstars legyen mert ott haver má bebukta és én se akarok ennyire kockáztatni( meg xerinte nem épp tisztességes a lapleosztás).

BaLa
Válasz Janika90 kommentjére
2008. okt. 25. 17:52

300$ csak NL10-re elég, de amúgy nem tudom én imádok hülyék ellen játszani.
Everestet ajánlanám.

Ja és a ps (és minden terem) lapleosztása hibátlan....

bojanika
Válasz Janika90 kommentjére
2008. okt. 25. 17:54

ja és ne a pokerstars legyen mert ott haver má bebukta és én se akarok ennyire kockáztatni( meg xerinte nem épp tisztességes a lapleosztás).

Cake vagy everest, nl10.

Janika90
2008. okt. 25. 18:13

Cake vagy everest, nl10.

Aha értem csak eszt a pénzt igazából kőlcsőnbe kértem egyik havreom muterjától és minél hamarabb visszakéne adni neki XDD ezért is gondoltam hogy nl25ön gyorsaban menne a viszaadás.Vagy inkább legyen biztos ami biztos és nl10?

Élő ügyfélszolgálat