Aha értem csak eszt a pénzt igazából kőlcsőnbe kértem egyik havreom muterjától és minél hamarabb visszakéne adni neki XDD ezért is gondoltam hogy nl25ön gyorsaban menne a viszaadás.Vagy inkább legyen biztos ami biztos és nl10?
Aha értem csak eszt a pénzt igazából kőlcsőnbe kértem egyik havreom muterjától és minél hamarabb visszakéne adni neki XDD ezért is gondoltam hogy nl25ön gyorsaban menne a viszaadás.Vagy inkább legyen biztos ami biztos és nl10?
haverod muterja? :D jó tolod te is... de nl10-re menj, különben úgy jársz, mint én és jöhetsz majd 10 dollárokat kéregetni :(
más:
ipokerék mit tudnak, hogy mostanában ennyien menenk hozzájuk? napokban olvastam, hoyg 2 crypto-s terem is átment az ipokerbe, ma meg azt olvasom, hogy a next is.
Jófej lehet a haverod muterja, hogy hozzádvágott ennyit:D
Kicsit foglalkozzál ezzel a pókertémával, a hozzászólásaid alapján kb.2 hetet adok és el fogod bukni, a néni pénzét...
wehehe vagy lehet törleszteni természetben :D
mi volt az utóbbi 1 hétben a tv-ben pókertémában, hogy hirtelen mindenki kölcsönből akar pókerolni nl10 kihagyásával ofkorsz? :D
Én 2008. januárban kezdtem kb. 50$ (saját) "tőkével" NL10-en.
Úgy gondolom nem érdemes szintet kihagyni, az NL10 eltöltött idő megtanított a játék iránti alázatra, és kitartásra. Jobb ha az ember itt ismeri meg a tilltet és egyéb összetevőit a játéknak. Emlékszem, hogy örültem amikor a BR elérte a 100$ 1000$... nem szabad mohónak lenni. Mindent csak szépen sorban.
GL!
hát ha sokan megélnek belőle akor nekem is menne. persze tudom hogy néha tanulni is kell. de jobb és könyeb ez a pokerbiznisz mint a munka.
ok
hát ha sokan megélnek belőle akor nekem is menne. persze tudom hogy néha tanulni is kell. de jobb és könyeb ez a pokerbiznisz mint a munka.