sziasztok, üdvözlök mindenkit, a kérdésem az, hogy miután egy csomó teremleírást átböngésztem, tanácstalan vagyok, hova menjek?
még nem játszottam online, micro szint($0.01/$0.02 gondolom) cash game, szeretnék túl lenni az első buktákon minél olcsóbban, hátha valaki mostanában ugyanebben a cipőben járt :-)
Sng
everest poker
1 dolláros sng-re is ezt a termet ajánlanád?
Üdv,
Ha NL2 akkor Full Tilt vagy PokerStars. GL!
Sziasztok!
Everesten van 10cent alatti asztal? Vagy csak én nem látok? (még nem fizettem be)
Látom hogy ajánljátok az everestet, ftp-t kezdésként. Még most tanulok, bankrollt építek. A heaven-ről is azt hallottam hogy sok a fish. Így melyiket ajánljátok? Most 888-on játszok, mert régről maradt ott pénzem.
Sziasztok!
Everesten van 10cent alatti asztal? Vagy csak én nem látok? (még nem fizettem be)
Látom hogy ajánljátok az everestet, ftp-t kezdésként. Még most tanulok, bankrollt építek. A heaven-ről is azt hallottam hogy sok a fish. Így melyiket ajánljátok? Most 888-on játszok, mert régről maradt ott pénzem.
Sziasztok!
Látom hogy ajánljátok az everestet, ftp-t kezdésként.
Csak az a bajom a 888-al, hogy régi a regisztrációm és nem az oldalon keresztül regisztráltam. Vagy még így is megéri maradni? Még a BRM-hez elegendő pénz sincs ott.
A másik 3 közül melyikre, ha tervbe lenne?
Szerintem a 888-ra mindegy honnan regisztráltál,ha jól tudom nincs rakeback.Én a többi közül az FTP-t ajánlanám (jó szoftver,sok játékos és játék) alacsony limiteken van hal bőven.