Póker Fórum Archívum > Online póker termek > Melyik Terembe menjek??

JociBalboa
Válasz j001 kommentjére
2010. dec. 2. 18:18

sziasztok, üdvözlök mindenkit, a kérdésem az, hogy miután egy csomó teremleírást átböngésztem, tanácstalan vagyok, hova menjek?
még nem játszottam online, micro szint($0.01/$0.02 gondolom) cash game, szeretnék túl lenni az első buktákon minél olcsóbban, hátha valaki mostanában ugyanebben a cipőben járt :-)

everest poker

Fighter
Válasz JociBalboa kommentjére
2010. dec. 7. 16:08

Sng

everest poker

1 dolláros sng-re is ezt a termet ajánlanád?

cake
Válasz Fighter kommentjére
2010. dec. 7. 16:48

1 dolláros sng-re is ezt a termet ajánlanád?

oda stars, vagy ahol a legkevesebb a fee

Gabiru
Válasz incredible91 kommentjére
2010. dec. 8. 9:54

Üdv,
Ha NL2 akkor Full Tilt vagy PokerStars. GL!

Én is az FTP ajánlom mert NL2 NL5 NL10 nagyon meg lehet tanulni az alapokat a tilt kezelést, mert sok az olyan fosh aki any two-val játszanak és ezek a szituk sokszor okozhatnak problémát de ha jol alkalmazkodik akkor jól is lehet szerintem rajtuk keresni!

Aztán feljebb már kezd majd egyre nehezebb lenni az ftp mezőnye ahogy halottam de én kitartok itt mert szeretnék minél többet tanulni és erős mezőnyben játszani majd!

Microra kezdésnek kiváló az FTP!

cooper85
Válasz Gabiru kommentjére
2010. dec. 8. 13:34

Sziasztok!

Everesten van 10cent alatti asztal? Vagy csak én nem látok? (még nem fizettem be)

Látom hogy ajánljátok az everestet, ftp-t kezdésként. Még most tanulok, bankrollt építek. A heaven-ről is azt hallottam hogy sok a fish. Így melyiket ajánljátok? Most 888-on játszok, mert régről maradt ott pénzem.

tygro
Válasz cooper85 kommentjére
2010. dec. 8. 13:49

Sziasztok!

Everesten van 10cent alatti asztal? Vagy csak én nem látok? (még nem fizettem be)

Látom hogy ajánljátok az everestet, ftp-t kezdésként. Még most tanulok, bankrollt építek. A heaven-ről is azt hallottam hogy sok a fish. Így melyiket ajánljátok? Most 888-on játszok, mert régről maradt ott pénzem.

Szerintem a 888-on is sok a fish, így csak a fishek miatt nem érdemes termet váltanod. FTP-n sok a játékos, de érzésem szerint ott egy kicsit erősebb a mezőny a 888-hoz képest.

cursor 10
2010. dec. 8. 14:39

Sziasztok!

Szerintem is maradj,ennél több fish nem hiszem,hogy lesz máshol.Az Everest-en van nl2,nl5

Tyllus
2010. dec. 8. 16:11

Látom hogy ajánljátok az everestet, ftp-t kezdésként.

- Everesten van még valaki a franciákok távozása után? NL50 körül és fölötte már eléggé kihalt volt, amikor utoljára néztem (augusztus).

cooper85
Válasz cursor 10 kommentjére
2010. dec. 8. 16:23

Csak az a bajom a 888-al, hogy régi a regisztrációm és nem az oldalon keresztül regisztráltam. Vagy még így is megéri maradni? Még a BRM-hez elegendő pénz sincs ott.

A másik 3 közül melyikre, ha tervbe lenne?

cursor 10
2010. dec. 8. 16:45

Szerintem a 888-ra mindegy honnan regisztráltál,ha jól tudom nincs rakeback.Én a többi közül az FTP-t ajánlanám (jó szoftver,sok játékos és játék) alacsony limiteken van hal bőven.

Élő ügyfélszolgálat