köszi a választ.
még az lenne a kérdésem, hogy everest-en a fd bónusz, hogy múködik?
úgy hallottam, hogy csak 300$ és 1000$-os bónusz van.
köszi a választ.
még az lenne a kérdésem, hogy everest-en a fd bónusz, hogy múködik?
úgy hallottam, hogy csak 300$ és 1000$-os bónusz van.
az jutott eszembe még, hogy ha a 30napon belül ki akarok utalni valamennyit (esetleg az egészet) és még nem szedtem ki a bónuszt teljesen, akkor is simán kivehetem a pénzt?
sziasztok,
szeretnek valahova befizetni.
milyen termet ajánlanátok nl10sh+ ra?
valami olyan terem kéne, ahol jó a mezőny, a fd bónusz és van rakeback (valamilyen formában, vagy jó nekem a "pontokért vehető $" meg hasonlók is.)
fontos szempont még, hogy ne éjjel kelljen játszani, legyenek asztalok kora délutántól késő estig (éjfél max).
elsőre everest-re gondoltam. ott van rakeback? vagy hogyan működik a bónuszrendszer? fd bónusz könnyen kiszedhető nl10-25sh 4-6asztalon?
köszi előre is.
az jutott eszembe még, hogy ha a 30napon belül ki akarok utalni valamennyit (esetleg az egészet) és még nem szedtem ki a bónuszt teljesen, akkor is simán kivehetem a pénzt?
Full Tilt Poker ott zsír a rakeback
köszi a válaszokat. ftp-vel az a bajom, hogy már volt ott befizetésem, szóval fd bónuszt nem vehetem igénybe. (ha jól tudom)
új fiú
sziasztok, üdvözlök mindenkit, a kérdésem az, hogy miután egy csomó teremleírást átböngésztem, tanácstalan vagyok, hova menjek?
még nem játszottam online, micro szint($0.01/$0.02 gondolom) cash game, szeretnék túl lenni az első buktákon minél olcsóbban, hátha valaki mostanában ugyanebben a cipőben járt :-)
sziasztok, üdvözlök mindenkit, a kérdésem az, hogy miután egy csomó teremleírást átböngésztem, tanácstalan vagyok, hova menjek?
még nem játszottam online, micro szint($0.01/$0.02 gondolom) cash game, szeretnék túl lenni az első buktákon minél olcsóbban, hátha valaki mostanában ugyanebben a cipőben járt :-)
Sziasztok!
redstar teremmel kapcsolatban van vkinek tapasztalata?
köszi