Október 22 a határidő.
Hogy adják itt a bónuszt,ha elérek 800 pontot adják a 100$-t,vagy el kell érnem a 3200 pontot és egyben adják a 400-at?
Csak,mert több,mint 1 napja meg van a 800 pont,és még nem kaptam meg a bónuszt!
Hogy adják itt a bónuszt,ha elérek 800 pontot adják a 100$-t,vagy el kell érnem a 3200 pontot és egyben adják a 400-at?
Csak,mert több,mint 1 napja meg van a 800 pont,és még nem kaptam meg a bónuszt!
A főszámlára rakják, nem a pokerszámlára. Ott is nézted?
help
A főszámlárol nemakarja átrakni a pénzt a pokerszámlára ,volt másnak is ilyen, supoortot ir......nemjáccotam még 1 percet se ,de máris utálom ezt a szar termet........
Csak ott néztem!:(
sziasztok!
most akarok majd regelni nextpokerre és nézem hogy van sign up bonusz meg first depo is,ez miben különbözik ha amugy is korlatlan bonusz jar?
mert azt látom h a sing up bonuszt 60,a depositot 45 napon belül kell kijatszani?
van vmi amire érdemes odafigyelni msot regelöknek?
olyan 3-400dollar között akarok befizetni,és 5-6dollaros 9fös sng-ket akarok játszani kezdésnek,napi atlagban fulltilten olyan 20-30 turbo sng-t toltam,kb ennyit akarok majd itt is,van vkinek tapasztalata h nagyjabol igy mennyi bonuszt lehet kijatszani?
most visszaolvasom majd a forumot is,hatha megtalalom a kérdéseimre választ,de akár milyen tanácsot vagy tapasztalatot szivesen vennék h ne vakon kezdjek el itt jatszani....
elöre is köszi
Minden fee-ként fizetett 1$-ért 5PP-t kapsz. Ezután könnyen ki tudod számolni, hogy melyik bónusz neked a legmegfelelőbb!
sziasztok!
most akarok majd regelni nextpokerre és nézem hogy van sign up bonusz meg first depo is,ez miben különbözik ha amugy is korlatlan bonusz jar?
mert azt látom h a sing up bonuszt 60,a depositot 45 napon belül kell kijatszani?
van vmi amire érdemes odafigyelni msot regelöknek?
olyan 3-400dollar között akarok befizetni,és 5-6dollaros 9fös sng-ket akarok játszani kezdésnek,napi atlagban fulltilten olyan 20-30 turbo sng-t toltam,kb ennyit akarok majd itt is,van vkinek tapasztalata h nagyjabol igy mennyi bonuszt lehet kijatszani?
most visszaolvasom majd a forumot is,hatha megtalalom a kérdéseimre választ,de akár milyen tanácsot vagy tapasztalatot szivesen vennék h ne vakon kezdjek el itt jatszani....
elöre is köszi
hi admin.
akkor miért irja nekem a nextpoker oldalán, a "My bonuses" alatt, hogy "The 300$ sign up bonus. 90 days" ? Ez azt jelenti, hogy nincs bekötve a számlám az akadémiához, és a terem alap bónuszát kapom? Mindent helyesen csináltam a regisztrációnál...