buktar
Válasz Successboy kommentjére
2008. szept. 25. 10:09

Október 22 a határidő.

Mármint a Polish Poker Cup promo -nak. Ha ez volt a kérdés.

mijamoto
Válasz buktar kommentjére
2008. szept. 25. 19:59

Hogy adják itt a bónuszt,ha elérek 800 pontot adják a 100$-t,vagy el kell érnem a 3200 pontot és egyben adják a 400-at?
Csak,mert több,mint 1 napja meg van a 800 pont,és még nem kaptam meg a bónuszt!

DickAssman
Válasz mijamoto kommentjére
2008. szept. 25. 20:17

Hogy adják itt a bónuszt,ha elérek 800 pontot adják a 100$-t,vagy el kell érnem a 3200 pontot és egyben adják a 400-at?
Csak,mert több,mint 1 napja meg van a 800 pont,és még nem kaptam meg a bónuszt!

A főszámlára rakják, nem a pokerszámlára. Ott is nézted?

mijamoto
Válasz DickAssman kommentjére
2008. szept. 25. 21:01

A főszámlára rakják, nem a pokerszámlára. Ott is nézted?

Csak ott néztem!:(

vw TDI
2008. szept. 25. 21:18

help

A főszámlárol nemakarja átrakni a pénzt a pokerszámlára ,volt másnak is ilyen, supoortot ir......nemjáccotam még 1 percet se ,de máris utálom ezt a szar termet........

DickAssman
2008. szept. 26. 16:01

Csak ott néztem!:(

Hát nemtom... Nekem tegnap lett meg a megfelelő pontszám, és ma már jött is a mail tőlük, hogy megkaptam a bónuszt...

tylerhungary
Válasz DickAssman kommentjére
2008. szept. 28. 23:56

sziasztok!

most akarok majd regelni nextpokerre és nézem hogy van sign up bonusz meg first depo is,ez miben különbözik ha amugy is korlatlan bonusz jar?
mert azt látom h a sing up bonuszt 60,a depositot 45 napon belül kell kijatszani?

van vmi amire érdemes odafigyelni msot regelöknek?

olyan 3-400dollar között akarok befizetni,és 5-6dollaros 9fös sng-ket akarok játszani kezdésnek,napi atlagban fulltilten olyan 20-30 turbo sng-t toltam,kb ennyit akarok majd itt is,van vkinek tapasztalata h nagyjabol igy mennyi bonuszt lehet kijatszani?

most visszaolvasom majd a forumot is,hatha megtalalom a kérdéseimre választ,de akár milyen tanácsot vagy tapasztalatot szivesen vennék h ne vakon kezdjek el itt jatszani....

elöre is köszi

bojanika
Válasz tylerhungary kommentjére
2008. szept. 29. 0:15

Minden fee-ként fizetett 1$-ért 5PP-t kapsz. Ezután könnyen ki tudod számolni, hogy melyik bónusz neked a legmegfelelőbb!

Admin
Válasz tylerhungary kommentjére
2008. szept. 29. 0:22

sziasztok!

most akarok majd regelni nextpokerre és nézem hogy van sign up bonusz meg first depo is,ez miben különbözik ha amugy is korlatlan bonusz jar?
mert azt látom h a sing up bonuszt 60,a depositot 45 napon belül kell kijatszani?

van vmi amire érdemes odafigyelni msot regelöknek?

olyan 3-400dollar között akarok befizetni,és 5-6dollaros 9fös sng-ket akarok játszani kezdésnek,napi atlagban fulltilten olyan 20-30 turbo sng-t toltam,kb ennyit akarok majd itt is,van vkinek tapasztalata h nagyjabol igy mennyi bonuszt lehet kijatszani?

most visszaolvasom majd a forumot is,hatha megtalalom a kérdéseimre választ,de akár milyen tanácsot vagy tapasztalatot szivesen vennék h ne vakon kezdjek el itt jatszani....

elöre is köszi

A lényege a bónusznak, hogy 100$-os egységekben írják jóvá. Illetve 300$-os bónusz csomagok vannak, amelyek folyamatosan megújíthatóak, ha azok feltételeit teljesítettük, vagy pedig azok időkorlátja lejárt.

De mivel a 300$-os bónusz csomagok 100$-os egységekből épülnek fel, legfeljebb 100$ bónuszról maradhatunk le, ha azt a határidő végéig nem teljesítettük (deposit bónusz esetén 45 nap, míg a reload bónuszok esetén 30 nap).

Amint befizetsz először a "The $300 Deposit Bonus" (deposit bónusz) fog pörögni a számládon (45 napig). Ha megújítod, akkor pedig a "The $300 Next Level Bonus" (reload bónusz) (30 napig).

Továbbá:

A NextPoker bónusza az Ongame hálózatban adható legjobb feltételek mellett vehető igénybe a PokerAkademia játékosainak. $100 bónusz jár minden 800 PP (Player Point) után (szemben a NextPoker oldalán szereplő $100 / 1000 PP -tal).

DickAssman
Válasz Admin kommentjére
2008. szept. 29. 12:53

hi admin.
akkor miért irja nekem a nextpoker oldalán, a "My bonuses" alatt, hogy "The 300$ sign up bonus. 90 days" ? Ez azt jelenti, hogy nincs bekötve a számlám az akadémiához, és a terem alap bónuszát kapom? Mindent helyesen csináltam a regisztrációnál...

Élő ügyfélszolgálat