hi admin.
akkor miért irja nekem a nextpoker oldalán, a "My bonuses" alatt, hogy "The 300$ sign up bonus. 90 days" ? Ez azt jelenti, hogy nincs bekötve a számlám az akadémiához, és a terem alap bónuszát kapom? Mindent helyesen csináltam a regisztrációnál...
Kösz a választ!
köszi a választ,igy már világos!!!
még 1 kérdésem lenne?nextpokeren is van ez a double akciós sng mint a többi ongame-es tereben h 10böl elsö 5 dupla penzt kap?
esetleg kinek mi a tapasztalata erröl,érdemes ilyet játszani?
köszi a választ,igy már világos!!!
még 1 kérdésem lenne?nextpokeren is van ez a double akciós sng mint a többi ongame-es tereben h 10böl elsö 5 dupla penzt kap?
esetleg kinek mi a tapasztalata erröl,érdemes ilyet játszani?
még 3 kérdésem lenne:
amiko visa-ról próbálok befizetni akkor kér valamilyen statement code-ot amiröl még nem hallottam,és a másik h bonusz kodnak mit kell beírni ha innen regelek?
meg nézem h 50 euro a max befizetes kartyarol???az akademias bonuszt akkor is kapom ha több egységben fizetem be a pénzt?
elöre is köszi
még 3 kérdésem lenne:
amiko visa-ról próbálok befizetni akkor kér valamilyen statement code-ot amiröl még nem hallottam,és a másik h bonusz kodnak mit kell beírni ha innen regelek?
meg nézem h 50 euro a max befizetes kartyarol???az akademias bonuszt akkor is kapom ha több egységben fizetem be a pénzt?
elöre is köszi
Elvileg először 20-50 eurót tudsz beutalni, utána a banktól kapod az 5 jegyű statement code -ot. Bár nekem azzal sem engedett többet beutalni.
mb-n kivul esetleg vmi javaslat h mivel lenne erdemes befizetni?
Én kódot sem kaptam, miután vmi 20eurót utaltam kártyáról, befizetési limitet sem emelték fel és pénzkivételkor sem ajánlja fel a VISA-t :(
mb-n kivul esetleg vmi javaslat h mivel lenne erdemes befizetni?