Successboy
Válasz DickAssman kommentjére
2008. szept. 29. 13:33

hi admin.
akkor miért irja nekem a nextpoker oldalán, a "My bonuses" alatt, hogy "The 300$ sign up bonus. 90 days" ? Ez azt jelenti, hogy nincs bekötve a számlám az akadémiához, és a terem alap bónuszát kapom? Mindent helyesen csináltam a regisztrációnál...

90 napod van a $300 sign up bonus teljesítésére. Ha ez alatt az idő alatt szerzel 1000 pontot, akkor kapsz $100 bónuszt és 200 pontod (amit már megszereztél) elveszik. Ha viszont pl. 1600-at teljesítesz, akkor kapsz $200 bónuszt és nem veszik el megszerzett pontod.

A bónusz ekkor érvényét veszti, de ez ne érdekeljen, mert bármikor kapsz új bónuszt utána is.

A lényeg, hogy 100 dolláros egységekben jön ki a bónusz, ezért neked nem a 2400 pontot kell figyelned, hanem azt, hogy 800-zal osztva minél kisebb legyen a maradéka a megszerzett pontjaidnak mire lejár a bónusz (ha lejár).

Amennyiben 800 pontért kapsz 100 dollár bónuszt, akkor valószínűleg a pókerakadémia játékosa vagy. Ha 1000 pontért kapsz 100 dollár bónuszt, akkor nem, ez esetben írj a hungary @ nextpoker . com címre és átraknak.

DickAssman
Válasz Successboy kommentjére
2008. szept. 29. 16:14

Kösz a választ!

tylerhungary
Válasz Successboy kommentjére
2008. szept. 29. 16:14

köszi a választ,igy már világos!!!

még 1 kérdésem lenne?nextpokeren is van ez a double akciós sng mint a többi ongame-es tereben h 10böl elsö 5 dupla penzt kap?

esetleg kinek mi a tapasztalata erröl,érdemes ilyet játszani?

KicsiShane
Válasz tylerhungary kommentjére
2008. szept. 29. 16:21

köszi a választ,igy már világos!!!

még 1 kérdésem lenne?nextpokeren is van ez a double akciós sng mint a többi ongame-es tereben h 10böl elsö 5 dupla penzt kap?

esetleg kinek mi a tapasztalata erröl,érdemes ilyet játszani?

nem olyan könnyű mint elsőnek tünik:) nagyot kaszálni vele sztem nem lehet hosszútávon , de bónusz kiszedéshez jó !

tylerhungary
Válasz KicsiShane kommentjére
2008. szept. 30. 17:13

még 3 kérdésem lenne:

amiko visa-ról próbálok befizetni akkor kér valamilyen statement code-ot amiröl még nem hallottam,és a másik h bonusz kodnak mit kell beírni ha innen regelek?
meg nézem h 50 euro a max befizetes kartyarol???az akademias bonuszt akkor is kapom ha több egységben fizetem be a pénzt?

elöre is köszi

buktar
2008. szept. 30. 17:30

még 3 kérdésem lenne:

amiko visa-ról próbálok befizetni akkor kér valamilyen statement code-ot amiröl még nem hallottam,és a másik h bonusz kodnak mit kell beírni ha innen regelek?
meg nézem h 50 euro a max befizetes kartyarol???az akademias bonuszt akkor is kapom ha több egységben fizetem be a pénzt?

elöre is köszi

A kódot megtalálod a teremleírásnál.
A VISA beutalást a magyar support sem ajánlotta nekem. Elvileg először 20-50 eurót tudsz beutalni, utána a banktól kapod az 5 jegyű statement code -ot. Bár nekem azzal sem engedett többet beutalni.

Lisa82
Válasz buktar kommentjére
2008. szept. 30. 17:45

Elvileg először 20-50 eurót tudsz beutalni, utána a banktól kapod az 5 jegyű statement code -ot. Bár nekem azzal sem engedett többet beutalni.

Én kódot sem kaptam, miután vmi 20eurót utaltam kártyáról, befizetési limitet sem emelték fel és pénzkivételkor sem ajánlja fel a VISA-t :(

tylerhungary
Válasz Lisa82 kommentjére
2008. szept. 30. 17:52

mb-n kivul esetleg vmi javaslat h mivel lenne erdemes befizetni?

buktar
Válasz Lisa82 kommentjére
2008. szept. 30. 17:53

Én kódot sem kaptam, miután vmi 20eurót utaltam kártyáról, befizetési limitet sem emelték fel és pénzkivételkor sem ajánlja fel a VISA-t :(

A számlakivonaton meg fog jelenni, illetve netbankon keresztül meg lehet nézni. Bár mondom nekem sem sikerült beutalni vele nagyobb összeget.

buktar
2008. szept. 30. 17:54

mb-n kivul esetleg vmi javaslat h mivel lenne erdemes befizetni?

Neteller, ha van. :p

Élő ügyfélszolgálat