lesz,köszi:)
töltöttem fel netellerre pénzt,probaltam atutlani nextpokerre,de valamiért nem tudtam (lehet még nem aktivaltak az ottani szamlam) mire a nextpokeren is zaroltak a szamlam...
most irtam a supportnak,de lassan kezd elegem lenni h se visa electronrol se netellerröl nem megy a befizetes
pedig nagyon csabító a terem de lassan kezdem feladni,csak nekem megy az elejen ilyen problemasan???
(mar vagy 3-4 mas terembe is van/volt real money szamlam és minden zökkenömentesen ment)
Újratöltöm az egyenlegem, majd nem ültet vissza automatice az asztalhoz. Volt ma update?
Újratöltöm az egyenlegem, majd nem ültet vissza automatice az asztalhoz. Volt ma update?
Már így is sokat kellett kattintani. :(
Nem kell sitoutolni hogy újratöltsünk. :) (eddig elvileg kellett)
Hogy erre nem gondoltam! :p
Folyamatosan kidobál a Next szoftvere miközben játszom. 2 órán belül 4x csinálta, korábban nem. Mindig akkor, amikor már 10-12 asztal megnyílt és a következő megnyíló ablakot bezárom. Felugrik egy ablak, hogy az explorer hibát észlel, és amikor ezt a felugró ablakot bezárom, akkor záródik be a szoftver és az összes asztal.
Valakinek volt hasonló problémája?
Folyamatosan kidobál a Next szoftvere miközben játszom. 2 órán belül 4x csinálta, korábban nem. Mindig akkor, amikor már 10-12 asztal megnyílt és a következő megnyíló ablakot bezárom. Felugrik egy ablak, hogy az explorer hibát észlel, és amikor ezt a felugró ablakot bezárom, akkor záródik be a szoftver és az összes asztal.
Valakinek volt hasonló problémája?
Nálam még nem volt ilyen (kopp-kopp), mondjuk nem is játszom 10+ asztalon. Próbáld ki kevesebb asztalon, vagy csak annyira jelentkezzél, amennyin játszani szeretnél!