Lisa82
Válasz buktar kommentjére
2008. okt. 5. 10:07
Szoktatok kivenni pénzt banki átutalással? Hány nap alatt jön meg és vonnak le valamennyit a kikért összegből?
Márkó
Válasz Lisa82 kommentjére
2008. okt. 5. 17:41
Itt nexten az FPP-k a bónuszon kívűl mire jók?
rogan99
Válasz Demiro kommentjére
2008. okt. 6. 0:51
Folyamatosan kidobál a Next szoftvere miközben játszom. 2 órán belül 4x csinálta, korábban nem. Mindig akkor, amikor már 10-12 asztal megnyílt és a következő megnyíló ablakot bezárom. Felugrik egy ablak, hogy az explorer hibát észlel, és amikor ezt a felugró ablakot bezárom, akkor záródik be a szoftver és az összes asztal.
Valakinek volt hasonló problémája?
Az update óta engem Hollywoodon dobál ki. Nem kell 10+ asztal engem mindig akkor dob ki mikor bejön a 7. asztal várólistáról és a leave-re kattintok.
Úgy vettem észre ha a tálcán a megjelenő asztalon jobb klikk majd bezárásra kattintok akkor nem fagy ki a póker kliens. Legalábbis amióta ezt csinálom nem fordult elő többet.
nextpoker
Válasz Demiro kommentjére
2008. okt. 6. 16:46
Folyamatosan kidobál a Next szoftvere miközben játszom. 2 órán belül 4x csinálta, korábban nem. Mindig akkor, amikor már 10-12 asztal megnyílt és a következő megnyíló ablakot bezárom. Felugrik egy ablak, hogy az explorer hibát észlel, és amikor ezt a felugró ablakot bezárom, akkor záródik be a szoftver és az összes asztal.
Valakinek volt hasonló problémája?
Elképzelhető, hogy az új update terméke ez a hiba. Viszont általánosan a következőket mondta a Nextpoker manager-e:
Az ongame szoftver viszonylag sok memóriát használ, így sokasztalos játéknál javasolt viszonylag kevés más szoftvert (különös tekintettel a torrentre) futtatni.
Néhány játékosnál az is segített, hogy frissítették a java runtime environment-jüket (java futtatókörnyezet, jre) a legfrissebb verzióra. Ez utóbbit a java.sun.com-ról tudjátok pl. letölteni.
nextpoker
Válasz nextpoker kommentjére
2008. okt. 6. 16:55
Ma délelőtt az Ongame szoftver leállása miatt több játékosnak az általa megnyitott pókerasztalon maradhatott a pénze, amivel éppen az asztalon játszott.Maximum 24 órán belül mindenkinek visszakerül a Nextpoker accountjára a lefagyás során cash game asztalon maradt összeg.
Ez a probléma más ongame termeket is érintett, nem csak a Nextpoker-t.
Az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk.
peterpanic
Válasz nextpoker kommentjére
2008. okt. 6. 17:02
nextpoker:
az ongame.com-on a news részlegnél említenek egy átfogó szoifter upgradet, ez mikorra várható, elkezdődött már az átállás?
medgypeti
Válasz peterpanic kommentjére
2008. okt. 6. 17:15
nextpoker:
az ongame.com-on a news részlegnél említenek egy átfogó szoifter upgradet, ez mikorra várható, elkezdődött már az átállás?
"The new P5 Poker Engine will dramatically improve the performance of the company’s online poker platform and change the way online poker is played, experienced and perceived."
Úgy legyen.Elvileg Barcelonában mutatták be.
nextpoker
Válasz tylerhungary kommentjére
2008. okt. 6. 17:21
töltöttem fel netellerre pénzt,probaltam atutlani nextpokerre,de valamiért nem tudtam (lehet még nem aktivaltak az ottani szamlam) mire a nextpokeren is zaroltak a szamlam...
Az átutalás kérdése...
Moneybookers vagy Neteller account erősen javasolt, mindkettő működik. Fontos, hogy Netellerről pl. 2500 euró a deposit limit és euróban kell megadni a depositot. Ha pl. 500 dollárod van Netelleren és megadod, hogy 500 eurót szeretnél beutalni, nem fog menni amíg az euró árfolyama magasabb a dollárénál.
Ha megnyitsz egy neteller accountot és feltöltöd pénzzel, elképzelhető, hogy azonnal még nem íródik jóvá a neteller számládon a deposit. Ilyenkor próbáld meg újra.
Kiutalással eddig soha nem volt gond, 2 munkanapon belül mindig teljesül, legtöbbször max. 1 munkanap a kiutalás.
A Visa kártyát tényleg nem javasolt, mert elég kemények a feltételek és az azonosítás. Erre azért van szükség, mert a pókertermeket nem csak játékosok, hanem néha csalók is használnak. Ha pl. a Nextpoker elfogadna egy lopott VISA kártyáról 1000 eurót, amit egy játékos átbukik egy másik játékosnak, akkor a Nextpoker lenne felelős ezért az 1000 euróért, mert elfogadta az azonosítatlan beutalást. A moneybookers, neteller és egyéb e-pénztárcák pont a csalások kiszűrésére (ld. azonosítás) jók, ezért lehet onnan többet beutalni és gyorsabban.
Ha egy terembe túl könnyen lehet pl. VISA kártyáról depositolni, akkor a terem kiteszi magát a csalás kockázatának, ami hátrányos a teremnek, a játékosoknak és a csalókon kívül mindenkinek. A Nextpokernél ezért vannak ezek az elsőre kényelmetlennek tűnő szabályok, és ezért kell sokszor 1 napot várni arra, hogy kiutalásnál visszakerüljön az e-pénztárcádba vagy bankszámládra az összeg. A csalások kiszűrésére ugyanis a visszautalásokat manuálisan átnézik.
Még annyi, hogy ha véletlenül a Moneybookersen eléritek a tranzakciós limiteteket, akkor lehetőség van a Moneybookers-nél VIP account nyitására, ami ilyenkor sokat segít.
nextpoker
Válasz medgypeti kommentjére
2008. okt. 6. 17:24
"The new P5 Poker Engine will dramatically improve the performance of the company’s online poker platform and change the way online poker is played, experienced and perceived."
Úgy legyen.Elvileg Barcelonában mutatták be.
Reménykedjünk benne, hogy minél hamarabb meglesz az átállás, én is hallottam róla.
Addig is apró javítások jöttek, mint pl. amit néhány hónapja kifogásoltatok, hogy cash game-ben sitoutként tudsz csak pénzt újratölteni. Ez az értelmetlen megkötés már nem él szerencsére.
nextpoker
Válasz tylerhungary kommentjére
2008. okt. 6. 17:38
még 3 kérdésem lenne:
meg nézem h 50 euro a max befizetes kartyarol???az akademias bonuszt akkor is kapom ha több egységben fizetem be a pénzt?
elöre is köszi
Nagyon fontos kérdés.
A lényeg az, hogy ne legyen bennetek semmilyen félelem a bónusszal kapcsolatban. Akkor is 800 pontért kaptok 100 dollárt, ha soha nem fizettetek be és freerollozásból építettetek bankrollt, és akkor is, ha 50 vagy 2000 eurót depositoltatok. Ha bármikor elfogy a bónusz a számlátokról, kaptok újat ha aktiváljátok. A határidőkkel sincs gond, mert 3 hónap alatt nem hiszem, hogy akár nl10-en ne lehetne 800 pontot kiszedni. Ha meg a bónusz határidejének lejártáig úgy látjátok, hogy nem tudjátok a következő 800 pontot kiszedni (pl. egy 300 dolláros bónusz második 100 dollárját), akkor kértek egy új bónuszt, amire ismét nulláról ketyeg a határidő és van 3 hónapotok arra, hogy a bónusz első 100 dollárját kiszedjétek.