Ha így utaljuk át a pénzt, akkor az first depositnak számít? Esetleg az automatikus utalás is vagy esetleg egyik sem?
Miért nem tudom a pokerszámlámról a főszámlámra rakni a pénzt?
A transfer funds-nál nem jelenik meg,h hová írjam be az összeget!
volt nexpokeren ez az FPP bonus. Megnéztem bestfriends-en de ott csak használhatatlan bonusokat láttam, megkérdeztem a supportot azt mondták hogy a régi bónusz rendszer átvivődik. De tegnap meg kaptam egy emailt a nextpoker tagok új bónuszáról és nincs közte semmit érdemleges csak cash race, freerolls ..stb.
most akkor milyen lesz az alapbónusz?
nem pokerakadémiáról regeltem hanem direktbe.
ja és ha transferelni akarom nextpokerről bestfriendre akkor "unknown target user"-t ír ki pedig mindent rendesen beírtam a supportos meg háromszor is ugyanazt az idióta imélt küldte vissza kérdéseimre miszerint azt a nevet írjam be ami a nickem. lol mintha nem ezt csináltam volna.
Miért nem tudom a pokerszámlámról a főszámlámra rakni a pénzt?
A transfer funds-nál nem jelenik meg,h hová írjam be az összeget!
volt nexpokeren ez az FPP bonus. Megnéztem bestfriends-en de ott csak használhatatlan bonusokat láttam, megkérdeztem a supportot azt mondták hogy a régi bónusz rendszer átvivődik. De tegnap meg kaptam egy emailt a nextpoker tagok új bónuszáról és nincs közte semmit érdemleges csak cash race, freerolls ..stb.
most akkor milyen lesz az alapbónusz?
nem pokerakadémiáról regeltem hanem direktbe.
ja és ha transferelni akarom nextpokerről bestfriendre akkor "unknown target user"-t ír ki pedig mindent rendesen beírtam a supportos meg háromszor is ugyanazt az idióta imélt küldte vissza kérdéseimre miszerint azt a nevet írjam be ami a nickem. lol mintha nem ezt csináltam volna.
Igen, az alap bónuszt láttad. A jelenlegi Nextpoker játékosoknak más a signup bonus: 1000PP-nként kaptok $20-t, és automatikusan Gold VIP szintről indultok, ami azzal is jár, hogy gyorsabban gyűlnek a pontok. Össze tudjátok hasonlítani a korábbi iPoker termekkel ahol megfordultatok, szerintem ez az egyik legjobb signup bonus, ami létezik az iPoker-en.
A 600 dolláros maximum egyébként előírás, ennél nagyobb signup bónuszt iPokeren nem kínálhat egy terem sem.
köszi, de az eddigi FPP bónusz kb 43%-os RB-nek felelt meg. akkor ez az új ipokeres nyomába se ér a réginek?
ja és még annyi hogy cashoutoltam mindent, de ha pl egy hét mulva depositolok a betfriendes számlámra akkor tudni fogják hogy nextpokerről jöttem? (mikor megcsináltam a reget akkor semmit kódot nem adtak amit be kellett volna írni , ráadasául az általuk megírt link se tartalmazott semmi refert csak a sima betfriends főoldalát)
Nekem a pokerszámlán maradt a pénzem,remélem átrakják a főszámlámra!Én nem akarok átmenni a Betfriends-re!
pedig átkell menni mivel megszünt a nextpoker :)
ennyi hihetetlen bonusz után már alig várom h izzítsam a betfriends asztalait :D
remélme ma még átkerül a pénzem
Van egy kis problemó.
Nekem a pókerszámlámon maradt a pénzem ,de nextpoker program már nem működik.A honlapon a transfer funds-nál nem jelez semmit.
E-mailben ítra a support h,majd később,az este folyamán rakják majd át a pénzt a betfriens számlámra,de hogy?Mert ők azt honnan tudják h,milyen névvel regeltem és melyik számla az enyém?