atcsy
Válasz petskate kommentjére
2008. okt. 31. 20:40

elvilegautomatice átrakják a betfriendsre. gondolom kreálnak neked egy számlát uavval a loginnal minta nexten volt

szigma
Válasz nextpoker kommentjére
2008. okt. 31. 20:42

Igen, az alap bónuszt láttad. A jelenlegi Nextpoker játékosoknak más a signup bonus: 1000PP-nként kaptok $20-t, és automatikusan Gold VIP szintről indultok, ami azzal is jár, hogy gyorsabban gyűlnek a pontok. Össze tudjátok hasonlítani a korábbi iPoker termekkel ahol megfordultatok, szerintem ez az egyik legjobb signup bonus, ami létezik az iPoker-en.

A 600 dolláros maximum egyébként előírás, ennél nagyobb signup bónuszt iPokeren nem kínálhat egy terem sem.

Ez a Gold VIP szint hogy van technikailag megoldva. Az első befizetéskor kerülök oda, vagy a terem összevonással kerültem abba és ha csak 2-3 hónap múlva mennék oda akkor már "visszaléptem" mivel addig nem játszottam a terembe?

atcsy
Válasz szigma kommentjére
2008. okt. 31. 21:28

jah ez érdekes dolog, de sztem ez ugy van hogy ha a next koddal regelsz akkor alapboöl gold vipen kezdesz ez le is van írva a promoba is.

és ugy lenne célszerü h a gold minidg megmarad mivel ekkor lenne köze a 8FPPs ongames bonuszhoz.

de majd meglátjuk ma este :D

mijamoto
Válasz atcsy kommentjére
2008. okt. 31. 22:53

elvilegautomatice átrakják a betfriendsre. gondolom kreálnak neked egy számlát uavval a loginnal minta nexten volt

Igen ez történt,CSAKHOGY se a NextPokeres accountomon,se a Betfriends-es accountomon nincs a pénzem!
Mi a f....ért kell hétvégére időzíteni(ráadásul ünnep)?
A másik dolog meg:eszembe sincs az Ipokeren játszani,ezért cashout lesz,persze ha meg lesz a pénzem!Nagyon ajánlom!!!
Hülye fasz voltam,mikor befejeztem az utolsó játékot,nem egyből cashoutoltam az egészet!

133Roland
Válasz mijamoto kommentjére
2008. okt. 31. 23:09

Ejha... Van itt kavarodás....

Már a nexten is problémám volt vele,hogy mindenért külön kérvényt kellett benyújtani.... (de azért jó terem volt,kár érte....béke poraira..)

Majd lesz vhogy..

atcsy
Válasz 133Roland kommentjére
2008. okt. 31. 23:51

Igen ez történt,CSAKHOGY se a NextPokeres accountomon,se a Betfriends-es accountomon nincs a pénzem!
Mi a f....ért kell hétvégére időzíteni(ráadásul ünnep)?
A másik dolog meg:eszembe sincs az Ipokeren játszani,ezért cashout lesz,persze ha meg lesz a pénzem!Nagyon ajánlom!!!
Hülye fasz voltam,mikor befejeztem az utolsó játékot,nem egyből cashoutoltam az egészet!

az ongém baromságairol nem a nextpoker tehet :D

majd lesz valahogy nem csak te meg én vagyunk/voltunk a nextnél volt ott azért több ember is, kis idő lesz mire átjön a lé.Már én is nagyon várom, de a türelem rózsát terem...

addig hallgass jó zenét :D

mijamoto
Válasz atcsy kommentjére
2008. nov. 1. 1:18

Már megjött az email,h csináltak egy Betfriends-es számlát,söt át lehet utaltatni a pénzt a Nextpokeres számláról a Betfriends-esre!
Csak!!!A Nextpokeren még mindig nincs meg a pénzem,és nincs olyan menű az utalási résznél,h Betfriends-re utalás(ami nekem nem is kéne)!
Lassan haladunk,de legalább haladunk!:))

atcsy
2008. nov. 1. 1:43

jo neked h haladsz nekem még minidg a nexten rostokol a lém

csak megleszünk mára :D vagy hétvégére :D

mijamoto
Válasz atcsy kommentjére
2008. nov. 1. 1:48

jo neked h haladsz nekem még minidg a nexten rostokol a lém

csak megleszünk mára :D vagy hétvégére :D

Ki mondta,h nekem már meg van a pénzem?Arról még szó sincs!De már van látszatja a dolognak!

atcsy
2008. nov. 1. 3:09

én csak azt írtam h haladsz nem azt h finishben vagyol csáje :D

Élő ügyfélszolgálat