elvilegautomatice átrakják a betfriendsre. gondolom kreálnak neked egy számlát uavval a loginnal minta nexten volt
Igen, az alap bónuszt láttad. A jelenlegi Nextpoker játékosoknak más a signup bonus: 1000PP-nként kaptok $20-t, és automatikusan Gold VIP szintről indultok, ami azzal is jár, hogy gyorsabban gyűlnek a pontok. Össze tudjátok hasonlítani a korábbi iPoker termekkel ahol megfordultatok, szerintem ez az egyik legjobb signup bonus, ami létezik az iPoker-en.
A 600 dolláros maximum egyébként előírás, ennél nagyobb signup bónuszt iPokeren nem kínálhat egy terem sem.
jah ez érdekes dolog, de sztem ez ugy van hogy ha a next koddal regelsz akkor alapboöl gold vipen kezdesz ez le is van írva a promoba is.
és ugy lenne célszerü h a gold minidg megmarad mivel ekkor lenne köze a 8FPPs ongames bonuszhoz.
de majd meglátjuk ma este :D
elvilegautomatice átrakják a betfriendsre. gondolom kreálnak neked egy számlát uavval a loginnal minta nexten volt
Ejha... Van itt kavarodás....
Már a nexten is problémám volt vele,hogy mindenért külön kérvényt kellett benyújtani.... (de azért jó terem volt,kár érte....béke poraira..)
Majd lesz vhogy..
Igen ez történt,CSAKHOGY se a NextPokeres accountomon,se a Betfriends-es accountomon nincs a pénzem!
Mi a f....ért kell hétvégére időzíteni(ráadásul ünnep)?
A másik dolog meg:eszembe sincs az Ipokeren játszani,ezért cashout lesz,persze ha meg lesz a pénzem!Nagyon ajánlom!!!
Hülye fasz voltam,mikor befejeztem az utolsó játékot,nem egyből cashoutoltam az egészet!
Már megjött az email,h csináltak egy Betfriends-es számlát,söt át lehet utaltatni a pénzt a Nextpokeres számláról a Betfriends-esre!
Csak!!!A Nextpokeren még mindig nincs meg a pénzem,és nincs olyan menű az utalási résznél,h Betfriends-re utalás(ami nekem nem is kéne)!
Lassan haladunk,de legalább haladunk!:))
jo neked h haladsz nekem még minidg a nexten rostokol a lém
csak megleszünk mára :D vagy hétvégére :D
jo neked h haladsz nekem még minidg a nexten rostokol a lém
csak megleszünk mára :D vagy hétvégére :D
én csak azt írtam h haladsz nem azt h finishben vagyol csáje :D