mijamoto
Válasz atcsy kommentjére
2008. nov. 1. 11:08

A NextPokeres főszámlán a pénz!
További sok sikert a Nextpoker csapatának az Ipokeren!!!

nextpoker
Válasz mijamoto kommentjére
2008. nov. 1. 11:32

Csak hogy tudjátok, hogy mi tart ennyi ideig: a Nextpokernek több tízezer számlát kell átmozgatnia, alapszámlára tennie, a kivételes eseteket (pl. nevek ütközése) kezelnie és technikailag megoldani a transzfert. Előbb-utóbb minden probléma megoldódik, így a pókerszámla - alapszámla utalás is.

zolih
Válasz nextpoker kommentjére
2008. nov. 1. 12:47

Csak hogy tudjátok, hogy mi tart ennyi ideig: a Nextpokernek több tízezer számlát kell átmozgatnia, alapszámlára tennie, a kivételes eseteket (pl. nevek ütközése) kezelnie és technikailag megoldani a transzfert. Előbb-utóbb minden probléma megoldódik, így a pókerszámla - alapszámla utalás is.

ezért késhet a cashoutom is(banktransfer)?
24-én cashoutoltam, 25-én írtak vissza hogy elküldték a banknak és 2-4 nap mire megjön. MA még nem volt a számlámon , 7napja küldték el tehát 3napot késik (bár benne volt 2hétvége is, nem tudom az számit-e).

atcsy
Válasz zolih kommentjére
2008. nov. 1. 22:12

jah. valami iesmit irtak az oldalon ha most cash outolsz akkor csuszik rendesen a kifizu.

no mostmár lassan megérkezik a lé a számlámra ,remélem h ma már tolhatom...

atcsy
Válasz atcsy kommentjére
2008. nov. 1. 22:15

" Nextpoker and Betfriends, withdrawal requests can take longer than usual to be processed, up to 2 weeks"

de bocsánatot kértek ugyh ne háborogjunk :D

Satukan
Válasz atcsy kommentjére
2008. nov. 1. 22:42

Nektek hogy áll az átutalás?

Nekem délelőttre visszarakták a Nexten a főszámlára a pénzt, de azóta semmi. Viszont a Betfriendsen már tegnap működött az accountom, ugyanaz a felhasználónév + jelszó, de tegnap este 11 után amikor be akartam lépni a következő fogadott: User locked. Please contact support. Volt ilyen valakinél? Contactoltam a supporttal, azóta is várom a választ...

Elismerem, hogy 10 ezer user + mittom én, de azért ezt az egészet lehetne egy kicsit normálisabban is csinálni. Semmi normális tájékoztatás, csak hogy 48 órán belül lesz valami... Nem igazán örülök, hogy 2 napi játékom kiesik.. Ráadásul a bónuszra is kiváncsi leszek, hogyan kompenzálják, több, mint a felénél jártam már...

atcsy
Válasz Satukan kommentjére
2008. nov. 2. 0:09

sajnos előfordult a dolog,de nem a next hibája.Itt az ongame networkot lehet hibáztatni ami miatt most szopunk rendesen.

Sztem kurvára örülni kéne hogy ilyen jo bonusz ajánlatokat kapunk szerintem.

De világosítson fel vki ha nem így gondolja.

A pénz majd csak egyszer megjön remélem már én is h mihamarabb.

nextpoker
Válasz atcsy kommentjére
2008. nov. 2. 16:29

> User locked. Please contact support.
Egyvalakinél volt eddig akiről tudok, a supportnak kell ilyenkor írni egy mailt (my login name is xxx, please unlock my account).

> Ráadásul a bónuszra is kiváncsi leszek, hogyan
> kompenzálják, több, mint a felénél jártam már...
A tájékoztató e-mailben leírtak szerint töredékpontokért is kaptok bónuszt.

A kifizetések késői megérkezésére továbbra is csak azt tudom írni, hogy a Nextpoker nevében elnézést kérek. Az első tájékoztató kiküldésekor még pár óra volt, viszont 31-én az automatikus számlalétrehozások és átutalások jobban leterhelték a rendszert.

A banki átutalással kapcsolatban ha írsz a supportnak angolul vagy a hungary-s címre magyarul a login neveddel, akkor utána tudnak nézni, hogy hol tart az átutalás.

zolih
Válasz nextpoker kommentjére
2008. nov. 2. 17:05

>

A banki átutalással kapcsolatban ha írsz a supportnak angolul vagy a hungary-s címre magyarul a login neveddel, akkor utána tudnak nézni, hogy hol tart az átutalás.

köszi, mi is a magyar emailcíme pontosan?, mert nem találom

Satukan
Válasz zolih kommentjére
2008. nov. 2. 17:42

Magyar nyelven az elérhetőség:
hungary@betfriends.com

Élő ügyfélszolgálat