herrbert74
Válasz tucsidorka kommentjére
2008. máj. 9. 2:35

Ez engem is érdekelne, mit tudtok erről, mert úgy vettem észre, hogy nem vesztek el a maradék pontjaim a hó végén. Múlt hónapban átszabták ugye kicsit a Nextpoker weboldalának bónusz részét és most négyszer 100 dolláros bónusz van mindig kiadva 70 napra.
Ezek szerint tehát át lehet vinni a fel nem használt pontokat a következő hónapra?

Valhalla
2008. máj. 9. 11:21

A 17. hozzászólásban leírtak egy kicsit elbizonytalanítottak, mivel most fizetnék be.
Az rendben, hogy 800 pont egyenlő 100$. De:
- ha egy adott hónapban pl. 1200 pontot csinálok akkor is csak 100$-t kapok és a 400 pont elveszlik, vagy beszámítják a következő hónapban? Ergo: egy adott hónapban csak 100, 200, 300, stb. egész számú bónuszdollárt lehet keresni?

Nekem azt mondták, az a lényeg, nincs időkorlát, nincs időponthoz kötve, nincs havi számolás. Ha összejött 800 pont, akármekkora idő alatt is, kapsz 100$-t.Ebből következően, nincs eleszett pont sem. Pl. Márciusban 1000 pontot gyűjtesz, kapsz 100$-t, áprilisban nem játszol, májusban amikor 600 pontot összeszedsz, megint 100$ a bónusz mert ugye volt még 200 pontod. Lehet, hogy van felső korlát, pl. 400$/70 nap,, de ha kevés, nyugi, van még bőven Ongame terem, ahol szívesen adnak hasonló feltételekkel. A Nextnek hatalmas előnye a többiekkel szemben a grafikában rejlik, sokkal szebb mint bármelyik Ongame teremé.

tucsidorka
Válasz Valhalla kommentjére
2008. máj. 9. 11:29

bonus

levelezgettem a supporttal...így kiderült:
befizetési összegtől függetlenül kaptam 300$-t 60 napra, tehát időkorlát van, elveszett pont viszont nincs!, 800 pont/ 100$ egységekben jóváírják.
Nem ártana javítani a feltételek leírásán...

buktar
2008. máj. 9. 12:17

Akkor az Admin -tól kérdezzük meg: az innen regelőknek korlátlan bónusz jár?

Admin
2008. máj. 9. 12:40

befizetési összegtől függetlenül kaptam 300$-t 60 napra, tehát időkorlát van, elveszett pont viszont nincs!, 800 pont/ 100$ egységekben jóváírják. Nem ártana javítani a feltételek leírásán...

A NextPoker bemutató oldalon kiírt feltételek helyesek, aki az akademia8 kóddal regisztrál, annak korlátlan 8PP/$100 bónusz jár!

Rákérdezünk, hogy a hónap végi maradék pontok terén van -e valami változás.

Valhalla
Válasz Admin kommentjére
2008. máj. 9. 15:44

A NextPoker bemutató oldalon kiírt feltételek helyesek, aki az akademia8 kóddal regisztrál, annak korlátlan 8PP/$100 bónusz jár!

Rákérdezünk, hogy a hónap végi maradék pontok terén van -e valami változás.

Ne haragudjon meg kedves Admin, de fenti állítása egyszerűen nem igaz, rákérdeztem a dologra, berakom mégegyszer az eredeti választ:

Hi,
You will get $100 bonus when you collect 800 player points, it is no longer
on a monthly basis. As soon as you have collected 800PP, your bonus will be
paid out.

-------------------------------
Best Regards
Stina Lindgren

Na erre két nap múlva azt az ajánlatot kaptam, amit Herrbert is írt, vagyis: 70nap alatt 3200 pontért 400$ bónusz, 100$-onként kifizetve. Apró szemétség volt, hogy április közepe felé közölték, hogy ez az ajánlat március 1-től él, május 10-n jár le. Na hagytam is..... Ettől függetlenül még mindig azt mondom, a legjobb Ongames terem 70 nap alatt egy totál kezdő is ki tud szedni 100$-t. Csaktényleg igaz hogy jó lenne javítani a bemutató oldalt.

Admin
2008. máj. 9. 17:21

Ne haragudjon meg kedves Admin, de fenti állítása egyszerűen nem igaz, rákérdeztem a dologra, berakom mégegyszer az eredeti választ

Tehát még egyszer leírom: Az állítás igaz, az akademia8 kóddal regisztráló játékosoknak korlátlan 8x bónusz érhető el. Nem értem, hogy mi az ami nem világos ebben. Ez a létező legjobb Ongame bónusz jelenleg.

Az, hogy egy mezei supportos vagy hírlevél mit mond nem lényeges.

Abban nem vagyok jelenleg teljesen biztos, hogy a maradék pontok átvihetők -e a következő hónapra (mostanság lehet hogy volt ebbe változás), de hamarosan ezt is kiderítjük.

Ha esetleg valaki aki az akademia8 kóddal regisztrált, és mégse kapja meg a bónuszát, csak írjon fórum bejegyzést vagy email üzenetet.

Valhalla
Válasz Admin kommentjére
2008. máj. 9. 17:57

Tehát még egyszer leírom: Az állítás igaz, az akademia8 kóddal regisztráló játékosoknak korlátlan 8x bónusz érhető el. Nem értem, hogy mi az ami nem világos ebben. Ez a létező legjobb Ongame bónusz jelenleg.

Az, hogy egy mezei supportos vagy hírlevél mit mond nem lényeges.

Yes sir, minden világos. Ezek szerint a Nextpoker-nek van egy alap konstrukciós promóciós ajánlata, pl. a refer a frend, ill. a nem affiliate oldalról regelők számára. Az affiliate oldalakkal meg egyedi megegyezések vannak. A supportosok meg fújják az alapkonstrukciót, nem veszik figyelembe, ki honnét regisztrált.

Most már csak azt nem értem, miért is nem Columbo a nickname-m :D

herrbert74
2008. máj. 10. 19:03

Igen, a bónusz most is korlátlan, csak nincs így kimondva, és nem 100 dollárt kapsz 800 pontért végtelen időre, hanem 400-at 3200 pontért 70 napra, szintúgy 100 dolláros bontásban. Ha megvan, új bónuszt kapsz. A különbség lényegében lényegtelen. Ami fontos viszont, hogy nem veszik el a pontod hó végén, hanem csak 70 nap után.

borniex
Válasz Godmode kommentjére
2008. máj. 12. 22:10

Miért nem tudom a lobby ablakban megnézni a kézpénzes asztalokat? Nem fizettem még be ezért nem tudom átnézni h mi az asztal arány?

Élő ügyfélszolgálat