player points
Mire lehet beváltani felhasználni a player pontokat
Miért nem tudom a lobby ablakban megnézni a kézpénzes asztalokat? Nem fizettem még be ezért nem tudom átnézni h mi az asztal arány?
Köszönöm a választ a befizetés után minden rendbejött. Ha beváltok egy bónuszt a pontok elvesznek? Pici különbséget vélek felfedezni a játékosállományban a bwin és a next között, ez hogyan lehetséges?ugyanaz a network!
Szia Borniex,
Ha beváltok egy bónuszt a pontok elvesznek?
Pici különbséget vélek felfedezni a játékosállományban a bwin és a next között, ez hogyan lehetséges?ugyanaz a network!
Már rájöttem a különbségre!! A legjobb asztalok a nextpokeren nem jelennek meg, arra gondoltam ezek a bwines kaszinós emberek lehetnek. Furcsa! Tényleg nagy a különbség a potátlagok között. Sajnálom h nem játszhatok rajtuk.
Már rájöttem a különbségre!! A legjobb asztalok a nextpokeren nem jelennek meg, arra gondoltam ezek a bwines kaszinós emberek lehetnek. Furcsa! Tényleg nagy a különbség a potátlagok között. Sajnálom h nem játszhatok rajtuk.
Üdv
Az lenne a kérdésem, hogy mire lehet használni a pontokat?
A Player Point-okért (PP, a magyar weboldalon Játékos Pont) cserébe bónusz dollárokat kaphatsz. 800PP-ért 100 dollárt ír jóvá a számládon a rendszer (Pókerakadémia regisztráció szükséges hozzá!), egy nappal a feltételek teljesítése után.
Emellett akármikor elfogy a bónusz a számládról, írhatsz e-mailt a supportnak, hogy új bónuszt kérsz.
A 8PP/dollár bónusz jellemzői, hogy 8PP-ért kapsz 1 dollárt, egy egydolláros sit and go fee-ért pedig 5 pontot írunk jóvá. Ez azt jelenti, hogy a fee ötnyolcada visszakerül a számládra. A Cash game játékosoknál egy kicsit alacsonyabb ez az arányszám, de nem olyan sokkal.
Jelenleg más felhasználási lehetőség nincs, így eldöntheted, hogy a cash bónuszt mire használod fel és mivel leped meg magad ha jól teljesítettél. Annyit elöljáróban elárulhatok, hogy vizsgálom az egyéb ösztönző lehetőségeknek a megvalósíthatóságát, amint a vezetők rábólintottak egy promócióra, értesülni fogtok róla.
magyar weboldal
A www.nextpoker.com weboldal (kb. 80-85%-ban) magyar nyelven is elérhető. Így pl. már regisztrálni is magyarul lehet.
A magyar nyelvű oldal kiválasztásához jelenleg a főoldal jobb fölső sarkában kell kattintani az English feliratra és a legördülő menüből kiválasztani a Magyar menüpontot.
Reményeink szerint hamarosan IP cím alapján fogja a rendszer automatikusan meghatározni, hogy milyen nyelven jelenjen meg az oldal.
A www.nextpoker.com weboldal (kb. 80-85%-ban) magyar nyelven is elérhető. Így pl. már regisztrálni is magyarul lehet.
A magyar nyelvű oldal kiválasztásához jelenleg a főoldal jobb fölső sarkában kell kattintani az English feliratra és a legördülő menüből kiválasztani a Magyar menüpontot.
Reményeink szerint hamarosan IP cím alapján fogja a rendszer automatikusan meghatározni, hogy milyen nyelven jelenjen meg az oldal.