nextpoker
Válasz medgypeti kommentjére
2008. jún. 16. 13:24

Szoftvert nem fogtok frissíteni a közeljövőben?Mert addig hiába magyar...:)

Rákérdezek, hogy mik a feltételei annak, hogy magyar legyen a szoftver.

medgypeti
Válasz nextpoker kommentjére
2008. jún. 16. 13:54

Rákérdezek, hogy mik a feltételei annak, hogy magyar legyen a szoftver.

Nem, félreértettél, nem kell hogy magyar legyen.Nem azzal van a baj, hanem, hogy a problémák amik mindenhol felmerülnek a szoftverrel kapcsolatban miért nincsenek orvosolva.Nagyon sokan csak amiatt nem játszanak a hálózatban, köztük én is.Óriási erőforrást igényel, nem lehet 8-9 asztalnál többen játszani, illetve nem lehet normálisan rebuyolni és még sorolhatnám.De gondolom erről mindenki tud az ongamenél csak valahogy nem akarnak tudomást venni róla.

medgypeti
2008. jún. 16. 16:08

Úgy tűnik megint nem kapok választ....

nextpoker
2008. jún. 16. 19:29

ongame szoftver

Nem, félreértettél, nem kell hogy magyar legyen.Nem azzal van a baj, hanem, hogy a problémák amik mindenhol felmerülnek a szoftverrel kapcsolatban miért nincsenek orvosolva.Nagyon sokan csak amiatt nem játszanak a hálózatban, köztük én is.Óriási erőforrást igényel, nem lehet 8-9 asztalnál többen játszani, illetve nem lehet normálisan rebuyolni és még sorolhatnám.De gondolom erről mindenki tud az ongamenél csak valahogy nem akarnak tudomást venni róla.

Nos... a fenti problémák előre jelzem, hogy valószínűleg nem holnapra lesznek kijavítva, mert egy szoftvert átírni és letesztelni nem két nap. A fejlesztés feltételezem, hogy folyamatos az Ongame-nél, így idővel biztosan lesznek újítások.

Jelenleg annyit tudok tenni, hogy összegyűjtöm az észrevételeket, továbbítom a Nextpoker számára, és forszírozom, hogy kommunikálják megfelelően a hálózat vezetésének vagy ha tudják, akkor fektessenek energiát abba, hogy ők maguk találjanak valamilyen megoldást. Emellett még kapcsolatba lépek a hálózat ombudsman-ével.
- asztalok száma: az erőforrásigény valós probléma, tényleg kihívás olyan számítógép-konfigurációt találni, amely 12 vagy több asztalt akadozásmentesen futtat (bár létezik :)). Én soha nem mentem 10 fölé (lehet, hogy a közeljövőben csinálok egy sokasztalos tesztet). Ennek a hátránya a kevesebb termelt rake, viszont előnye, hogy a 10-nél több asztalon grindoló játékosok helyett arányaiban több a fish, főleg NL50-NL100-on.
- rebuyolás: feltételezem, hogy itt nem a rebuy versenyekről beszélsz, hanem arról, hogy amikor mondjuk elveszted a stacked 20%-át cash game-en, akkor sitoutba kell magad raknod ahhoz, hogy feltöltsd a stacked 100%-ra, majd újra be kell ülnöd. Ez nekem is feltűnt, viszont már reflexből megoldom a dolgot miután bedobtam a lapom, azonnal sitoutra megyek, feltöltök és visszaülök. Ez nem megoldás a problémára, szintén továbbítom a Nextpoker ügyvezetőjének.

Mindenképp kezdeményezni fogok egy beszélgetést arról, hogy a Nextpoker mit tud tenni a hibákkal kapcsolatban.

Még egy észrevétel: ha nem válaszolok fél órán belül a kérdésedre, az valószínűleg azt jelenti, hogy éppen nem nézem a fórumot.

medgypeti
2008. jún. 16. 19:33

Köszönöm a korrekt választ!Bocs, hogy türelmetlen voltam:)

makkkiraly
Válasz Godmode kommentjére
2008. jún. 18. 11:23

Megnéznétek kérlek, hogy amikor regisztráltam használtam-e az akademia8 kódot? User: jouskaaa

Köszönöm

nextpoker
Válasz makkkiraly kommentjére
2008. jún. 18. 20:30

Megnéznétek kérlek, hogy amikor regisztráltam használtam-e az akademia8 kódot? User: jouskaaa

Köszönöm

Megkérdezem a supportot, amint megkaptam a választ, írok neked egy személyes üzenetet.

makkkiraly
2008. jún. 18. 21:34

Megkérdezem a supportot, amint megkaptam a választ, írok neked egy személyes üzenetet.

Előre is köszönöm.

nextpoker
Válasz makkkiraly kommentjére
2008. jún. 19. 8:51

Köszönöm

Privát üzenet ment, jó játékot és sok fisht kívánok! ;)

pzsolti
2008. jún. 27. 13:02

Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem,hogy jár-e akkor is Ppont ha a rake csak 0,05 volt,mert az oldalon az van,hogy 0,1 rake=0,1 Ppont.Ha valaki megválaszolná megköszönném.

Élő ügyfélszolgálat