Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem,hogy jár-e akkor is Ppont ha a rake csak 0,05 volt,mert az oldalon az van,hogy 0,1 rake=0,1 Ppont.Ha valaki megválaszolná megköszönném.
Lehet hülyeséget fogok kérdezni, de nem rég regisztráltam a terembe. Használtam az akademias kódot és honnan lehet megtudni, hogy a 8pp/1$ bónuszra vagyok jogosult és nem a 10pp/1$-ra, ami a honlapon van kiírva?
Ha használtad a kódot, automatikusan azt kapod. Egyébként ha le akarod ellenőrizni, akkor lépj be a www.nextpoker.com-on a backoffice-ba (Sign in gombtól balra login név és jelszó beírásával), majd kattints a My Bonuses gombra (magyar nyelvű oldalon: Bejelentkezés gomb és Bónuszaim gomb).
Ha a Points Required sorban 800 szerepel, akkor 8PP/dollár bónuszon vagy, ha 1000, akkor 10PP/dollár bónuszon.
Köszönöm, megtaláltam. 8PP/$-on vagyok.
Köszönöm, megtaláltam. 8PP/$-on vagyok.
A rake számítás módja (contributed) minden ongame teremben megegyezik, a bónusz mértékében lehet eltérés (8PP/dollár, 10PP/dollár, 100 dolláros egységekben kivehető bónusz, 600 dolláros egységekben kivehető bónusz stb.).
Ma 19 órakor kezdődik a Nextpoker Formula-1 liga első fordulója, egy 200 dolláros freeroll (+25 dollár bounty nicholasace-en).
A freerollon való induláshoz elég regisztrálni, befizetés nem szükséges.
A liga állását hol tudom követni, illetve az első kiesőnek jár vmi? :)
Minden EUR-ban van? Át lehet állítani USD-ra? MB-ről utalnék egy minimális USD-t.
moneybookers deposit resznel van egy bonus code sor, az mi?