JociBalboa
Válasz mr. salvataggio kommentjére
2011. júl. 31. 16:40

Sziasztok!

Tudnátok abban segíteni, hogy milyen megbízható Ongame skin-re mehetnék, ahol kijátszhatnék egy FD bónuszt? (Betfair, Betsson, Betsafe már kilőve)
Gondolkozok a visszatérésen Ongame-re, de olvastam, hogy volt olyan oldal, ami időközben csődbe ment.
Még vannak ilyenek, hogy Europoker, Heypoker, Eurobet. Többet nem ismerek. Sok van még?
Előre is köszi.

hey
europokerrel nem, szerintem EuroSuperPoker-rel voltak problémák.

mr. salvataggio
Válasz JociBalboa kommentjére
2011. júl. 31. 17:53

Köszi srácok a tanácsokat, végül a Hollywood lett és már le is toltam egy csodálatos session-t. Megfeledkeztem, hogy Ongame egy más univerzum:)

Tyllus
2011. júl. 31. 19:27

a Hollywood lett és már le is toltam egy csodálatos session-t. Megfeledkeztem, hogy Ongame egy más univerzum:)

- Miért pont a Hollywood lett? Most hallok róla először, de ez nem jelent semmit :) Tapasztalatok? GL!

mr. salvataggio
Válasz Tyllus kommentjére
2011. aug. 1. 10:37

- Miért pont a Hollywood lett? Most hallok róla először, de ez nem jelent semmit :) Tapasztalatok? GL!

Sok választás nem maradt, ahol még nem volt regisztrációm. Megnéztem ezt és a Best Poker honlapjait, mind a kettőt rendben találtam (persze ez még nem jelent semmit). Beraktam 300 usd-t ide és kaptam egy 500 usd-s fd bónuszt, 4k pontot kell érte gyűjtenem két hónap alatt. Ez szerintem vállalható. Persze egy nagyobb oldalon biztonságosabb lenne, de ennyi kockázat vállalható.

Dj69k
2011. aug. 2. 21:06

Bank sort code (Registration number)*
kiakarok fizetni bankszámlára, mi a franc ez a rovat? ezzel még sehol nem találkoztam..

mojojojo
Válasz Dj69k kommentjére
2011. aug. 2. 21:24

Bank sort code (Registration number)*
kiakarok fizetni bankszámlára, mi a franc ez a rovat? ezzel még sehol nem találkoztam..

Asszem ezt a britek használják, swift kódot kell szerintem beírni, ha amúgy nincs olyan mező.

Godmode
Válasz mojojojo kommentjére
2011. aug. 2. 23:11

nektek sem mukodik a handhistory funkcio (404 hiba)?

rogan99
Válasz Godmode kommentjére
2011. aug. 2. 23:52

nektek sem mukodik a handhistory funkcio (404 hiba)?

nálam ugyanez van

ChEaTeR
Válasz rogan99 kommentjére
2011. aug. 3. 0:39

Hollywood poker wtf?

Regelésnél folyamatosan valami hibát írt, kb. a 15. próbálkozásra sikerült.
Aztán mikor a lakcímemet kellet megadni, hiába fért ki az első sorba az egész, muszáj volt valamit írni az üresen maradt 2. sorba különben nem engedett tovább.

Fizetésnél minden bónuszkódra hibát ír (ráadásul ahány helyen néztem, mindenhol más feltételek írtak)

Gondolom nem baj, majd segít a LIVE CHAT support (kb. 2szer nagyobb betűkkel)
... 3perc alatt 5 üzenetet kaptam, hogy milyen fontos vagyok a számukra, és mindjárt megérkezik a support, legyek addig türelemmel... aztán persze kiderült, hogy nem elérhető, viszont írhatok e-mailt! :)

e-mail megírva.

gondoltam amíg válaszolnak befejezem a regisztrációt, mivel már csak 1 lépés maradt, a szoftver letöltése:

Not Found

The requested URL /games/204/Z4DC/InstallerHollywoodPoker.exe was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Ezek után bele se merek gondolni, hogy mi lesz, mikor pénzt szeretnék majd kivenni...

jabyga
Válasz ChEaTeR kommentjére
2011. aug. 7. 0:42

Sziasztok, most regeltem a betfair-re, és nem működik a hm hud. Beállítottam az autoimport mappát is, de mégsem találja a playert(engem). Ez mitől lehet? Elvileg automatikusan menti a hh-kat nem? Köszi előre is!

up: Már meg is van! Mekkora fish vagyok! A username-re kerestem a HEM-el és a screen name kell! :D Lol

Élő ügyfélszolgálat