Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy milyen megbízható Ongame skin-re mehetnék, ahol kijátszhatnék egy FD bónuszt? (Betfair, Betsson, Betsafe már kilőve)
Gondolkozok a visszatérésen Ongame-re, de olvastam, hogy volt olyan oldal, ami időközben csődbe ment.
Még vannak ilyenek, hogy Europoker, Heypoker, Eurobet. Többet nem ismerek. Sok van még?
Előre is köszi.
Köszi srácok a tanácsokat, végül a Hollywood lett és már le is toltam egy csodálatos session-t. Megfeledkeztem, hogy Ongame egy más univerzum:)
a Hollywood lett és már le is toltam egy csodálatos session-t. Megfeledkeztem, hogy Ongame egy más univerzum:)
- Miért pont a Hollywood lett? Most hallok róla először, de ez nem jelent semmit :) Tapasztalatok? GL!
Bank sort code (Registration number)*
kiakarok fizetni bankszámlára, mi a franc ez a rovat? ezzel még sehol nem találkoztam..
Bank sort code (Registration number)*
kiakarok fizetni bankszámlára, mi a franc ez a rovat? ezzel még sehol nem találkoztam..
nektek sem mukodik a handhistory funkcio (404 hiba)?
nektek sem mukodik a handhistory funkcio (404 hiba)?
Hollywood poker wtf?
Regelésnél folyamatosan valami hibát írt, kb. a 15. próbálkozásra sikerült.
Aztán mikor a lakcímemet kellet megadni, hiába fért ki az első sorba az egész, muszáj volt valamit írni az üresen maradt 2. sorba különben nem engedett tovább.
Fizetésnél minden bónuszkódra hibát ír (ráadásul ahány helyen néztem, mindenhol más feltételek írtak)
Gondolom nem baj, majd segít a LIVE CHAT support (kb. 2szer nagyobb betűkkel)
... 3perc alatt 5 üzenetet kaptam, hogy milyen fontos vagyok a számukra, és mindjárt megérkezik a support, legyek addig türelemmel... aztán persze kiderült, hogy nem elérhető, viszont írhatok e-mailt! :)
e-mail megírva.
gondoltam amíg válaszolnak befejezem a regisztrációt, mivel már csak 1 lépés maradt, a szoftver letöltése:
Not Found
The requested URL /games/204/Z4DC/InstallerHollywoodPoker.exe was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Ezek után bele se merek gondolni, hogy mi lesz, mikor pénzt szeretnék majd kivenni...
Sziasztok, most regeltem a betfair-re, és nem működik a hm hud. Beállítottam az autoimport mappát is, de mégsem találja a playert(engem). Ez mitől lehet? Elvileg automatikusan menti a hh-kat nem? Köszi előre is!
up: Már meg is van! Mekkora fish vagyok! A username-re kerestem a HEM-el és a screen name kell! :D Lol