darabka
Válasz wttomi kommentjére
2011. szept. 5. 14:07

Már olvasgattam de nekem még mindíg nem tiszta 800 pontot kéne összegyűjtenem,és nl 20 on játszottam 8-10 asztalon kb 40 -50 órát,A vip pontom kb 120 körül van a bp pontom olyan 70 körül,és új hét új frissítés,most azt írta a support hogy 30 pontom van.De hogy ezek milyen pontok?Szóval ha azt írja 1 oldal hogy mondjuk fd hez 800 pont kell....Akkor bp re gondol?Mert ha nl20 on 40 -50 óra játékért kaptam 30 at akkor az nagyon csúnya....Kérlek segítsetek hogy fd bónusznál melyik pont számít.THX

Itt látod, hogy hogy áll a bónuszod:
https://www.betsson.com/hu/my-account/available-bonuses/index.asp

Ha a link nem ok, akkor belépve a számlád alatt látod a bal oldali menüben, hogy Elérhető/aktív bónuszok...

wttomi
2011. szept. 5. 14:49

na mostmeg azt írják hogy 170 pont kell ha jól fordítom: You have 170 points left to collect before you will received your bonus

darabka
2011. szept. 5. 15:07

na mostmeg azt írják hogy 170 pont kell ha jól fordítom: You have 170 points left to collect before you will received your bonus

Itt pedig láthatod azt is, hogy melyik hónapban mennyi pontot gyűjtöttél:
https://poker.betsson.com/hu/#/my-poker/

Faky
Válasz darabka kommentjére
2011. szept. 6. 2:11

Hali!

Játék közben az egyik asztalnál kiírják, hogy "A játék ennél az asztalnál befejeződött". Akkor láttam utoljára azt a majdnem 40 dollárom, amit elfelejtettek a számlámra kiutalni.

Ilyenkor mit lehet tenni? Ez nekem 2 beülőt jelent és számít. Írjak az OnGame supportnak?!

wttomi
Válasz Faky kommentjére
2011. szept. 6. 2:34

-

Köszi a gyors választ,már stimmel

Galambos Tarzan
Válasz Dj69k kommentjére
2011. szept. 6. 5:38

Engem beengedett de a nevezési díjam eltűnt..

Valaki visszakapta már a pénzét ezután a fagyás után? Nekem kb. $70 -al tartoznak az eset óta. 24 órát ígért a support, de max 48 órán belül visszautalják a beülőket. Már 72 is eltelt azóta, és semmi, pedig az asztalszámokat is elküldtem nekik mailben. 6db 11$ -os asztalom volt nyitva.

helbee
Válasz Faky kommentjére
2011. szept. 6. 8:52

Hali!

Játék közben az egyik asztalnál kiírják, hogy "A játék ennél az asztalnál befejeződött". Akkor láttam utoljára azt a majdnem 40 dollárom, amit elfelejtettek a számlámra kiutalni.

Ilyenkor mit lehet tenni? Ez nekem 2 beülőt jelent és számít. Írjak az OnGame supportnak?!

Általában 10-20perc alatt legkésőbb a számládon lesz a pénz, de régebben előfordult az is, hogy napokba telt a dolog. Ne aggódj, előbb-utóbb tuti megkapod.

uncleben0209
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2011. szept. 6. 17:45

Valaki visszakapta már a pénzét ezután a fagyás után? Nekem kb. $70 -al tartoznak az eset óta. 24 órát ígért a support, de max 48 órán belül visszautalják a beülőket. Már 72 is eltelt azóta, és semmi, pedig az asztalszámokat is elküldtem nekik mailben. 6db 11$ -os asztalom volt nyitva.

Nekem 4 11$ os beülőm volt bukó, de addig zargattam őket, amíg nem voltak hajlandóak kifizetni (Smart Live Poker)! Aznap meg is kaptam mind a beülőket, mind a pokerpontokat:)

Dj69k
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2011. szept. 6. 17:52

Nekem már este megvolt.

Dj69k
Válasz Dj69k kommentjére
2011. szept. 7. 9:35

Meddig nem megy az ongame?
De jó , hogy sehol nem olvastam a karbantartást..

Szerk.: már látom, 2-ig remek. Fy.

Élő ügyfélszolgálat