Már olvasgattam de nekem még mindíg nem tiszta 800 pontot kéne összegyűjtenem,és nl 20 on játszottam 8-10 asztalon kb 40 -50 órát,A vip pontom kb 120 körül van a bp pontom olyan 70 körül,és új hét új frissítés,most azt írta a support hogy 30 pontom van.De hogy ezek milyen pontok?Szóval ha azt írja 1 oldal hogy mondjuk fd hez 800 pont kell....Akkor bp re gondol?Mert ha nl20 on 40 -50 óra játékért kaptam 30 at akkor az nagyon csúnya....Kérlek segítsetek hogy fd bónusznál melyik pont számít.THX
na mostmeg azt írják hogy 170 pont kell ha jól fordítom: You have 170 points left to collect before you will received your bonus
na mostmeg azt írják hogy 170 pont kell ha jól fordítom: You have 170 points left to collect before you will received your bonus
Hali!
Játék közben az egyik asztalnál kiírják, hogy "A játék ennél az asztalnál befejeződött". Akkor láttam utoljára azt a majdnem 40 dollárom, amit elfelejtettek a számlámra kiutalni.
Ilyenkor mit lehet tenni? Ez nekem 2 beülőt jelent és számít. Írjak az OnGame supportnak?!
-
Köszi a gyors választ,már stimmel
Engem beengedett de a nevezési díjam eltűnt..
Hali!
Játék közben az egyik asztalnál kiírják, hogy "A játék ennél az asztalnál befejeződött". Akkor láttam utoljára azt a majdnem 40 dollárom, amit elfelejtettek a számlámra kiutalni.
Ilyenkor mit lehet tenni? Ez nekem 2 beülőt jelent és számít. Írjak az OnGame supportnak?!
Valaki visszakapta már a pénzét ezután a fagyás után? Nekem kb. $70 -al tartoznak az eset óta. 24 órát ígért a support, de max 48 órán belül visszautalják a beülőket. Már 72 is eltelt azóta, és semmi, pedig az asztalszámokat is elküldtem nekik mailben. 6db 11$ -os asztalom volt nyitva.
Valaki visszakapta már a pénzét ezután a fagyás után? Nekem kb. $70 -al tartoznak az eset óta. 24 órát ígért a support, de max 48 órán belül visszautalják a beülőket. Már 72 is eltelt azóta, és semmi, pedig az asztalszámokat is elküldtem nekik mailben. 6db 11$ -os asztalom volt nyitva.
Meddig nem megy az ongame?
De jó , hogy sehol nem olvastam a karbantartást..
Szerk.: már látom, 2-ig remek. Fy.