Lehet nem vagyok normális, de ha ez marad a helyez akkor lehet depozok a sok fish miatt :p
...és megint jön az idegeskedés. Ha már 1x annyira kikészített én tuti nem mennék vissza.
Egy sessiont 6 asztalon letoltam, picit javult sztem a helyzet, animációk között nincs akkora szünet, pörög a játék, fagyni nem fagyott és nem is dobott ki, viszont a rivert lassabban dobja le allin helyzetben :D
PT hud adatok hol eltûnnek, hol megjelennek, mondjuk nincs is igazán szükség rájuk, mert nagyon felhígult az edddig sem túl acélos mezőny.
NL 30/50 10 fős asztalokon 30 %os flopnézés, 10 $ feletti átlagpotok, SH-n még jobb a helyzet.
Szal aki belenyugszik a jelenleg pocsék kliensbe annak lehet pár jó napja :)
Viszont van még javítani való bőven
viszont a rivert lassabban dobja le allin helyzetben :D
.....PT hud adatok hol eltűnnek, hol megjelennek....
A PT3-hoz ma jött ki a frissítés, azzal működik. Viszont ma is nekem lefagyott és oda 300$-om...
A fele BR-t már kiutaltam, de lehet kiszedem még a beragadt bónuszt!
GL!
A PT3-hoz ma jött ki a frissítés, azzal működik. Viszont ma is nekem lefagyott és oda 300$-om...
A fele BR-t már kiutaltam, de lehet kiszedem még a beragadt bónuszt!
GL!
bwin azt a választ adta, hogy a bónuszokat nem hosszabbítják meg, ha nem sikerül megcsinálni időre írj levelet.
Egyébként 4 asztal eszik 520 MB memóriát stabilan. Újítások majd csak hetek múlva lesz. Kénytelen vagyok itt játszani. Jah és baromi lassú még mindig.
Looking for waiting lists?
Unfortunately waiting lists are currently unavailable. We are working hard to include them in a future release. In the mean time, use quick seat (found when clicking the bwin logo in the left corner) or the lobby filters to find the tables you are looking for with availability.
https://poker.bwin.com/public.aspx?menuzone=home&aid=29149
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én kezdem megszokni az új szoftvert.
A PT3 gond nélkül beolvassa a handeket, bejön a HUD is. Annyira a witing list sem hiányzik, mivel kb. nincs regulár, szinte mindegy melyik asztalhoz ül az ember. Ráadásul 2 hét eredménytelenség után végre sikerült egy szép kis pluszt is termelni. Kezdek bizakodni :)