Szerintem sincs baj a szoftverrel, eddig sem volt a legjobb, de azért a játékosállomány miatt megérte elviselni, ezt most sincs másképp. Egyedül az zavar, hogy 6-7 asztalnál már érezhetően belassul a gép.
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én kezdem megszokni az új szoftvert.
A PT3 gond nélkül beolvassa a handeket, bejön a HUD is. Annyira a witing list sem hiányzik, mivel kb. nincs regulár, szinte mindegy melyik asztalhoz ül az ember. Ráadásul 2 hét eredménytelenség után végre sikerült egy szép kis pluszt is termelni. Kezdek bizakodni :)
h-h nincsenek regulárok? tudtommal még bőven van terem ami nem váltott az új szoftverre. Vagy tévedek?
Mert a Bwin egyenlőre csak a saját regisztrált játékosainak mutatja az új asztalokat (ezért vannak jóval kevesebben) vasárnap,hétfőtöl indul az összevonás a többi Ongame teremmel.Eccerüen nem merték azonnal bedobni a közösbe(jól is tették)mert így csak tőlük ment egy rengeteg játékos,úgy meg minden kis site-tól X%-ot buktak volna!Ezért rohangálnak most mint pók a falon,hogy addigra már "müködjön"....vhogy....
1.09 Beta (1.09.03) - Page 21 - Holdem Manager Forums
* (1.09 Beta 5 NEW) Ongame support for new hand history format (cash only)
edit: az ellenfelek lapjait még mindig nem látja...
megnéztem már ezt az új szoftvert annyit beszéltetek róla :) szerintem jobb mint az előző(de azért ez még nem valami hatalmas dicséret :D ) persze waitinglist nem ártana... meg ha valaki nagy multitablinger akkor egy mod sem, de biztos hamar összedobnak rá valamit
egyébként a bwin fd bónusz után ad valamilyen visszatérítést a rakeből? vagy miért játszotok ott? miért nem egy másik ongames teremben (úgy általában) ?
állítólag vannak/voltak olyan asztalok, amelyek csak a bwin kliensből érhetőek el
1.09 Beta (1.09.03) - Page 21 - Holdem Manager Forums
* (1.09 Beta 5 NEW) Ongame support for new hand history format (cash only)
edit: az ellenfelek lapjait még mindig nem látja...
A handeket beimportálja menet közben, de a table manager szerint 0 hand tartozik az adott asztalhoz, ezért a statokat nem is rakja ki. Lehet, hogy csak én vagyok a béna, valaki próbálta már?
Azt nem tudja nekem megmondani valaki, hogy a mini-táblás módot hol választom ki?