Epiman
Válasz ervino kommentjére
2009. jún. 12. 12:38

Hol tudom beállítani h mentse a HH-kat?

andree
Válasz Epiman kommentjére
2009. jún. 12. 12:42

Hol tudom beállítani h mentse a HH-kat?

Alapból menti. Valahol a dokumentumok/aplication data(rejtett)/p5/bwin környékén keresd őket.

FoldInsteadOfCheck
Válasz White kommentjére
2009. jún. 12. 16:33

Azt nem tudja nekem megmondani valaki, hogy a mini-táblás módot hol választom ki?

Nincs külön mini-view, az ablakot tudod méretezni.

laca8787
Válasz FoldInsteadOfCheck kommentjére
2009. jún. 12. 16:36

Másnak nem fagy ki a bwin ha megy a poker tracker 3. Nekem 1 percen belül kifagy az összes asztal. )

rogan99
Válasz FoldInsteadOfCheck kommentjére
2009. jún. 12. 17:55

Nincs külön mini-view, az ablakot tudod méretezni.

Ugye megjegyzi a méretet és nem kell minden egyes új asztalt átméretezni?!

Boletus
Válasz rogan99 kommentjére
2009. jún. 12. 18:04

Ugye megjegyzi a méretet és nem kell minden egyes új asztalt átméretezni?!

nem jegyez meg ez semmit...

tomy123
Válasz ThxLittleFish kommentjére
2009. jún. 12. 20:09

megnéztem már ezt az új szoftvert annyit beszéltetek róla :) szerintem jobb mint az előző(de azért ez még nem valami hatalmas dicséret :D ) persze waitinglist nem ártana... meg ha valaki nagy multitablinger akkor egy mod sem, de biztos hamar összedobnak rá valamit

egyébként a bwin fd bónusz után ad valamilyen visszatérítést a rakeből? vagy miért játszotok ott? miért nem egy másik ongames teremben (úgy általában) ?

ez engem is érdekelne, hogy miért vannak olyan sokat a bwin-en? Mármint se rakeback, se semmilye promo a first deposit után, csak a market. Miért éri meg itt játszani?

Lev729
Válasz laca8787 kommentjére
2009. jún. 12. 21:04

Másnak nem fagy ki a bwin ha megy a poker tracker 3. Nekem 1 percen belül kifagy az összes asztal. )

Most nálam is ezt csinálta, így nem tudtam használni. Utólag legalább beolvasta a handeket...

attiati
Válasz tomy123 kommentjére
2009. jún. 12. 22:29

ez engem is érdekelne, hogy miért vannak olyan sokat a bwin-en? Mármint se rakeback, se semmilye promo a first deposit után, csak a market. Miért éri meg itt játszani?

Kódokkal FD után megy az újabb bónusz, sok a fish. De majd mások is írnak még indokokat.

Colic
Válasz attiati kommentjére
2009. jún. 12. 22:36

Kódokkal FD után megy az újabb bónusz, sok a fish. De majd mások is írnak még indokokat.

Itt arra gondolsz,hogy ha kiszedem az FD-t és utána beírom valamelyik bónuszkódot ,ami itt az akadémián fent van akkor játszhatok azért is?? vagy rosszul értelmeztem?:)

Élő ügyfélszolgálat