Diabolo
Válasz Diabolo kommentjére
2008. okt. 31. 8:59

pokerroom

Még egy kérdésem lenne. A pokerroom teremben is van ilyen főszámla meg pókerszámla. Ha van akkor a főszámla €-s vagy $-s? Szóval a kérdés lényege, hogy milyen pénznemben fizetek be elsődlegesen a pokerroom termébe: adott €-m vagy $-m lesz.
Köszi

Diabolo
2008. okt. 31. 9:38

Még egy kérdésem lenne. A pokerroom teremben is van ilyen főszámla meg pókerszámla. Ha van akkor a főszámla €-s vagy $-s? Szóval a kérdés lényege, hogy milyen pénznemben fizetek be elsődlegesen a pokerroom termébe: adott €-m vagy $-m lesz.
Köszi

Visszaolvastam, megtaláltam a választ, úgyhogy tárgytalan.

Diabolo
2008. okt. 31. 15:20

ültetés

Nem sokat játszottam eddig ongame-n. Valaki megtudná mondani be tudom-e valahol állítani hol szeretnék ülni az asztalnál? Köszi

nothinner
2008. okt. 31. 15:32

Nem sokat játszottam eddig ongame-n. Valaki megtudná mondani be tudom-e valahol állítani hol szeretnék ülni az asztalnál? Köszi

Nem sajna

medgypeti
Válasz nothinner kommentjére
2008. nov. 3. 18:51

HH-k

Játszik valaki NL50FR és SH-et Ongamen?Szükségem lenne hand historykra, ha esetleg valaki tudna nekem küldeni azt nagyon megköszönném!

szigma
Válasz medgypeti kommentjére
2008. nov. 4. 20:39

Sziasztok!

Jól emlékszem, hogy valamelyik ongame terem pokerakademain törénő reigsztráció esetén logitech egeret adott? Ha igen melyik terem és él-e még az akció?

Diabolo
Válasz szigma kommentjére
2008. nov. 8. 11:32

HH-k és cardmod

Sziasztok! Szeretnék váltani ongame-re. Nem tudna valaki megtámogatni NL20 FR HH-kal? Esetleg NL30 FR? Illetve nincs valakinek nagyon fasza cardmod-ja ongame-re pl Waffle és valami jó table mod miniview-ra? Köszi

V.Peti
2008. nov. 8. 12:05

pokerroom NL30FR-at tudok adni. privizz ha kell.

Valhalla
Válasz V.Peti kommentjére
2008. nov. 10. 9:57

Na most kaptam egy kérdőívet a Hollywood pokertől, pokeres szokásaim felől érdeklődtek, valamint hogy mely termeket preferálom, erősen hasonlít a Nextpoker-es kérdőívre:). Tehát a Hollywood lesz a következő, amelyik megy az Ongame-ből? :confused:

charg25
2008. nov. 10. 10:52

Sziasztok! Szeretnék váltani ongame-re. Nem tudna valaki megtámogatni NL20 FR HH-kal? Esetleg NL30 FR? Illetve nincs valakinek nagyon fasza cardmod-ja ongame-re pl Waffle és valami jó table mod miniview-ra? Köszi

Nekem van modom. pm-ben küldd át a mail címed. Este elküldöm.

Élő ügyfélszolgálat