pokerroom
Még egy kérdésem lenne. A pokerroom teremben is van ilyen főszámla meg pókerszámla. Ha van akkor a főszámla €-s vagy $-s? Szóval a kérdés lényege, hogy milyen pénznemben fizetek be elsődlegesen a pokerroom termébe: adott €-m vagy $-m lesz.
Köszi
Még egy kérdésem lenne. A pokerroom teremben is van ilyen főszámla meg pókerszámla. Ha van akkor a főszámla €-s vagy $-s? Szóval a kérdés lényege, hogy milyen pénznemben fizetek be elsődlegesen a pokerroom termébe: adott €-m vagy $-m lesz.
Köszi
ültetés
Nem sokat játszottam eddig ongame-n. Valaki megtudná mondani be tudom-e valahol állítani hol szeretnék ülni az asztalnál? Köszi
Nem sokat játszottam eddig ongame-n. Valaki megtudná mondani be tudom-e valahol állítani hol szeretnék ülni az asztalnál? Köszi
HH-k
Játszik valaki NL50FR és SH-et Ongamen?Szükségem lenne hand historykra, ha esetleg valaki tudna nekem küldeni azt nagyon megköszönném!
Sziasztok!
Jól emlékszem, hogy valamelyik ongame terem pokerakademain törénő reigsztráció esetén logitech egeret adott? Ha igen melyik terem és él-e még az akció?
HH-k és cardmod
Sziasztok! Szeretnék váltani ongame-re. Nem tudna valaki megtámogatni NL20 FR HH-kal? Esetleg NL30 FR? Illetve nincs valakinek nagyon fasza cardmod-ja ongame-re pl Waffle és valami jó table mod miniview-ra? Köszi
pokerroom NL30FR-at tudok adni. privizz ha kell.
Na most kaptam egy kérdőívet a Hollywood pokertől, pokeres szokásaim felől érdeklődtek, valamint hogy mely termeket preferálom, erősen hasonlít a Nextpoker-es kérdőívre:). Tehát a Hollywood lesz a következő, amelyik megy az Ongame-ből? :confused:
Sziasztok! Szeretnék váltani ongame-re. Nem tudna valaki megtámogatni NL20 FR HH-kal? Esetleg NL30 FR? Illetve nincs valakinek nagyon fasza cardmod-ja ongame-re pl Waffle és valami jó table mod miniview-ra? Köszi