Nekem van modom. pm-ben küldd át a mail címed. Este elküldöm.
Az utolsó update óta a session browser 1 sessionnek vesz mindent. Másnak van ilyen problémája? Zavaró mert nem tudom játék közben pontosan hol tartok, a HM meg megbízhatatlan mivel kihagy handeket.
Valhalla: Valahol azt olvastam (valószínűleg 2+2), hogy a Hollywood lesz a következő és januárban mennek. Jönnek, ami engem illet.
Valhalla: Valahol azt olvastam (valószínűleg 2+2), hogy a Hollywood lesz a következő és januárban mennek. Jönnek, ami engem illet.
Ez volt. Ő is tévedhet, nem tudom.
Two Plus Two Poker Forum - View Single Post - Mansionpoker now on ipoker
Úgy néztem a Bwin 500$-os bónusza lazán kikapható NL30-on. Átcsoportosulnék Everestről. Valaki meg tudja mondani, hogy az Everest NL25 sh-hoz képest, mire számíthatok ongame NL30 5maxon?
Nem mondom ,hogy biztosan nem de sztem aligha.
Ha jol tudom ugyanaz a tulajuk mint a Pokerroom,Holdempoker..etc bandae.
Januarban lesz teljesen uj Ongame szoftver.
Nem azzal kevered?
Úgy néztem a Bwin 500$-os bónusza lazán kikapható NL30-on. Átcsoportosulnék Everestről. Valaki meg tudja mondani, hogy az Everest NL25 sh-hoz képest, mire számíthatok ongame NL30 5maxon?
A PokerRoom is vonul vissza az affiliate oldalakról, így szokott kezdődni a szakítás az Ongame-vel, már elég nagy tapasztalatunk van ebből ;)
Én anno az Everestről az Ongame-re menekültem, ilyen szavak jutnak eszembe a váltásról: béke, nyugalom, szeretet, imádom a pókert:D Sztem nézd meg spiri NL50SH videóját, Ongame site-os, valószínű hogy hasonlókra számíthatsz, de rosszabbra semmiképp