medgypeti
Válasz charg25 kommentjére
2008. nov. 10. 11:11

Nekem van modom. pm-ben küldd át a mail címed. Este elküldöm.

Nekem is van, vegyél fel msn-re.

rogan99
Válasz charg25 kommentjére
2008. nov. 14. 0:26

Az utolsó update óta a session browser 1 sessionnek vesz mindent. Másnak van ilyen problémája? Zavaró mert nem tudom játék közben pontosan hol tartok, a HM meg megbízhatatlan mivel kihagy handeket.

herrbert74
Válasz rogan99 kommentjére
2008. nov. 14. 17:12

Valhalla: Valahol azt olvastam (valószínűleg 2+2), hogy a Hollywood lesz a következő és januárban mennek. Jönnek, ami engem illet.

szaki
Válasz herrbert74 kommentjére
2008. nov. 14. 18:01

Valhalla: Valahol azt olvastam (valószínűleg 2+2), hogy a Hollywood lesz a következő és januárban mennek. Jönnek, ami engem illet.

Nem mondom ,hogy biztosan nem de sztem aligha.
Ha jol tudom ugyanaz a tulajuk mint a Pokerroom,Holdempoker..etc bandae.

Januarban lesz teljesen uj Ongame szoftver.
Nem azzal kevered?

herrbert74
Válasz szaki kommentjére
2008. nov. 14. 18:34
andree
Válasz szaki kommentjére
2008. nov. 14. 18:35

Úgy néztem a Bwin 500$-os bónusza lazán kikapható NL30-on. Átcsoportosulnék Everestről. Valaki meg tudja mondani, hogy az Everest NL25 sh-hoz képest, mire számíthatok ongame NL30 5maxon?

Valhalla
Válasz szaki kommentjére
2008. nov. 14. 19:56

Nem mondom ,hogy biztosan nem de sztem aligha.
Ha jol tudom ugyanaz a tulajuk mint a Pokerroom,Holdempoker..etc bandae.

Januarban lesz teljesen uj Ongame szoftver.
Nem azzal kevered?

A PokerRoom is vonul vissza az affiliate oldalakról, így szokott kezdődni a szakítás az Ongame-vel, már elég nagy tapasztalatunk van ebből ;)

Valhalla
Válasz andree kommentjére
2008. nov. 14. 20:00

Úgy néztem a Bwin 500$-os bónusza lazán kikapható NL30-on. Átcsoportosulnék Everestről. Valaki meg tudja mondani, hogy az Everest NL25 sh-hoz képest, mire számíthatok ongame NL30 5maxon?

Én anno az Everestről az Ongame-re menekültem, ilyen szavak jutnak eszembe a váltásról: béke, nyugalom, szeretet, imádom a pókert:D Sztem nézd meg spiri NL50SH videóját, Ongame site-os, valószínű hogy hasonlókra számíthatsz, de rosszabbra semmiképp

szaki
Válasz Valhalla kommentjére
2008. nov. 14. 21:11

A PokerRoom is vonul vissza az affiliate oldalakról, így szokott kezdődni a szakítás az Ongame-vel, már elég nagy tapasztalatunk van ebből ;)

Es azt ,hogy fogja csinalni?
Marmint a szakitast az Ongame-el.

Mivelhogy a Prooom az maga az Ongame es Bwin tulajdonaban van.
Ugyhogy ez kb lehetetlen.

Kulonben is az uj beta szoftvert csak naluk lehetett eddig is tesztelni.

El vagytok tevedve

andree
Válasz Valhalla kommentjére
2008. nov. 14. 21:56

Én anno az Everestről az Ongame-re menekültem, ilyen szavak jutnak eszembe a váltásról: béke, nyugalom, szeretet, imádom a pókert:D Sztem nézd meg spiri NL50SH videóját, Ongame site-os, valószínű hogy hasonlókra számíthatsz, de rosszabbra semmiképp

Köszi! Szerintem megfelelő lesz. :)

Élő ügyfélszolgálat